- x 03.01.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Broekhuis neemt Auto Palace Groep over

Vanaf 1 januari hebben wij familiebedrijf Auto Palace Groep overgenomen. Met deze overname breiden wij ons merkportfolio uit met maar liefst 7 merken, namelijk: Alfa Romeo, Citroën, DS, Hyundai, Jeep en Mitsubishi. Na de overname voegen we extra dealervestigingen toe aan ons verzorgingsgebied, waardoor we u op nog meer locaties kunnen bedienen met onbezorgde mobiliteit.
 

Thuiskomen bij Broekhuis

De overname betekent een andere naam, schaalvergroting en nog meer mogelijkheden. Veel positieve veranderingen, waarbij 1 ding het belangrijkste is; alle klanten warm welkom heten bij Broekhuis en een gevoel van thuiskomen laten ervaren. Alles wat de medewerkers van Broekhuis doen, doen zij met één motto: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Dát is het bekende DNA van Broekhuis, waarbij persoonlijke en vakkundige service voorop staat.

Daarnaast beloven medewerkers van Broekhuis u hoe dan ook te helpen, u recht in de ogen te kijken, u een gevoel van thuiskomen te laten ervaren én altijd dichtbij te zijn en zo lokaal betrokken te blijven. Dat is het bestaansrecht van Broekhuis; u bent welkom bij Broekhuis!

Onbezorgde mobiliteit persoonlijk afgestemd

Als onderdeel van Broekhuis kunnen de medewerkers straks ook in de nieuw overgenomen vestigingen onze diverse mobiliteitsoplossingen aanbieden. Zo staan we voor u klaar met persoonlijk advies, de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens, private en zakelijke lease, verzekeringen, financieringen en wagenparkbeheer.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de overname van Auto Palace Groep? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers van het Klant Contact Centrum. Zij staan graag voor u klaar!
Zij zijn te bereiken via:

Ook de medewerkers van het Klant Contact Centrum van Auto Palace Groep staan voor u klaar, om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt hen bereiken via: 088 - 003 50 00.

Volg ons op onze social media kanalen voor het laatste nieuws: LinkedIn, Facebook en Instagram

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1