- x 03.10.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

ŠKODA ENYAQ iV: Zakenauto van 2023

Tijdens de jaarlijkse Driving Business Awards is de ŠKODA ENYAQ iV verkozen tot Zakenauto van het jaar 2023. Het elektrische model werd geprezen omdat het de berijder een totaalpakket biedt, “en dat tegen een schappelijke prijs.” De awards, een initiatief van magazine Automotive Management, werden woensdag 28 september 2022 uitgereikt in Nieuwegein.

“De ENYAQ iV springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het een sympathieke no-nonsense auto met een aantrekkelijke prijsstelling. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau. Je krijgt een auto met een ŠKODA-signatuur en de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten”, lichtte redacteur Michael van Wijngaarden van het tijdschrift toe. Vorig jaar won de ŠKODA ENYAQ iV al de prijs van Beste Nieuwkomer van 2022.

Praktijkprijs

De award ‘Zakenauto van het Jaar’ is een echte praktijkprijs en wordt al sinds 1987 uitgereikt. De deelnemende modellen bewijzen op alle beoordeelde punten in het dagelijks gebruik, met name op het gebied van de prijs per kilometer. De vakjury van de verkiezing bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland, vertegenwoordigers van grote wagenparken en ervaren vakjournalisten.

Zorgeloos rijden

De ENYAQ iV staat voor zorgeloos rijplezier. Bij aanschaf van de auto krijgt de klant twee jaar fabrieksgarantie en acht jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn zeven jaar inbegrepen. Daarnaast krijgt de klant gratis een Elektrisch Rijden Training.
Zelf ervaren hoe de ŠKODA ENYAQ iV rijdt?
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1