Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
132 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met mijn nieuwe auto"

"We zijn geholpen door verkopen Max Hardiek. Zijn netjes te woord gestaan en een faire prijs gekregen voor mijn inruil. Toen was de handel snel gemaakt."

24-11-2022 | Harry , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en professioneel geholpen"

"Prima en professioneel geholpen."

23-11-2022 | Olaf, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig geholpen"

"Bij inruil van mijn BMW (voor een jongere editie) prima, vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopadviseur Thijs. Ook bij aflevering netjes geholpen met de installatie van de telefoon en de nodige uitleg gehad over de nieuwigheidjes in de bediening. Top!"

16-11-2022 | Johny, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect en correct geholpen "

"Bij de aankoop van onze BMW 2 serie zijn we keurig geholpen door Max Hardiek. Hij vertelde het eerlijke verhaal bij de aankoop van de auto en het innemen van onze vorige auto. De verwachtingen waren van het begin direct helder en dat gaf ons het volledige vertrouwen dat we bij hem de auto konden kopen."

16-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , degelijk auto bedrijf "

"Prima , degelijk auto bedrijf"

15-11-2022 | Casper Eggink, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden met de service en klantgerichtheid"

"Wij zijn super tevreden met de service en klantgerichtheid van het team van Broekhuis Groenlo."

14-11-2022 | Frank F, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Mijn ervaringen zijn al jaren perfect bij Broekhuis Groenlo"

07-11-2022 | Roland , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en perfect"

"Klantvriendelijk en perfecte service"

04-11-2022 | Jacob, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super, klantvriendelijk en professioneel"

"Fijn geholpen door vakmensen"

02-11-2022 | Monique , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zakelijk"

"Ik heb via internet kontakt gezocht omdat ik een bmw te koop zag staan, en een inruilvoorstel gevraagd, er werd een nette inruilprijs geboden, de betreffende auto was ondervoorbehoud verkocht aan iemand anders, maar na 2 dagen werd ik gebeld dat de auto vrij was om aan te kopen wat ik ook gelijk heb gedaan, de overeenkomst op de mail ontvangen en de deal gesloten, de levertijd werd 14 dagen, maar Bij het ophalen bleek dat er schade aan de auto zat wat de verkoper niet wist, dit wordt opgelost maar het duurt 4 ! Weken voor de schade hersteld kan worden, dus heb ik de auto in ontvangst genomen, maar de teleurstelling is groot, mede omdat ook 4 velgen beschadigd zijn , voor een auto met 8000 km ga je daar niet vanuit( en is ook niet verteld), de auto was verder technisch korrekt klaargemaakt ( bmw premium selectie). Dit is in het kort mijn ervaring met Broekhuis zover"

01-11-2022 | Frans, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, vriendelijk en laagdrempelig"

"Op zoek naar een gebruikte i3s kwam ik een mooi exemplaar tegen in Doetinchem. Afspraak voor proefrit gemaakt en de auto stond netjes opgeladen voor ons klaar. Op alle gemak een proefrit gemaakt en bij terugkomst op een heel prettige manier de aankoop rond gemaakt. De aflevering was helemaal een feestje met een zeer persoonlijke attentie voor mij en een verwenpakket voor mijn vrouw. Niels en Rob, hartelijk dank voor de fijne auto en de fantastische ervaring!"

01-11-2022 | Arjen , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk, service gericht en klant vriendelijk. "

"Bij de koop van onze nieuwe BMW X3 Hybride zijn we van zeer goede en duidelijke informatie voorzien. We komen al jaren bij de BMW garage in Groenlo en bevalt ons prima."

25-10-2022 | Jan Krieger, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van verkoop tot levering van de auto is uitstekend verlopen "

"Onze ervaring met BMW Broekhuis (Almelo) , van verkoop tot levering was top !! Vooral het inlevend vermogen van verkoper Max , zijn niet bevooroordeeld zijn en mensen in hun waarde laten waren een zeer fijne en welkome ervaring . Kan deze verkoper en autodealer aan een ieder aanbevelen ."

05-10-2022 | Petra, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden"

"Je word altijd goed geholpen bij BMW broekhuis oost almelo Zeer te vreden"

04-10-2022 | André , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top BMW dealer ‼️"

"Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Thijs. We hebben een prachtige bijna nieuwe BMW 330i gekocht en een Mini Countryman ingeruild. We kregen een eerlijke inruilprijs voor onze Mini. Hoefden niet lang over na te denken. Wij zij erg blij met onze aankoop en verwachten vaste klant te worden bij Broekhuis."

04-10-2022 | Remy, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Fantastisch en professioneel bedrijf!! Correct en altijd zoekend naar passende oplossing! Vriendelijk personeel"

28-09-2022 | Angenique , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"BMW zeer netjes en correct afgeleverd"

"Auto stond netjes gereed en men heeft ruim de tijd genomen om alles uit te leggen."

27-09-2022 | Olav Rudde, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Very professional "

"Very professional. Dealer took the time needed to help out as needed."

26-09-2022 | Andreas, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettige mensen, prima BMW dealer"

"super"

23-09-2022 | peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke verkoper en prima service."

"Was op zoek naar een snelle auto en vond die bij Broekhuis Groenlo Een BMW 428i uit 2014 en de inruil van mijn oude auto was goed dus de verkoop ging zeer snel en professioneel. Zeer vriendelijke verkopers en fijne uitleg over de BMW. Al met al een dikke 10"

20-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd vlot en correct geholpen."

"Ben al jaren naar volle tevredenheid klant. ( zie boven )"

06-09-2022 | Bert., | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Beste BMW Dealer In Twente"

"Eindelijk een verkoper die luistert, en niet probeert iets door te drukken."

24-08-2022 | Hans, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig ‼️"

"Mijn allereerste BMW gekocht, wat al een ervaring op zich is. Vwb fa Broekhuis, tot hier aan toe een prima bedrijf."

23-08-2022 | Bert, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service !! "

"Auto via website gekocht en auto ingeruild. Allemaal keurig geregeld. Vanuit Enschede gebracht en inruil meegenomen."

16-08-2022 | Chris, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak "

"Door bij de service dienst van Bmw Almelo meer dan keurig te zijn geholpen door Barry Heeft hij ons gelinkt aan Max verkoop , wat ze bij andere bedrijven verzaakte, pakte Max gewoon goed op . Max heeft ons keurig geholpen , en een nieuwe auto erbij verkocht Uitlevering zoals aangegeven zonder te veel heisa , top team Bmw Almelo Bedankt"

16-08-2022 | Gerrit Schuurman, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn uitstekend geholpen en het kon niet beter."

"Samuel heeft ons heel goed geholpen van het begin tot het einde. Goede uitleg gehad en ook flink de tijd genomen. Wij hadden een niet zo luxe auto en kwamen toen in deze mooie BMW. Wat een luxe, was natuurlijk wel even wennen, maar we konden zo even bellen en alles was zo weer geregeld. Ook de andere verkoper was erg behulpzaam. Ik zou zeggen, ga zo door."

09-08-2022 | Rien, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig. "

"Alles ging in één keer goed."

03-08-2022 | Arnoud, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vriendelijk geholpen"

"Heel vriendelijk geholpen door Thijs, goede service en heel erg blij met onze aankoop!"

20-07-2022 | J.F., | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf, vriendelijk. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!!"

"Uitstekende communicatie. Ze nemen echt de tijd voor je als klant. Denken mee. Prettige sfeer, niet alleen met de verkoper, maar ook met al het overige personeel. We voelen ons als klant gehoord en gezien! Absoluut 100% tevreden."

16-07-2022 | Aukje, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Alles is perfect geregeld. Van proefrit tot aflevering. Daarbij super vriendelijk, alles is te overleggen. In een woord geweldig!"

14-07-2022 | Evert, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed bedrijf "

"Ben er snel en professioneel geholpen. Zeer vriendelijke medewerkers."

06-07-2022 | Mario Domhof, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze geven mij als klant een fijn gevoel!"

"Als je een auto koopt bij BMW Broekhuis, dan koop je niet zomaar een auto, maar ga je naar huis met een fijn gevoel omdat de service in combinatie met het voertuig een geweldige ervaring is."

05-07-2022 | Peter, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige service en ontvangst"

"Zeer prettige ontvangst bij Broekhuis Groenlo en zeker de geweldige hulp van verkoper Nordin ,niets anders dan lof. De auto werd keurig thuis afgeleverd door Nordin en Koen waarna alles keurig werd uitgelegd.Nogmaals dank voor alles."

28-06-2022 | Robert, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Zeer vriendelijke medewerkers die klaar staan voor de klanten. Het proces van het inruilen van mijn oude voertuig tot de levering van mijn nieuwe Bmw liep vlekkenloos!"

27-06-2022 | M, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen"

"Prima geholpen door Niels. Netjes en vlot. Geen blabla, doe maar gewoon. Aflevering ook top, net als de auto zelf."

24-06-2022 | Jeroen , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top"

"top"

22-06-2022 | anja , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen. "

"Nvt"

22-06-2022 | Jenk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende en professionele service"

"Wij waren gekomen vanuit Den Haag om een bmw te bekijken en proef te rijden. De proefrit werd door Noor geregeld. Zij heeft ons zeer vriendelijk geholpen. Ook de andere collega’s Niels en Michiel zijn zeer behulpzaam en vriendelijk geweest. Service en kwaliteit staat bij deze dealer hoog in het vaandel. De auto is keurig netjes afgeleverd en Michiel heeft uitstekend alles voor ons in orde gemaakt."

21-06-2022 | Irfaan, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ervaring. "

"2e auto bij Broekhuis (dhr. v. Scheijndel)gekocht. Zeer tevreden over de onderhandelingen en de omgangsvormen. Hopelijk blijven we nog lang klant."

20-06-2022 | Patrick, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele omgeving en behandeling. "

"De verkoophandeling verliep professioneel en zonder opdringerig te zijn. Alle vragen werden rustig en goed beantwoord, zonodig met behulp van een collega. Ook de aftersales ging goed."

20-06-2022 | Alberto, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren