- x 13.07.2022
Blog Vers van de rolband

Toertochten in eigen land

Gaat u op vakantie in eigen land? Of blijft u deze zomer thuis? Er zijn genoeg mooie uitstapjes te plannen. Met mooi weer is het heerlijk om erop uit te gaan en Nederland te ontdekken. Pakt u de fiets, motor of auto voor een mooie toertocht? Hieronder geven wij u een paar suggesties, waarbij ook de wandelaar niet vergeten wordt.

Fietsen door ‘de rijkdom van het Gooi’

De fietstocht ‘Rijkdom van het Gooi’ is een tocht van 45 kilometer met zeer veel afwisseling. U fietst door mooie dorpjes, oude naaldbossen, langs het Naardermeer en de Tafelberg in Blaricum.
U start bij knooppunt 51, dat te vinden is achter La Place Laren, waar u uw auto kunt parkeren. U fietst in de richting van knooppunt 50, de hei over. De hele tocht vindt u hier.

Maakt u liever een langere tocht? Bekijk dan deze suggesties in het nieuwste Bij Broekhuis magazine.
Fietsen op de hei in het Gooi
Met de motor door het Veluwse bos

Met de motor door de Veluwse bossen

De motor leent zich perfect voor een mooie toertocht door de bossen van de Veluwe. Gedurende 133 mooie kilometers rijdt u vanaf vissersstad Harderwijk de Noord-West-Veluwse bossen in bij Ermelo. Dan via Barneveld naar de Hoge Veluwe bij Ede en via Apeldoorn en de kroondomeinen rijdt u weer terug naar Harderwijk. De route is hier voor u uitgestippeld.
 
Liever wat meer uitdaging? Bekijk dan de route in Twente vol bochten in het Bij Broekhuis Magazine!

Bekijk de Deltawerken vanuit de auto

Niet alleen Broekhuis, maar meerdere partijen op het internet raden het aan: maak een rit met de auto langs de Deltawerken in Zeeland. Het is een tocht van 400 kilometer langs de Deltawerken: 13 bouwwerken die ons land verdedigen tegen hoogwater. Onderweg komt u langs mooie stranden, het oude stadje Veere, de Neeltje Jans en hopelijk ziet u zelfs een zeehond of een bruinvis. De route vindt u hier. Het is een lange tocht, die u ook in twee dagen kunt doen.

Maakt u liever een kortere tocht in Zeeland? Of wilt u eens de Zuid-Veluwe ontdekken? Dan hebben we in het Bij Broekhuis Magazine nog twee mooie autoroutes voor u.

Autorijden langs de zee
Wandelen in de Oostvaardersplassen

Wandeltocht vol dieren

Natuurlijk wordt de wandelaar niet vergeten. Voor u hebben we een tocht gevonden waarop u veel vogels, paarden en vossen tegenkomt. Rondom de Oostvaardersplassen kunt u op de paarse route naar hartenlust vogels spotten en (op afstand) genieten van hoe vrij de konikpaarden leven in het gebied. De wandeling is 7 kilometer lang en de hond mag aangelijnd mee. Klik hier voor de route.

Een andere wandeltocht die wij aanraden is te maken in Brabant, waar u stroomopwaarts met de rivier de Dommel meeloopt naar Den Bosch. U kunt kiezen uit vier afstanden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1