Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,1 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Fijne communicatie. Goede service, Top!"

29-11-2022 | Melinda, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Prettig contact, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, komen afspraken na"

27-11-2022 | Elte Griede, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service! "

"Prettig en goed geholpen door David! Hele goede service en vriendelijk personeel."

26-11-2022 | Lous, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect!"

"Na meerdere afspraken bij andere dealers, was Broekhuis Epe een verademing. Het ontvangst was prettig en fijn, de auto was mooi gewassen en schoon van binnen. (In tegenstelling tot andere dealers). De auto was bij aflevering helemaal nagekeken perfect afgeleverd. Christiaan dank je wel voor de goede service!"

21-11-2022 | Steven, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Had nog nooit gehoord van broekhuis Was op zoek naar gebruikte rav4 hybride die ik bij hun op internet tegenkwam Na een telefoontje zijn we gaan kijken Goede ontvangst en uitleg we gingen met goede indruk naar huis Na een paar dagen verder kijken weer contact opgenomen door hun naar ons toch besloten bij broekhuis nieuwe te kopen"

08-11-2022 | Mart, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer geweldig "

"Je word zeer goed geholpen en vriendelijke mensen"

07-11-2022 | Martijn De vries, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede afspraak, vriendelijk personeel"

01-11-2022 | Gineke, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Brandschone auto! Hij rook zelfs weer als nieuw!"

31-10-2022 | Monique Zijlmans, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"verrassende ontwikkeling"

"we reden langs op weg naar Zwolle, kijkend naar een van de occasions, we maakten twee proefritten met twee van de andere occasions en besloten toch nog onverwachts om een van die auto's aan te schaffen. Ontspannend gesprek met een van de medewerkers. In Zwolle kwamen we niet meer deze keer. Na een leven lang Frans gereden te hebben, gaan we nu Duits rijden."

27-10-2022 | Alwin, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en goed geholpen!"

"Prettig en goed geholpen ben zeer tevreden geholpen door verkoper Christian Koopman komt gedane afspraken na!"

27-10-2022 | Geerard de Graaf, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen. Erg vriendelijk "

"Ben goed en vriendelijk geholpen Geen enkel negatief iets geconstateerd tijdens mijn bezoek. Ben tevreden ook over de uitleg van de auto"

26-10-2022 | Trijnie Pander, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"2e keer dat ik hier een auto koop en moet zeggen ze hebben op deze vestiging alleen maar mooie en aparte auto's. Service zoals het hoort, goed advies, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel."

26-10-2022 | Franco, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen"

"Vriendelijk en goed geholpen. Enig minpuntje vind ik dat met het onderhoud /garantie pakket van +/- 600 wel netjes had geweest dat je een overzichtje krijgt wat ze allemaal gedaan hebben ipv alleen poetsen."

25-10-2022 | Ramon, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring. "

"Prima benadering van de verkoper en zeer nette afhandeling."

21-10-2022 | Lenie van den Broek, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer goed geholpen "

"Ik kon op mijn gemak kijken naar het aanbod. Heb ook lekker koffie gehad en kon natuurlijk een proefrit maken"

18-10-2022 | Bert, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Efficient, vriendelijk, behulpzaam!"

"Met de verkoop van onze VW Passaat en de aankoop van de Ford Fiesta ging alles goed. Goede voorlichting, hulp, uitleg, persoonlijke benadering is op prijs gesteld!We kozen voor Broekhuis omdat we in de afgelopen jaren verschillende keren hun diensten nodig hadden in de werkplaats. Dit ging altijd zo goed! Houden zo! U hebt een goed team, waardeer dit!"

18-10-2022 | Maria van der Sterren, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig,snel en goed geholpen."

"Prima."

14-10-2022 | Jan Boerkamp, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer net bedrijf"

"Auto volgens afspraak afgeleverd, door vertegenwoordiger prima uitleg"

10-10-2022 | Jan , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima verkoper"

"luisterend - meedenkend- beleefd- echt"

01-10-2022 | Marco, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk,behulpzaam,accuraat"

"Behulpzaam personeel, auto voor goede prijs en op tijd geleverd."

01-10-2022 | Wil, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig overleg en alle toezeggingen en afspraken zijn punctueel nagekomen"

"Goed bedrijf"

28-09-2022 | B.M., | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ontvangst"

"Prettig bedrijf en een fijne verkoper. Wel een verschil met de vestiging Harderwijk. Wij voelde ons echt een klant en we hebben een mooie aankoop gedaan. Onze auto stond in Rijssen en het was geen probleem deze naar Epe te laten komen. Vestiging Harderwijk had het gelijk over de kosten van € 70,00. Daar heeft de verkoper in Epe het niet over gehad."

23-09-2022 | Bert, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles is goed gegaan/gedaan"

"Vriendelijke hulp--geen problemen--prima"

21-09-2022 | johannes Jonas van den Berg, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"top"

"Hier is een klant nog steeds een klant en als zodanig ook behandeld. Afspraken worden ook nagekomen."

15-09-2022 | m, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Enige punt is dat er wel erg ver van te voren pas een afspraak gemaakt kan worden. Daardoor kan het bij nader inzien wel eens slecht of niet uitkomen om de auto dan af te staan voor onderhoud."

08-09-2022 | A.M. , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct zakelijk vriendelijk"

"Gewone beurt voor mijn auto. Makkelijk afspraak maken. Volledige helderheid over werkzaamheden en kosten. Vriendelijk en vlot afgehandeld."

