- x 21.06.2024
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford

Ford viert 60 jaar Mustang met nieuwe modellen

Ter ere van de 60e verjaardag van de Ford Mustang introduceert Ford nu nog meer varianten op de weg. Voor elke reis is er een passende Mustang, van de krachtige 5,8 liter V8-supercar tot de volledig elektrische Mustang Mach-E Rally, die zelfs klaar is voor onverharde wegen.

Bekijk ons aanbod

Mustang Mach-E Rally

Ontdek de volledig elektrische Mustang Mach-E Rally, die de Mustang naar nieuwe hoogten brengt – het onverharde terrein. Met de snelst accelererende Mustang Mach-E tot nu toe, een opvallende achterspoiler, unieke carrosseriestyling en duurzame, glanzend witte 19-inch lichtmetalen velgen, biedt hij een indrukwekkend vermogen van 487 pk en een elektrisch rijbereik van maximaal 510 km. Gebouwd om zowel op asfalt te cruisen als in de modder te spelen, is deze auto in beperkte aantallen beschikbaar in heel Europa.

Mustang GTD

Deze straatlegale, circuitklare supercar is uitgerust met een krachtige 5,2 liter V8-motor die meer dan 800 pk levert. Met een op rally geïnspireerde ophanging, dynamische aerodynamische achterspoiler en een bijna perfecte gewichtsverdeling van 50/50, biedt hij uitzonderlijke rijeigenschappen en prestaties. De kracht van een superauto met de ziel van een Mustang.

Ford Mustang bij Broekhuis

Heeft u altijd al een liefde gehad voor de Amerikaanse kracht van een Mustang? Of wilt u meer ontdekken over dit unieke model van Ford? Bij Broekhuis bieden we ook een breed scala aan Ford Mustangs. Benieuwd naar onze voorraad?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1