Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
152 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"top dealer!!"

"super fijn geholpen door niels deal snel gesloten auto ingeruild met denk wel markt conforme waarde,premium selection 3 serie stond keurig te blinken bij aflevering inclusief nog even 4 nieuwe banden er onder gezet zeker een aanrader broekhuis doetinchem"

15-03-2023 | theo, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Theo, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Doetinchem

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles gewoon goed"

"Prettige verkoop Alles goed geregeld Duidelijk en niet moeilijk"

14-03-2023 | Adriaan , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Adriaan, voor je mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn droomauto gevonden!"

"Ooit koop ik een Mini, dat was mijn droom. Inmiddels ben ik 55 en heb mijn droom bij Broekhuis kunnen verwezenlijken! Mijn eerste echte Moonwalk Grey Mini! Wat een plaatje en wat rijdt hij lekker! De service en uitleg alsmede het contact met verkoper Lennart, ging vlekkeloos. Op naar heel veel mooie en fijne kilometers!"

09-03-2023 | Linda Hetebrij, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan het realiseren van jouw droom. Wij wensen je veilige kilometers en veel rijplezier toe in de Mini. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top Bedrijf"

"Goed gevoel meedenken in keuze door verkoop Broekhuis, uiteindelijke aankoop en over Broekhuis als bedrijf."

03-03-2023 | Bernd Jan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Almelo

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mooie modellen, goed merk, klasse auto's"

"Zeer tevreden over Broekhuis BMW in Almelo. Mijn verkoper nam alle tijd voor me en gaf me ruimschoots gelegenheid voor een proefrit. Topmerk, mooie auto's, vriendelijk personeel, gewoon een goede garage. Niet mijn eerste BMW, wél de mooiste... tot nu toe"

22-02-2023 | René, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer graag voor je klaar. Fijne kilometers gewenst! Groet, Broekhuis BMW Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer te spreken over Broekhuis Almelo"

"De goede inruilprijs voor mijn x1 was uiteindelijk doorslaggevend om tot koop van een ander voertuig van het zelfde merk over te gaan. Het is inmiddels de tweede auto die ik bij Rolf Demmer heb gekocht."

13-02-2023 | Arjan , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Arjan, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring! Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Almelo

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service! "

"Goed ontvangen, er wordt goed geluisterd naar de wensen en er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen."

11-02-2023 | Peter, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Peter, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super ontvangen"

"Via telefoon en whatsapp toch besloten om naar Enschede af te reizen. Heel goed ontvangen allemaal heel erg vriendelijk, lekkere koffie. En de Bmw waar ik voor kwam zag er inderdaad heel goed uit en na een testrit deze auto ook gekocht. Dankjewel Paul Nijkrake voor de goede service. Groet Igor"

02-02-2023 | Igor, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"BMW Broekhuis Oost is een aanrader"

"Onlangs heb ik wederom een BMW bij Broekhuis Oost in Enschede gekocht. Ik ben inmiddels de nodige jaren klant bij deze BMW dealer. Ik kan BMW Broekhuis Oost bij iedereen aanraden. Zowel bij de afdeling verkoop als afdeling werkplaats / onderhoud doen ze zeer goed werk. Heldere afspraken, meedenken, betrokkenheid en een goed gevoel bij mij als klant. Mijn meest recente aankoop heb ik te danken aan goed en assertief werk van mijn contactpersoon op de afdeling verkoop. Om een lang verhaal kort te maken kan ik zeggen dat ik al jaren zeer tevreden ben over BMW Broekhuis Oost als organisatie en ook over de medewerkers en collega’s aldaar. Chapeau en ga zo door."

30-01-2023 | Allard van der Veen, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Allard, voor je complimenteuze beoordeling! Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Veilige kilometers gewenst en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis BMW Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Niets is te veel en alle opties zijn mogelijk."

