- x 25.02.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Škoda

Exclusieve Sneak Preview - ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Nog voordat de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV in de showrooms staat, kunt u hem komen ontdekken bij Broekhuis ŠKODA Alkmaar. De elektrische coupé met SUV invloeden staat zaterdag 5 maart voor één dag exclusief bij ons in de showroom. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de nieuwe blikvanger van het Tsjechische merk komen bewonderen. Alleen bij Broekhuis ŠKODA Alkmaar!

Sneak Preview in Alkmaar

Kom exclusief kennismaken met de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV
Datum: Zaterdag 5 maart 2022
Tijd: 10:00 - 18:00 uur
Locatie: Broekhuis ŠKODA Alkmaar 

Over de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

De ŠKODA ENYAQ verbrak al de nodige verkooprecords; de laatste maanden was het de best verkochte EV SUV van Nederland en in de algemene modellen top-10 staat hij inmiddels op de 5e plek. Geen wonder dat het merk voortborduurt op dit succes, nu in de vorm van de stijlvol gelijnde ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV!

Met een actieradius tot 545 km (WLTP), 570 liter bagageruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen weet de elektrische coupé te overtuigen. Straks leverbaar met verschillende accupakketten, die allemaal kunnen laden met een maximum van 125 kW/u.

Highlights van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

  • Een verantwoorde keuze dankzij 100% elektrische aandrijflijn
  • Modern interieur en exterieur met Design Selections
  • Een slimme keuze doordat de coupé praktisch in gebruik is
  • Standaard inbegrepen:
    • 8 jaar garantie op de accu
    • Tot en met 7 jaar onderhoud
    • 2 jaar garantie op de hele auto

Kortom, er is zaterdag 5 maart veel te ontdekken aan de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV! Komt u naar Broekhuis ŠKODA Alkmaar om alvast kennis te maken, nog voordat de coupé in de showrooms staat? Onze adviseurs staan voor u klaar met alle ins en outs van de ENYAQ COUPÉ iV.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1