- x 30.03.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Hyundai

Broekhuis nieuwe Hyundai-dealer voor regio’s Almere, Harderwijk en Zwolle

Wij als Broekhuis zijn vanaf heden officieel dealer van Hyundai in de regio’s Almere, Harderwijk en Zwolle. Het familiebedrijf Broekhuis kenmerkt zich door de sterke focus op de klant en het sociale karakter, dit sluit goed aan bij Hyundai’s visie Progress for Humanity.

Binnen Broekhuis is Reinier Imminkhuizen als Divisiedirecteur verantwoordelijk voor het merk Hyundai. Hij verwacht met Hyundai in Almere, Harderwijk en Zwolle mooie resultaten te behalen. Imminkhuizen vertelt: ‘Hyundai is een vooruitstrevend merk dat naadloos aansluit bij de portefeuille van Broekhuis. Onze ambitie is de klanten in de regio te bedienen met kwalitatieve producten en hoogwaardige service. Hyundai heeft een breed aanbod in zowel batterij elektrisch als waterstof elektrisch aangedreven voertuigen. Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking met Hyundai en het bedienen van de enthousiaste klant’.

Behalve auto’s biedt Broekhuis ook een uitgebreid dienstenpakket voor particuliere en zakelijke klanten, zoals lease, verhuur en schadeherstel. En ook de professionele benadering van de zakelijke markt van Broekhuis past uitstekend bij de ambities van Hyundai Motor Nederland.

Hyundai

Hyundai Motor Company (opgericht in 1967) is een van de succesvolste en ook een van de meest innovatieve autofabrikanten ter wereld. Het merk streeft naar een leidende rol op het gebied van elektrische mobiliteit met batterij-elektrische en waterstof-elektrische voertuigen en geëlektrificeerde hybride-modellen. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten.

Onbezorgde mobiliteit persoonlijk afgestemd

Wij staan klaar met persoonlijk advies, de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens, private en zakelijke lease, verzekeringen, financieringen en wagenparkbeheer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1