25-01-2023 | Doede , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Altijd een feestje, een bezoek aan Broekhuis BMW/Mini Enschede en Almelo. Goede service en verstand van zaken. Wederom uitstekend geadviseerd door Marco Wesselink."

18-01-2023 | Ronald, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor je complimenteuze beoordeling! Het is voor ons ook een feestje om jou als klant te mogen voorzien van onze service. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis BMW/Mini Enschede

7

Daarom ben ik enthousiast

"Een prettige dealer met een goede ondersteuning bij de aankoop"

"Al bij de eerste kennismaking was er een goede klik met de adviseur. Hij heeft ons goed begeleidt in de keuze van een mooie BMW X5."

16-01-2023 | Niek Mater, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer informatief, deskundig en positief "

"Jarenlang hebben we de BMW X3 gereden. Dat beviel ons zeer goed. Toch wilden we wat kleiner en hybride rijden. Het aantal kilometers per jaar worden minder. We zijn door zeer deskundig advies uiteindelijk uitgekomen op de Mini Countryman uit de BMW MiNI stal. We zijn op een hele prettige wijze geholpen"

11-01-2023 | Harmen, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Top dealer met top service"

10-01-2023 | Ron, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen "

"Mooie auto terug gekregen en goed en snel geholpen"

09-01-2023 | Aram , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Bij aankoop van mij auto Broekhuis zeer positief ervaren. Snelle reactie op mijn online aanvraag. Konden op korte termijn een afspraak maken. Auto stond bij aankomst klaar voor proefrit. Na proefrit zijn we snel tot akkoord gekomen. Wel een vrij lange wachttijd voor aflevering van de 2e hands auto. Verder als goed verlopen"

02-01-2023 | Klaas, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen."

"Michiel is een uitstekende ambassadeur voor Broekhuis Doetinchem."

22-12-2022 | Jan Wolter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"keurig en correct"

"alles correct verlopen."

20-12-2022 | assink, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg klantvriendelijk en professioneel"

"Alles snel geregeld en keurig afgeleverd"

15-12-2022 | Bart, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top Dealer"

"Bij het selecteren van mijn lease auto een BMW X3 super geholpen door Rolf Demmers, terzake kunding en de beste aflevering qua informatie die ik in 30 jaar lease auto rijden heb gehad echt top."

29-11-2022 | Arjen Snijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met mijn nieuwe auto"

"We zijn geholpen door verkopen Max Hardiek. Zijn netjes te woord gestaan en een faire prijs gekregen voor mijn inruil. Toen was de handel snel gemaakt."

24-11-2022 | Harry , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en professioneel geholpen"

"Prima en professioneel geholpen."

23-11-2022 | Olaf, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig geholpen"

"Bij inruil van mijn BMW (voor een jongere editie) prima, vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopadviseur Thijs. Ook bij aflevering netjes geholpen met de installatie van de telefoon en de nodige uitleg gehad over de nieuwigheidjes in de bediening. Top!"

16-11-2022 | Johny, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect en correct geholpen "

"Bij de aankoop van onze BMW 2 serie zijn we keurig geholpen door Max Hardiek. Hij vertelde het eerlijke verhaal bij de aankoop van de auto en het innemen van onze vorige auto. De verwachtingen waren van het begin direct helder en dat gaf ons het volledige vertrouwen dat we bij hem de auto konden kopen."

16-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , degelijk auto bedrijf "

"Prima , degelijk auto bedrijf"

15-11-2022 | Casper Eggink, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden met de service en klantgerichtheid"

"Wij zijn super tevreden met de service en klantgerichtheid van het team van Broekhuis Groenlo."

