Airco onderhoud van uw auto

De airco van uw auto krijgt het hele jaar veel te verduren. Daarom is tijdig controleren, onderhouden en een geurbehandeling geen overbodige luxe! Zo weet u zeker dat u in de zomer geniet van koele, frisse lucht en in de winter van schone ramen zonder condens. Uitstekende redenen om goed voor uw airco te zorgen. Dat doen de technici van Broekhuis graag vanaf € 110,- per servicebeurt. Maak nu een afspraak!

Om de 3 jaar onderhouden

Wist u dat de airco tot 10% capaciteit per jaar verliest? Ook de smeermiddelen in het aircosysteem verliezen langzaamaan hun werking. We adviseren dan ook om minimaal 1 keer per 3 jaar uw airco uitvoerig te laten onderhouden. Zo blijft uw airco in topconditie en voorkomt u eventuele grote reparaties.
 

De Broekhuis Airco Service

De technici van Broekhuis staan voor u klaar met de Broekhuis Airco Service.
Tijdens deze service sluiten we het airco systeem van uw auto aan op onze speciale airco apparatuur. Het systeem wordt leeggehaald, en opnieuw gevuld met de juiste hoeveelheid aircogas en smeermiddelen. Hierdoor heeft uw airco systeem weer de volledige capaciteit om goed te kunnen koelen en condens te voorkomen.

Daarnaast voeren wij een effectieve geurbehandeling uit voor het ventilatiesysteem en het interieur van uw auto. De geurbehandeling absorbeert vervelende geuren, laat een frisse geur achter en ondersteunt de werking van het interieurfilter.
We bieden de Broekhuis Airco Service al vanaf € 110,- per servicebeurt. 
 

Voorkom vervelende geuren

Tijdens de Broekhuis Airco Service wordt het luchtinlaatsysteem van uw auto verfrist. Dit doen de technici om de vorming van bacteriën en het ontstaan van vervelende geuren tegen te gaan. De service voorkomt vervuiling van het ventilatiesysteem door schimmels en bacteriën. Daarnaast werkt de airco weer optimaal en ruikt uw auto weer heerlijk fris!

Met een airco in topconditie kunt u het hele jaar genieten van schone en frisse lucht, zonder u zorgen te maken over schimmels en bacteriën. Kom langs voor de Broekhuis Airco Service en wees verzekerd van onbezorgd rijplezier!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1