Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
113 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Zorgzaam, vaklui. Prettig in de omgang. In een slogan gezegd: het begon als een sneeuwbal en het zal eindigen in een lawine."

15-11-2022 | Louwrens , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

"De wijze waarop ik te woord werd gestaan en de manier waarop de afhandeling heeft plaatsgevonden waren beiden van een hoog klantvriendelijk gehalte."

15-11-2022 | Frans Duppen, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Proactief en meedenkend. Komen afspraken prima na!"

"Professioneel team."

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goed geholpen."

14-11-2022 | Gerrie koopmans , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alweer prima geholpen"

"Auto moest een jaarlijkse beurt hebben. Alles prima verlopen. Geen verassingen, maar goede communicatie. Duidelijke beschrijving van wat er is gedaan."

07-11-2022 | Hans Altena, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Always helpful "

"All people working there are very friendly and helpful always. Trustable!"

07-11-2022 | Seda, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, klantgericht en prima afspraken"

"Prettige gesprekken met verkoper. In een korte tijd alles afgehandeld en de aflevering mogelijk gemaakt ondanks mijn beperkte tijd. Dank!"

03-11-2022 | Peter, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede grage "

"Onderhoud beurt opel karl goed geholpen"

01-11-2022 | Ben Wieland, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"kwaliteit staat bovenaan. "

"Broekhuis is voor mij hoog gekwalificeerd, zowel voor nieuw als voor occasions. Sind 1986 is vestiging Barneveld mijn leverancier van de nieuwe auto's en het onderhoud ervan, ondanks het feit, dat ik al jaren niet meer in Barneveld woon."

18-10-2022 | Theo Petten, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Ze hebben mijn jaarbeurt aan mijn Opel Karl keurig uitgevoerd, en ( zeer belangrijk) eerst aan mij gevraagd of ik akkoord ging met een extra toevoeging aan mijn brandstof omdat ik weinig km maak. Dus: Niet automatisch doen, maar eerst de klant vragen, en zo hoort het ook. Ook bij de balie nette mensen, die je eerst nog vragen of je zelf nog dingen heb, kortom een net bedrijf."

04-10-2022 | Arie W., | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Heel professioneel"

04-10-2022 | Osman, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke uitleg van service en onderhoud "

"Fijne service en klantvriendelijk personeel"

27-09-2022 | G v Ginkel , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"onderhoud zou erg prijzig worden"

"Ik ben gebeld voor overleg m.b.t gebreken. Remschijven en -blokken zouden aan vervanging toe zijn, kosten ruim €1400,00 Bij navraag andere vakgarage kan dit een stuk goedkoper, max. €850,00 Daarnaast werd een nieuwe mattenset geadviseerd vanwege slijtage. Alleen de mat linksvoor (bestuurdersplaats) zit een slijtageplek. Op de offerte zag ik dat de vervanging batterij van de afstandsbediening in rekening gebracht zou worden. Hierover gebeld dat de sleutel 5 weken geleden gekocht is en dat batterij niet vervangen hoeft te worden. Dit zou eens in de zoveel jaar standaard op de rekening komen te staan. Ze hebben wel meteen het bedrag in mindering gebracht. Tot op heden ben ik altijd netjes geholpen, ook als ik tussendoor even langs kwam. En ik zal deze week ook nog even langs moeten gaan omdat ik na het onderhoud nog 2x op het scherm controleer parkeerlichten zag staan. Of ik jullie zal aanbevelen? Voor de service/advies van Broekhuis Barneveld die ik het afgelopen jaar gehad heb wel maar voor de Broekhuisprijzen niet."

26-09-2022 | A. Mussche, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede service"

"Ik heb al jaren goedevervaringen met opel barneveld Vriendelijk personeel"

31-08-2022 | Annemieke Leppers, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakwerk en prettige service "

"zie boven"

23-08-2022 | Sija, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd Goed"

"Bij Broekhuis Barneveld ben jij altijd de gewaardeerde Klant en wordt je altijd vriendelijk ontvangen."

23-08-2022 | Evert Jan, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd. "

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd."

16-08-2022 | Renate Uppelschoten, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima garage"

"Fijne garage, goede service"

15-08-2022 | Danielle, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, informatief, empatisch"

"Ik ben door deze dealer prima geholpen. er werd goed meegedacht met mijn eisen, vragen en wensen Ik werd tijdens de bestelling van de auto op de hoogte gehouden. Medewerkers zijn ter zake kundig en klantgericht."