14-11-2022 | Frank F, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Mijn ervaringen zijn al jaren perfect bij Broekhuis Groenlo"

07-11-2022 | Roland , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en perfect"

"Klantvriendelijk en perfecte service"

04-11-2022 | Jacob, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super, klantvriendelijk en professioneel"

"Fijn geholpen door vakmensen"

02-11-2022 | Monique , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zakelijk"

"Ik heb via internet kontakt gezocht omdat ik een bmw te koop zag staan, en een inruilvoorstel gevraagd, er werd een nette inruilprijs geboden, de betreffende auto was ondervoorbehoud verkocht aan iemand anders, maar na 2 dagen werd ik gebeld dat de auto vrij was om aan te kopen wat ik ook gelijk heb gedaan, de overeenkomst op de mail ontvangen en de deal gesloten, de levertijd werd 14 dagen, maar Bij het ophalen bleek dat er schade aan de auto zat wat de verkoper niet wist, dit wordt opgelost maar het duurt 4 ! Weken voor de schade hersteld kan worden, dus heb ik de auto in ontvangst genomen, maar de teleurstelling is groot, mede omdat ook 4 velgen beschadigd zijn , voor een auto met 8000 km ga je daar niet vanuit( en is ook niet verteld), de auto was verder technisch korrekt klaargemaakt ( bmw premium selectie). Dit is in het kort mijn ervaring met Broekhuis zover"

01-11-2022 | Frans, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, vriendelijk en laagdrempelig"

"Op zoek naar een gebruikte i3s kwam ik een mooi exemplaar tegen in Doetinchem. Afspraak voor proefrit gemaakt en de auto stond netjes opgeladen voor ons klaar. Op alle gemak een proefrit gemaakt en bij terugkomst op een heel prettige manier de aankoop rond gemaakt. De aflevering was helemaal een feestje met een zeer persoonlijke attentie voor mij en een verwenpakket voor mijn vrouw. Niels en Rob, hartelijk dank voor de fijne auto en de fantastische ervaring!"

01-11-2022 | Arjen , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk, service gericht en klant vriendelijk. "

"Bij de koop van onze nieuwe BMW X3 Hybride zijn we van zeer goede en duidelijke informatie voorzien. We komen al jaren bij de BMW garage in Groenlo en bevalt ons prima."

25-10-2022 | Jan Krieger, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van verkoop tot levering van de auto is uitstekend verlopen "

"Onze ervaring met BMW Broekhuis (Almelo) , van verkoop tot levering was top !! Vooral het inlevend vermogen van verkoper Max , zijn niet bevooroordeeld zijn en mensen in hun waarde laten waren een zeer fijne en welkome ervaring . Kan deze verkoper en autodealer aan een ieder aanbevelen ."

05-10-2022 | Petra, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden"

"Je word altijd goed geholpen bij BMW broekhuis oost almelo Zeer te vreden"

04-10-2022 | André , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top BMW dealer ‼️"

"Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Thijs. We hebben een prachtige bijna nieuwe BMW 330i gekocht en een Mini Countryman ingeruild. We kregen een eerlijke inruilprijs voor onze Mini. Hoefden niet lang over na te denken. Wij zij erg blij met onze aankoop en verwachten vaste klant te worden bij Broekhuis."

04-10-2022 | Remy, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Fantastisch en professioneel bedrijf!! Correct en altijd zoekend naar passende oplossing! Vriendelijk personeel"

28-09-2022 | Angenique , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"BMW zeer netjes en correct afgeleverd"

"Auto stond netjes gereed en men heeft ruim de tijd genomen om alles uit te leggen."

27-09-2022 | Olav Rudde, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Very professional "

"Very professional. Dealer took the time needed to help out as needed."

26-09-2022 | Andreas, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettige mensen, prima BMW dealer"

"super"

23-09-2022 | peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke verkoper en prima service."

"Was op zoek naar een snelle auto en vond die bij Broekhuis Groenlo Een BMW 428i uit 2014 en de inruil van mijn oude auto was goed dus de verkoop ging zeer snel en professioneel. Zeer vriendelijke verkopers en fijne uitleg over de BMW. Al met al een dikke 10"

20-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren