- x 05.04.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Broekhuis

Broekhuis neemt Twentse fietsenwinkels Ten Tusscher over

Broekhuis heeft de twee vestigingen van Ten Tusscher in Almelo en Enschede overgenomen. Ten Tusscher is in Twente een gerenommeerde fietsspeciaalzaak met een lange historie. Het heeft een sterke regiofunctie en verbindt haar naam met succes aan veel wielersportevenementen. Het eigenaarsechtpaar Jan en Sylvia ten Tusscher blijft ook na de overname nog geruime tijd actief in het bedrijf.

In 2022 heeft Broekhuis fietsenwinkel Kroone Liefting (Noord Holland) en Belga Fietsen (Groningen en Harkstede) overgenomen. Na de overname van Ten Tusscher telt de fietsendivisie van Broekhuis 5 fietsenwinkels met in totaal 125 medewerkers. Jaarlijks worden er door Broekhuis circa 15.000 fietsen verkocht. In de komende periode vindt er een naamsverandering plaats en gaan de 5 fietsenwinkels verder onder de naam “Broekhuis”.

De overname van Ten Tusscher in het oosten van het land past bij de ambitie om verder te groeien in de fietsenbranche en uiteindelijk in het hele verzorgingsgebied dekkend te zijn. Hiermee geeft Broekhuis invulling aan haar strategie om het mobiliteitsaanbod te verbreden.   

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1