- x 05.06.2024
Nieuws algemeen Vers van de rolband Broekhuis

Broekhuis neemt beide vestigingen van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk over

Broekhuis en Hans Lemmens Tweewielers hebben overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van de aandelen. Hans Lemmens Tweewielers is een gerenommeerde fietsspeciaalzaak met een lange historie en sterke regiofunctie. We zorgen ervoor dat dit wordt behouden doordat beide eigenaren van de fietsenwinkel ook na de overname actief blijven in het bedrijf.

De groei van Broekhuis Fietsen

Broekhuis is actief in de branche van fietsspeciaalzaken en gegroeid door verschillende overnames: in 2022 Kroone Liefting (Limmen) en Belga (Groningen en Harkstede) en in 2023 Ten Tusscher (Almelo en Enschede). Met de overname van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk telt de fietsendivisie van Broekhuis 7 fietsspeciaalzaken en 145 medewerkers. Jaarlijks verkoopt Broekhuis 15.000 nieuwe fietsen, waarvan 1.000 online. Alle bovengenoemde fietsenwinkels werken of zullen gaan werken onder de naam “Broekhuis”.

Mobiliteitsaanbieder door heel Nederland

De overname van Hans Lemmens Tweewielers in Noord-Brabant past bij de ambitie om verder te groeien in de fietsbranche, met uiteindelijk het doel om klanten in heel Nederland niet alleen online maar ook in regionale fietsspeciaalzaken te bedienen met een uitgebreid aanbod. Op deze wijze geeft Broekhuis invulling aan haar strategie om het mobiliteitsaanbod te verbreden. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1