- x 22.11.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Broekhuis koopt Auto Palace Groep

Wij zijn voornemens om onze Broekhuis familie uit te breiden door het familiebedrijf Auto Palace Groep over te nemen. Met deze overname breiden wij ons merkportfolio uit met maar liefst 6 automerken, namelijk: Alfa Romeo, Citroën, DS, Hyundai, Jeep en Mitsubishi. Na de overname voegen we extra dealervestigingen toe aan ons verzorgingsgebied, waardoor we u op nog meer locaties kunnen bedienen met onbezorgde mobiliteit.

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis en wordt naar verwachting eind dit jaar afgerond en onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt) op 1 januari 2022 verwezenlijkt.

Thuiskomen bij Broekhuis

De overname betekent een andere naam, schaalvergroting en nog meer mogelijkheden. Veel positieve veranderingen, waarbij 1 ding het belangrijkste is; alle klanten warm welkom heten bij Broekhuis en een gevoel van thuiskomen laten ervaren. Alles wat de medewerkers van Broekhuis doen, doen zij met één motto: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Dát is het bekende DNA van Broekhuis, waarbij persoonlijke en vakkundige service voorop staat.

Daarnaast beloven medewerkers van Broekhuis u hoe dan ook te helpen, u recht in de ogen te kijken, u een gevoel van thuiskomen te laten ervaren én altijd dichtbij te zijn en zo lokaal betrokken te blijven. Dat is het bestaansrecht van Broekhuis; u bent welkom bij Broekhuis!

Onbezorgde mobiliteit persoonlijk afgestemd

Als onderdeel van Broekhuis kunnen de medewerkers straks ook in de nieuw overgenomen vestigingen onze diverse mobiliteitsoplossingen aanbieden. Zo staan we voor u klaar met persoonlijk advies, de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens, private en zakelijke lease, verzekeringen, financieringen en wagenparkbeheer.

Broekhuis beweegt mensen

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons tel:[dwh:Telefoon] Bekijk klantenservice pagina
1