08-09-2022 | Ben, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service waarbij nagekomen wordt wat beloofd is"

"Mijn eerste en tot nu toe enigste ervaring met Broekhuis is tot op dit moment perfect en ik heb ook niet de illusie dat dit zal veranderen"

07-09-2022 | Rene, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen en Vriendelijk."

"Onderhoud goed en snel afgehandeld."

06-09-2022 | H.J.A. MOGET, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer netjes geholpen"

"We zijn zeer netjes geholpen en kregen een hele goede prijs terug voor onze auto (inruil) dus zeer tevreden. Klein puntje van aandacht; we hadden het uitgebreide pakket erbij genomen en hier zit ook een poetsbeurt (van binnen en buiten) bij maar dit had wel iets beter gekund (binnenkant niet geweldig gedaan; ramen nog vies etc)."

23-08-2022 | Maikel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede inlichtingen wat er met de beurt nog bij komt. "

"Altijd vriendelijke mensen bij Broekhuis in Epe , goede hulp en afspraken maken."

23-08-2022 | Erik , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"In het begin super,de nazorg ging eerst wat stroef, na een goed gesprek alles uitstekend opgelost"

"Op 30/6 een occasion Audi Q3 voor bijna *** euro aangeschaft bij Broekhuis Epe via een ad op de ViaBovagsite.Omdat ik vlak hiervoor twee Q3 miskopen had gedaan, heb ik bij de verkoopgesprekken heel duidelijk aangegeven dat ik dit keer voor een GOEDE Q3 zou gaan.Dat zou helemaal in orde komen.Daar hoorde ook een aankoopkeuring bij,die had ik gepland op 15/7 (kon niet eerder). Vanwege de afstand Alkmaar Epe kon ik de auto (na vooraf betaling) alvast meekrijgen.Toegezegd is toen dat zaken die bij de aankoopkeuring (achteraf) naar voren zouden komen bij de afleverbeurt van 21/7 zouden worden meegenomen.Tot dusver dikke pluim!Bij de aankoopkeuring kwamen diverse zaken naar voren.Waaronder een diep ingescheurd cardanrubber achter,zeer matige remmen voorzijde,en een matige koppeling.De voorremmen worden,wel na enig heen en weer mailverkeer,vervangen,evenals de loszittende cardanring.De koppeling zou volgens Broekhuis inderdaad matig zijn,maar behoefte geen vervanging omdat hij niet slipt.Vooraf is mij echter een GOEDE auto beloofd.Een matige koppeling is niet GOED.Inmiddels is na de proefrit en een goed gesprek een goede oplossing gevonden.Alle zaken worden op een adequate wijze herstelt-wel met wat bijbetaling,maar in elk geval nu geheel naar mijn wensen en verwachtingen en naar volle tevredenheid.Binnenkort is hij klaar,kijk er naar uit! De auto op 26/8 opgehaald.Motormanagement gecheckt inlaat schoongemaakt,allerlei zaken vervangen,etc -wat een verschil! Het lijkt wel of de auto vleugels heeft gekregen-hij rijdt fantastisch!En ziet er dankzij het poetswerk bij deze tweede afleverbeurt ook nog eens echt als nieuw uit –hij ruikt zelfs als nieuw -en zelfs de verkleurde stickers zijn verwijderd!Ben er echt superblij mee!Ook met de koppeling -technisch was die dan inderdaad nog (lang) niet aan vervanging toe,voel ik een enorm verschil- het schakelen/koppelen voelt nu net zo top als in de Mercedes 180 die ik bij de eerste afleverbeurt als leenauto meekreeg. Een dikke Pluim!"

18-08-2022 | donne schmidt, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Klantvriendelijk"

16-08-2022 | Evert , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en denken oplossingsgericht"

"Ik had een auto gekocht, maar nadat er problemen mee waren, heeft Broekhuis me aangeboden om de auto kosteloos in te ruilen voor een andere. Ik vond dat een hele goede oplossing. Broekhuis heeft alles netjes afgehandeld."

04-08-2022 | Petra de Raad, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het lijkt zo gewoon"

"dat je je auto bij een garage aflevert voor onderhoud maar bij Broekhuis realiseer je je pas hoe anders zo'n bezoek kan zijn ... vriendelijk, meedenkend en zeer servicegericht ... dan groeit het vertrouwen in zo'n bedrijf ... maar laat ik de druk niet teveel opvoeren ..."

29-07-2022 | Ron , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima en eerlijk."

"Ik kom nu een aantal jaren bij Broekhuis heb er mijn tweede auto gekocht (BMW) Zowel top auto's en je word heerlijk ontzien met het onderhoud. Een leen auto mee en een telefoontje wat men wil doen en eind van de dag weer gaan met die banaan. Dus zeer content over alles."

19-07-2022 | Maurice, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Erg fijn geholpen door David. Hij begreep de situatie en zijn dan ook tot een deal gekomen. Vriendelijk geholpen. Erg tevreden"

14-07-2022 | Ria, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de service "

"We werden prettig ontvangen en tevreden met de auto."

12-07-2022 | H, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles duidelijk besproken "

"Alles goed besproken."

11-07-2022 | Henk, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed geholpen"

"Aankoop 4e auto bij Broekhuis"

04-07-2022 | Jacques, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren