- x 02.12.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Opel

Dit is de nieuwe Astra Sports Tourer

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer staat voor een actieve levensstijl. En dat is te zien! Zo is het design scherp, dynamisch en de Sports Tourer straalt een grote mate van kracht en zelfverzekerdheid uit.

Puur rijplezier

De combinatie van een zuinige brandstofmotor met een krachtige elektromotor zorgt voor puur rijplezier. Of u kunt kiezen voor één van de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren, die allen garant staan voor een lage uitstoot, een laag verbruik en een dynamisch, krachtig karakter. De soepele handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie maken uw rijervaring compleet.

Indrukwekkend interieur

Het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel valt gelijk op als we een kijkje nemen in het interieur. Zo krijgt de bestuurder alle informatie die nodig is zonder afleiding. Een helder, volledig digitaal dashboard zorgt voor rust en ruimte in het interieur. Daarnaast garanderen ergonomische stoelen optimaal zitcomfort. Lederen of alcantara bekleding is mogelijk, mét ingebouwde stoelventilatie en massagefunctie. De stoelen zijn gecertificeerd door AGR, een Duitse organisatie die zich inzet voor de gezondheid van de rug.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Om een zo veilig mogelijke rit te garanderen combineert het Intelli-drive systeem drie geavanceerde rijhulpsystemen. De rijstrook assistent helpt de bestuurder om binnen de lijnen van de rijstrook te blijven waar Lane Change Assist waarschuwt bij het inhalen of verwisselen van rijstrook voor achteropkomend verkeer of objecten in de dode hoek. Rear Traffic Alert ondersteunt bij het achteruitrijden, Intelli-Vision parkeer assistent komt in actie zodra de achteruit ingeschakeld wordt.

Flexibele laadruimte

Dankzij het innovatie Intelli-Space systeem laat de Opel Astra Sports Tourer zich bijzonder makkelijk volladen. De bagageruimte meet maximaal maar liefst 1.624 liter en is voorzien van allerlei praktische details zoals sjor-ogen, bagagenetten en een in twee hoogtes verstelbare laadvloer. Een in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank en een uittrekbaar afdekzeil maken de veelzijdigheid compleet. Onder de laadvloer zijn er verborgen, afsluitbare kluisjes te vinden en de achterklep laat zich zonder handen openen en sluiten. Wilt u dan nog meer ruimte? Met een optionele trekhaak kan er probleemloos een aanhanger aan de Astra Sports Tourer gekoppeld worden.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1