Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
13 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden!"

"Onze Opel Karl gebracht bij Broekhuis Apeldoorn voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt en de auto rijdt weer heerlijk zoals altijd èn hij is weer mooi gewassen!"

22-03-2023 | Bert, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Bert, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Apeldoorn

8

Daarom ben ik enthousiast

"Wij waren zeer tevreden over onze APK en onderhoud."

"Snelle service .Bedankt"

14-03-2023 | Wim Broer, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Apeldoorn

8

Daarom ben ik enthousiast

"Je word goed geholpen "

"Ze zijn altijd netjes met de auto's"

14-03-2023 | Anja , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundige hulp in de onverwachte zoektocht naar een "nieuwe" auto."

"Onze oude wagen had het plots begeven en het bleek niet meer economisch verantwoord om deze te repareren. Een onverwachte tegenvaller, maar met de deskundige hulp van Broekhuis zijn we daarna op zoek gegaan naar een "nieuwe" auto voor ons gezin. Op basis van onze eerste wensen was er al een voorselectie gedaan door de verkoper met potentiële modellen en beschikbare auto's. Op basis van ons budget, wensen en diverse proefritjes in diverse auto's hebben we toen een voorlopige keus kunnen doen. Nadat we ook die wagen (die bij een ander filiaal stond) gezien en gereden hadden, was de keus definitief. Broekhuis heeft ervoor gezorgd dat de wagen zeer snel gereed werd gemaakt, zodat we weer kunnen genieten van een mooie gezinsauto."

07-03-2023 | Michel, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Michel, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Geniet van jullie nieuwe auto en veel mooie kilometers gewenst. Groet, Broekhuis Apeldoorn

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ontvangst en uitleg."

"Duidelijke uitleg over het onderhoud. Wel een lange wachttijd van twee en half uur voor een kleine beurt."

07-03-2023 | Ilse, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Wanneer je ons nodig hebt, zullen we voor je klaarstaan. Groet, Broekhuis Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig, goede service"

"wordt goed verteld wat aan de auto wordt gedaan."

06-03-2023 | John Ferwerda, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk dank voor je bezoek en het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Apeldoorn

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed en snel geholpen!"

"fijn geholpen , snel klaar en een nette auto terug! Fijn ook dat er vanuit de Snipperling nog bekende gezichten bij Broekhuis zitten."

02-03-2023 | Mascha, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Fijn dat we je weer snel op weg hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk "

"Erg klantvriendelijk en top service"

01-03-2023 | Chris , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat de service goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima."

"Alles is verlopen zoals afgesproken."

27-02-2023 | Kees , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Auto voor onderhoudsbeurt gehad en zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Hetgeen aan reparatie verholpen moest worden is eerst keurig overlegd incl. prijsopgave en is vakkundig gerepareerd. Ondanks een pittige rekening een prettige ervaring overgehouden."

20-02-2023 | M. Post, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! De volgende keer staan we weer graag voor je klaar. Groet, Broekhuis Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service!!"

"Voor de 1e keer hier voor APK en serv.beurt. heel tevreden."

20-02-2023 | Ineke, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot een volgende keer! Groet, Broekhuis Apeldoorn

8

Daarom ben ik enthousiast

"Naar tevredenheid afgehandeld"

"Goed en correct"

13-02-2023 | Albert, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer!

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon vanaf het begin een goed gevoel."

"Matthijs had een goed, duidelijk en vooral een eerlijk verhaal. We kregen een mooie Corsa mee voor een proefrit en we wisten gelijk dat moet hem worden. We gingen voor een andere auto naar Opel Apeldoorn, maar kregen een veel betere aangeboden. Waarom? Matthijs luisterde naar ons wat we wilden, hij dacht oprecht mee. Vertrouwen vanaf het begin, goede deal -waarbij beide partijen mee konden leven- en zeer goede service bij het afleveren. Gewoon volgende keer weer de auto bij hem kopen :) Vertrouwen is goed, Matthijs is beter! Dank voor de volle tank, dat hadden we niet besproken en eigenlijk niet verwacht. Service waren we blij van worden. Dank je wel Matthijs, Grt Elke en Pascal."

08-02-2023 | Pascal, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Elke en Pascal, voor jullie beoordeling en mooie complimenten voor onze collega. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Gefeliciteerd met jullie aankoop en graag tot de volgende keer. Veilige kilometers gewenst. Groet, Broekhuis Apeldoorn

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren