- x 06.01.2023
Blog Vers van de rolband

Is onderhoud door de dealer beter?

Als klant van Broekhuis kunt u rekenen op kwaliteit en specialistische vakkennis doordat wij officiële dealer zijn van 18 automerken, 6 bedrijfswagenmerken, 2 campermerken én een motormerk. Dagelijks werken wij hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen we u ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden. Maar waarom kiest u voor onderhoud bij de dealer? We leggen het u graag uit aan de hand van drie beloften die wij u doen.
 
‘Wij beloven u recht in de ogen te kijken’
 

Transparante werkwijze

Transparantie, dat is wat wij beloven als u naar onze werkplaats komt. Zo voeren wij onderhoud en reparatie enkel uit wanneer dit echt nodig is. Daarbij geven wij altijd eerlijk advies en maken we duidelijke afspraken door voorafgaand aan de werkzaamheden een kostenindicatie af te geven. Daarnaast worden bij een aantal merken vooraf foto’s gestuurd van de te vervangen onderdelen. Ook kunnen wij, op uw verzoek, de vervangen onderdelen bewaren, zodat wij die kunnen laten zien en toelichten als u de auto komt ophalen.
 

Vakkundige, snelle en trefzekere service

U kunt in onze werkplaats rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur. Doordat we reparaties vaak sneller kunnen uitvoeren dan niet gespecialiseerde bedrijven, kunnen we deze reparaties ook vaak goedkoper uitvoeren. Daarbij heeft u garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren en op alle originele onderdelen die tijdens de werkzaamheden gemonteerd zijn.
 
‘Wij beloven u hoe dan ook te helpen’

Gratis pechhulpservice

Komt u onverhoopt onderweg met pech langs de weg te staan? Dan kunt u rekenen op onze pechhulpservice. Indien u onderhoud laat uitvoeren bij Broekhuis, kunt u kosteloos vertrouwen op onze mobiliteitsservice tot de volgende onderhoudsbeurt. Dit maakt een apart abonnement met de bijbehorende kosten op pechhulpservice overbodig.

Soms kunnen alternatieve onderdelen interessant voor u zijn

Dankzij ons officiële dealerschap kunnen wij u onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften. Bij duurdere reparaties kan het soms voordeliger zijn om universele of gebruikte onderdelen te gebruiken. Indien mogelijk bieden wij u dit alternatief aan. Als het reparatiebedrag tegenvalt, mag u hier ook altijd naar vragen bij onze service adviseurs. Wij denken graag mee in goed en betaalbaar onderhoud.
 
‘Wij beloven u thuis te laten komen’

autopech

Software-updates kosteloos uitgevoerd

Toenemende Europese eisen, elektrificatie en zaken als connectiviteit maken dat voertuigen steeds geavanceerder zijn. Daarom volgen onze medewerkers continu opleidingen en cursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en kwaliteitseisen. Hiervan profiteert u, doordat wij software-updates vanuit de fabriek tijdens het onderhoud kosteloos uitvoeren. Dankzij deze updates blijft uw auto zo veilig, zuinig én schoon mogelijk functioneren, wat dan weer bijdraagt aan een positief effect op het gebruik en de levensduur van uw auto.

Direct en ongemerkt terugroepacties uitvoeren

Ook kunnen wij snel schakelen wanneer de fabrikant een fout in de fabricage van uw voertuig constateert. Dit wordt een terugroepactie of ‘recall’ genoemd en is altijd gratis voor u als klant. Sommige recalls dienen zo spoedig mogelijk door de dealer uitgevoerd te worden vanwege de veiligheid van de inzittenden. In dat geval ontvangt u een brief over de terugroepactie. De meeste terugroepacties kunnen wij vaak verhelpen zonder dat u daarvan hinder ondervindt. Doordat deze altijd kosteloos zijn, kunnen wij recalls onmiddellijk uitvoeren wanneer uw auto al bij ons in de werkplaats staat voor een andere afspraak. Nemen deze werkzaamheden extra tijd in beslag, dan nemen wij vooraf uiteraard eerst contact met u op.

Hoe kunnen wij u onbezorgde mobiliteit bieden?

Uw voordelen op een rij:

  • Wij bieden een transparante werkwijze
  • Merk-specialistische monteurs werken volgens fabrieksvoorschriften met originele onderdelen
  • Dankzij speciale apparatuur wordt een diagnose snel en trefzeker gesteld en opgelost
  • Garantie op originele onderdelen en werkzaamheden
  • Gratis pechhulp
  • Kosteloze software-updates om de levensduur van uw auto te verlengen en om de auto zo veilig, zuinig en schoon mogelijk te laten functioneren
  • Terugroepacties zijn kosteloos en worden snel en vaak zonder hinder uitgevoerd

Kom naar onze werkplaats
Maak nu een werkplaatsafspraak en laat ons uw voertuig in topconditie houden!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1