Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
122 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Qualiteit en optijd klaar. "

"Voor gesprek en uitgevoerde werk uitstekend. Mij auto us weer als nieuw. Bedankt."

02-12-2022 | Sue Zwart Woodward, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf. Zeer correct en onze auto is prima hersteld"

"Afspraken zijn aangehouden. 100% service. Prima herstel. Topbedrijf."

16-11-2022 | Henk, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig, zelfs gewassen en gezogen. "

"Geen enkele wanklank mijnerzijds."

15-11-2022 | F. van der Ouw, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Hartelijk ontvangst, gastvrij, vriendelijk en zakelijk. Afspraken zijn nagekomen. Uitstekend vakwerk en een prettige verrassing: een schone auto van buiten en van binnen."

11-11-2022 | Gonard, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden "

"De auto is netjes afgeleverd!"

30-10-2022 | Ko, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed snel accuraat en heel mooi gerepareerd "

"Alles verloopt exact op tijd en goed ingepland, je weet waar je aan toe bent en geen verassingen achteraf, vriendelijk en professioneel. Top"

27-10-2022 | Ben , | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kan niet beter "

"Snel en zeer service gericht.Auto werd terug gebracht naar Almere en er werd zelfs gezorgd dat de uitgestelde onderhoudsbeurt aansluitend werd verricht.Topservice"

17-10-2022 | Joop , | Autoschade Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service en zorgvuldige reparatie"

"Snel en goed geholpen door Broekhuis autoschade Ede. Vriendelijk personeel en uitstekende service (nette leenauto, snelle en zorgvuldige reparatie, en schone auto van binnen en van buiten weer terug)."

07-10-2022 | L Kappen, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klacht wordt klantvriendelijk opgelost."

"In eerste instantie was ik niet tevreden over de manier waarop ik mijn auto terug kreeg van herstel. Dit heb ik kenbaar gemaakt en ik moet zeggen dat mijn klacht heel netjes opgelost wordt. Overal kan er wel eens een iets minder dan verwacht resultaat optreden, maar de manier waarop dit vervolgens opgelost wordt, vind ik persoonlijk heel belangrijk. Hartelijk dank voor de nazorg en service."

09-09-2022 | Janssen, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden!"

"Ik kwam voor een schade via de autoverzekering. Ik kreeg transparant advies en de keuze werd voor zelf betaling en niet via de verzekering. Meteen een goede prijs afspraak en snel een afspraak voor het maken van de schade. Al met al ben ik zeer tevreden!"

07-09-2022 | Denise Zwart, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verrassend meer service geleverd dan afgesproken"

"Schade is hersteld als nieuw. Rekening zoals gesproken. Sneller klaar dan verwacht. Auto gewassen en gezogen opgeleverd. Kan niet beter toch? Bedankt!"

05-09-2022 | Leo, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Schade is perfect hersteld"

"De schade is snel en vakkundig hersteld. Ondertussen kreeg ik een leenauto mee. Bij ophalen was de auto ook helemaal schoongemaakt."

08-08-2022 | Ronald, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto weer als nieuw"

"Verrassend in prijs en kwaliteit"

24-07-2022 | Guus , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles duidelijk afgesproken en prima uitgevoerd!"

"Duidelijk advies bij eerste bezoek. Heldere communicatie en reparatie ziet er perfect uit. Kortom super tevreden!"

23-07-2022 | Tosh Koot, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen, auto weer terug als nieuw!"

"Vlot geholpen, auto netjes schoon en keurig verzorgd. Leenauto ook uitstekend, definitief aan te bevelen!"

15-07-2022 | Johannes, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon vakwerk!"

"Johan heeft de lak-en bumperschade fraai hersteld."

02-07-2022 | Hugo, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"De auto is volgens plan gemaakt en ziet er keurig uit ook was hij van binnen en buiten schoongemaakt. Een echte aanrader als je schade hebt."