31-07-2022 | Joop Bruggink, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service."

"sinds 1973 ben ik al klant eerst in Wageningen daarna in Ede en nu al jaren in Barneveld. Wordt altijd prettig geholpen en de mensen zijn altijd gastvrij."

26-07-2022 | Wim van Holland, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"In goede handen "

"Ik heb het idee dat mijn auto hier in goede handen is. Personeel vriendelijk en correct. Wachten tot het onderhoud klaar is kan hier prima. Alleen: Op het moment dat ik er was was er niet veel nieuw te bezichtigen."

21-07-2022 | Evert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Effectief en correct"

"Beleefde afhandeling; prima prijs/kwaliteit"

20-07-2022 | Eef, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"zeer goed"

19-07-2022 | Bertus, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en klantvriendelijk behandeld!"

"Prima ervaring betreffende onderhoudsbeurt van mijn Chervolet Aveo!"

18-07-2022 | Harm, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Deskundig en behulpzaam personeel."

05-07-2022 | Eddy, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Goede service."

05-07-2022 | Rob, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Jarenlang een prettig contact opgebouwd"

"Een plezierige ervaring. Professionele aanpak en een goede afhandeling. Ook en met name voor de wat oudere klant, die minder kilometers maakt"

04-07-2022 | Cees, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Klantvriendelijk en servicegericht."

04-07-2022 | Albert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima werk geleverd!"

"Zoals gebruikelijk is de onderhoudsbeurt en APK correct en naar volle tevredenheid uitgevoerd! Alle lof voor de monteur en Broekhuis Barneveld!"

30-06-2022 | Egbert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijke behandeling"

"Al weer een aantal jaren een tevreden klant, waar de klant klant is."

28-06-2022 | Gijs Bol, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"altijd goed."

"top"

27-06-2022 | a j pater , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In 1 zin, klantvriendelijk, deskundig en meedenken met oplossingen."

"Ik heb een opel zafira, niet de jongste, maar rijd heerlijk. Als ik bij Broekhuis Barneveld kom, word je altijd netjes begroet. De auto word netjes behandeld o.a. onderhoud reparatie en apk. Mochten er zaken zijn die wat duurder uitvallen word er gekeken of er een goedkoper alternatief is. Dit altijd in overleg met de klant. Juist omdat ik zelf een wat oudere auto heb is het voor mij een must om geen orginele onderdelen te laten vervangen, maar voor een alernatief te kiezen. Na onderhoud reparatie en/of apk word de auto netjes gewassen. Gebeurd ook niet overal. Ook de koffie staat altijd klaar. Kort om Broekhuis Barneveld voor mij een top garage."

22-06-2022 | Pieter , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige onderhoudservaring"

"Vriendelijke ontvangst bij de receptie, leuke zithoek met koffie- en waterautomaat om het (vrijwillig, had ook een leenauto mee kunnen krijgen) wachten te veraangenamen, en na iets meer dan 2 uur waren de jaarbeurt en de APK uitgevoerd. Rekening was overzichtelijk opgesteld en kon ter plekke afgerekend worden. De auto was niet, zoals vorige jaren, even door de wasstraat gehaald: jammer, dat had de prettige onderhoudservaring compleet gemaakt. Verder NIETS te klagen."

21-06-2022 | Willem, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden,goed advies, Goede service"

"Blij met deze garage, medewerkende,en de geboden adviezen en service. Ga zo door."

21-06-2022 | Rita de koning van Houwelingen, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"ER word goed overlegt als er wat extra moet gebeuren."

"Word goed geholpen door de werknemers."

21-06-2022 | M.A. van Dijk, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De onderhoudsbeurt was goed gedaan "

"De onderhoudsbeurt was goed gedaan en we zijn erg tevreden"

07-06-2022 | Jolanda, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede kontacten"

"Komt afspraken goed na"

07-06-2022 | Ab, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede service en deskundig advies."

"Vriendelijke en bekwame afhandeling"

07-06-2022 | Maud, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"A"

"A"

07-06-2022 | Arend Vlastuin, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede sevige"

"mee denkende problemen oplossen ."

05-06-2022 | Martin, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren