- x 10.08.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Broekhuis

Broekhuis groeit verder in de fietsenbranche

Begin augustus 2022 heeft Broekhuis de twee vestigingen van Belga Fietsen in Noord-Nederland overgenomen. In deze beide vestigingen werken zo’n 50 personeelsleden. Eerder dit jaar werd de fietsenstore Kroone Liefting in Noord-Holland (met 40 personeelsleden) overgenomen.

De overname van Belga Fietsen omvat een high-end Race & Mountainbike speciaalzaak in Harkstede en een megastore in Groningen. Al meer dan 40 jaar is familiebedrijf Belga Fietsen een begrip; met ruim 4.000 m2 aan winkel- en magazijnruimte is het de grootste fietsspecialist van Noord-Nederland. Belga Fietsen heeft een zeer uitgebreid assortiment aan onder meer elektrische fietsen, speed-pedelecs, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen, kinderfietsen en bakfietsen. Naast de verkoop en onderhoud van vele merken fietsen is Belga Fietsen ook actief met bikefitting en de verkoop van fietskleding en accessoires, zowel vanuit de winkels als ook via internet.

Deze overname past in de strategie van Broekhuis om een breed mobiliteitsaanbod te realiseren, waarbij het de ambitie is om verder te groeien in de fietsenbranche.

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1