21-06-2022 | Gé, | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect hersteld "

"Schade perfect hersteld, en zelfs parkeer deukjes eruit gehaald"

27-05-2022 | Jan Overeem, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Voor het eerst bij Broekhuis in de Bilt en zeer klantvriendelijk geholpen. Kwam tot de sluiting van garage Woudenberg in Maartensdijk, meer dan 40 jaar. Een goede keus van. Dick van Essen om het bij jullie onder te brengen."

26-05-2022 | Hans, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Onze FordKuga staat na reparatie weer te shinen"

"Veel dank !!"

25-05-2022 | M Allewelt, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en volgens afpraak"

"Reparatie is keurig uitgevoerd en de auto is na afloop gewassen."

25-05-2022 | Nico, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, alles netjes afgehandeld. "

"Goed"

24-05-2022 | Donatello, | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Kleine parkeerschades links en rechts en herstel/spuiten achterbumper, alles hersteld in de afgesproken tijd en voor de overeengekomen prijs."

21-05-2022 | Tammo, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Schade naar behoren gerepareerd. Haal en breng service was ook prima!"

20-05-2022 | Mohamed, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden "

"Prima geholpen en het is goed en mooi gedaan"

20-05-2022 | Catherine , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima resultaat"

"Goede, gespecificeerde offerte. Werkzaamheden (hoofdzakelijk roestverwijdering) conform en uitstekend uitgevoerd, inclusief gedeeltelijk in exacte kleur spuiten. Auto geheel gereinigd ( in- en exterieur) opgeleverd, iets later dan oorspronkelijk afgesproken. Zorgvuldig gewerkt met prima resultaat."

17-05-2022 | Erik, | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Ik had een paar krassen op de auto en die hebben ze met spotrepair bij gewerkt en je ziet er niets meer van en er is ook geen kleurverschil"

17-05-2022 | Kor, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en kwalitatief een prima afhandeling"

"Jullie hebben snel en adequaat een offerte gemaakt en een snelle herstelling was het gevolg."

13-05-2022 | Ad, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Redelijk goed. "

"Plaatwerk goed gerepareerd. Radar kon niet gekalibreerd worden wegens het niet in huis hebben van de juiste apparatuur. Een minpunt."

12-05-2022 | Dhr. W. de Groot. , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorgd en schoon afgeleverd "

"Gewoon goed en vlot geregeld. Helemaal tevreden."

12-05-2022 | Wessel , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super gelopen en vakwerk "

"Van de week mijn Ford gebracht met lichte schade. Netjes behandel en correct. Eerder ook goede ervaring met grotere schade. Het zijn vakmensen. De auto wordt schoon en netjes afgeleverd"

11-05-2022 | H.C. Schouten , | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Barry bedankt alles weer tip top"

".."

04-05-2022 | Bob, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima reparatie "

"Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!"

03-05-2022 | Mart, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Nvt"

02-05-2022 | J, | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"De voorkant van mijn auto had krassen. Deze zijn vakkundig weggewerkt, het autodeel. gespoten. Bovendien is de auto showroom clean afgeleverd. Ook de prijs, van tevoren afgesproken, viel mij mee."

30-04-2022 | Arno, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top! Vakkundig gemaakt en sevicegericht!"

"Schade aan onze bus is uitstekend gerepareerd. Tijdens de reparatie (die wat langer duurde als verwacht) kregen wij een leenbusje mee. Prima service!"

28-04-2022 | Correctfloor, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Boven verwachting"

"Zeer tevreden over de service!"

25-04-2022 | Benjamin, | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service en vriendelijk personeel "

"Vriendelijk en goeie service."

22-04-2022 | Cynthia, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en deskundige afhandeling kleine schade "

"De auto is 3 dagen weggeweest voor de reparatie van een kleine parkeerschade. Fris gewassen en as als nieuw kon ik de auto weer meenemen. Tegelijk nog even wat controles uitgevoerd zodat ik met een gerust hart de weg weer op kan. Prima geregeld"

22-04-2022 | Paul, | Autoschade Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en nette service"

"Kon mijn auto de volgende dag alweer ophalen. Buiten dat de schade helemaal weg was, kreeg ik mijn auto spik en span terug. Top service!"

21-04-2022 | Bo, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren