Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,0 gemiddeld
68 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en fijne service"

"Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost."

23-11-2022 | w Petersen, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede ervaring"

"altijd keurig geholpen alles wat besproken is wordt netjes en goed opgelost."

22-11-2022 | Willem Stoel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas , waar blijft de service"

"Wij zijn wel eens meer tevreden geweest in het verleden. Jammer genoeg was er al een probleem met het plannen van de onderhoudsbeurt, maar goed dan maar online als het niet meer gewoon kan. Dan kan je eindelijk een data plannen, ver weg, met een tijd, maar eenmaal op de dag aangekomen, blijkt het dat het wel eind middag kan worden voor de auto klaar was. Nadat mijn man zijn ongenoegen had geuit, was er een slimmere in het bedrijf die aanbood om mijn man door de regen naar huis te brengen, als de auto klaar was zouden ze bellen. Zoals afgesproken is dat gedaan en zijn we weer opgehaald. Het is zo jammer als je het vertrouwen wat kwijt raakt , als er dingen gebeuren zoals afspraken niet nakomen, je een auto verkopen , en je vraagt wel 10 keer, waar is het addertje, neeeee dat is er niet, maar dan blijkt die er achteraf wel te zijn, want we hebben een nieuwe auto gekocht, voor een leuke prijs, omdat het voorraad was, maar Nee, niks zeggen dat het de laatste mokka,s waren, die worden lekker niet meer gemaakt , maar nog steeds niks zeggen. Jammer , ons vertrouwen heeft een grote deuk gekregen. Familie van Dijkhuizen"

21-11-2022 | Jur en Rimke, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen en daarna keurig afgehandeld."

"Wij kwamen voor de Kuga Vignale en na twee uur was de koop rond. Bekijken, verschillen bekeken (wij reden al een Kuga) proefrit en daarna de aankoop goed doorgenomen. Na 14 dagen de auto opgehaald. Alles was keurig afgehandeld. De aflevering was goed. Kortom wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de verkoper, Christian Foppen."

21-11-2022 | Brink, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring."

"Zeer vriendelijke personeel en denken ook mee met oplossingen. Houden de klant netjes op de hoogte omtrent onderhoudsbeurten."

11-11-2022 | C.M. de Graaf Bonsel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Ik ben heel erg tevreden over de onderhandelingen en de aflevering van mijn ford kuga. Bedankt peter en het hele team"

08-11-2022 | Wytze Van Der werf, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en oplossingsgericht "

"Broekhuis Nijkerk heeft ons eerst fantastisch op weg geholpen met een leenauto toen wij strandde op weg naar een vakantie. De auto die kapot ging hebben wij ingeruild voor een nieuwere en mooiere auto. Vooral het contact met Harold en Arjan hebben wij als zeer prettig ervaren! Hartelijk dank Broekhuis Nijkerk"

08-11-2022 | Frank, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijke medewerkers "

"."

31-10-2022 | JePe, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Na proefrit met Opel Mokka gs line"

"Door verkoopadviseur goed ontvangen en heeft veel gedaan om de ( eventuele ) verkoop succesvol te laten zijn."

20-10-2022 | Roger, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen bij aankoop."

"Bij koop van auto goed geholpen, op een rustige manier en zonder pushen. De afhanfeling ging ook voorspoedig. We zijn dus zeer tevreden over de vestigingj Broekhuis Nijkerk."

17-10-2022 | Edwin, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice "

"De dealer heeft mijn auto voortreffelijk onderhouden met de grote beurt volgens fabrieksvoorschrift. De Opel reed en rijdt fantastisch!"

06-10-2022 | Dick Van Kesteren, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zie hieronder"

"Goed overleg gehad en advies gekregen over de aanschaf van een nieuwe auto"

03-10-2022 | Corrie, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Wij zijn geweldig geholpen met een leenauto toen we panne hadden met de ford. Arjan en Peter hebben altijd met ons meegedacht . Uiteindelijk weer een andere auto bij Broekhuis gekocht . Top team."

22-09-2022 | Wytze Van Der werf, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service door een prima teamz"

"Wij kwamen voor de jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt. Door de leeftijd van de auto bleken er meerdere gebreken te zijn. Deze zijn snel en uitstekend gerepareerd ondanks dat ze niet ingepland waren. Een geweldige prestatie!"

19-09-2022 | Ferry en Marlies, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Enthousiast,duidelijke uitleg,plezierige omgang met de klant."

12-09-2022 | L.D,Kraaij, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Occasion keurig afgeleverd"

"Van de week mijn occasion Ford Kuga afgehaald bij Broekhuis. Zeer tevreden, de auto zag er keurig uit en de tenaamstelling werk prima en snel afgehandeld. Fijne garage, jammer dat ik te ver woon om mijn auto hier te laten onderhouden."

05-09-2022 | Sander, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke informatie en vriendelijk en kundig personeel."

"Mijn Ford Mondeo gebracht voor de Ford jaarbeurt. Gebruik kunnen maken van een leen auto. Auto was snel weer klaar."

22-08-2022 | Roland , | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige garage"

"Jaarlijks onderhoud en eerste APK naar wens uitgevoerd. Fijne garage en klantvriendelijke medewerkers."

11-08-2022 | Yvonne, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk "

"Christiaan en Arjan hebben ons telkens vriendelijk te woord gestaan als we vragen hadden over onze nieuwe Opel mokka e. Ook toen hij eenmaal geleverd was en er vlak voor onze vakantie een kleine hapering in de auto was, hebben ze snel en adequaat gereageerd zodat we de auto gewoon mee konden nemen op vakantie. Top geregeld van de heren. Voor ons gaf dat een zeer goed gevoel. Nogmaals bedankt."

02-08-2022 | Berend, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zijn zeer tevreden "

"Keurig behandeld kregen een leen auto mee TOP."

28-07-2022 | Berend , | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij blijven erbij: Broekhuis Nijkerk is de beste."

"Wij zijn al jaren bij Broekhuis Nijkerk. Ook nu we verhuisd zijn naar Amersfoort-West, dus verder van Nijkerk blijven we toch bij Broekhuis Nijkerk. We konden de afspraak voor het jaarlijks onderhoud pas maken voor 14 juli, hoewel we al begin juni gebeld hebben. Tot onze schrik bleek de APK toen al 10 dagen verlopen te zijn, maar daarvoor konden we bij Broekhuis Amersfoort al de volgende dag er tussen gepropt worden. Achteraf bezien hadden we trouwens de APK toch wel samen met de beurt kunnen laten uitvoeren, waardoor we € 30 hadden kunnen besparen, want die is inbegrepen in de onderhoudsbeurt. Je mag namelijk nog twee maanden doorrijden zonder de kans te lopen beboet te worden, maar dat had de receptie-medewerkster ons niet verteld. Voor de onderhoudsbeurt is onze auto van huis opgehaald en weer terug gebracht door een medewerker van Broekhuis. We hebben erover nagedacht om onze auto, de vierde die we nieuw bij Broekhuis hebben gekocht in te ruilen. Maar vooralsnog rijden we nog even door met onze prima onderhouden Opel Crossland. We houden de ontwikkelingen in de gaten. Met vriendelijke groet Tjitske en Henk Karssenberg, Amersfoort."

23-07-2022 | Henk, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede afhandeling"

22-07-2022 | Erik van Room, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige en plezierig ontvangst "

"Ontvangst top,enthoussiaste verkoper eerlijk en duidelijk"

19-07-2022 | B.Kraaij, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, goed personeel"

"Ondanks minder personeel is het toch gelukt om de APK keuring en beurt uit te voeren."

18-07-2022 | H. Van den Hoek, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn tweede ervaring was super goed."

"Een ongedwongen, fijn, gastvrij, welkom gevoel, alle wensen worden per direct ingewilligd, zonder verplicht gevoel."

12-07-2022 | Piet Tax, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf die afspraken nakomt en je alle ruimte geeft om een auto te kopen"

"Heb alle ruimte gekregen om wat testritten te maken in verschillende auto’s om zo voor ons de juiste keus voor een auto te maken zonder dat er iets werd opgedrongen. Fijn bedrijf met de juiste mensen die aanvoelen wat je wensen zijn zonder het gevoel te krijgen dat je teveel betaald."

11-07-2022 | Bert, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig te woord gestaan"

"Goed te woord gestaan, goede informatie, goede onderhandeling"

27-06-2022 | Liesbeth, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"Goede service"

12-06-2022 | Peter, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service om dankbaar gebruik van de maken"

"Goed contact, duidelijke werkwijze."

23-05-2022 | Mariëlle, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Zoals ik gewend ben, na al jaren klant te zijn, ben ik goed geholpen."

20-05-2022 | Arno, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Broekhuis Nijkerk"

"Mijn auto is weer prima in orde"

18-05-2022 | J , | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Alles volgens afspraak geregeld Zeer tevreden"

17-05-2022 | daniel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"correcte be- en afhandeling van onderhoud en reparatie Meriva"

"vakkundig advies en reparatie"

05-05-2022 | J.W. Rovaart, van de, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"6 JAARS ONDERHOUDSBEURT"

"apk, bandenwissel en onderhoudsbeurt allemaal op 1 dag, scheelt een hoop tijd"

22-03-2022 | roel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen!"

"Zoals altijd, prima geholpen. Telefoontje gekregen omtrent de nodige werkzaamheden en de kosten. Leuk om via de mail een filmpje te zien waarbij je “live” de werkzaamheden aan je auto te kunnen volgen."

16-03-2022 | Connie, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en vriendelijk"

"Wel dieper inspelen op de mogelijke wensen van de klant."

15-03-2022 | F.E. Stam, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer tevreden klant"

"Ik ben zeer tevreden met Broekhuis Nijkerk. Er wordt altijd overlegd voor ze iets gaan doen en ik hoor ook altijd hoe hoog de rekening is."

14-03-2022 | Truus Nijmeijer-van Slooten, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen weer"

"Altijd prettge bejegening en prima geholpen. Denken met je mee."

09-03-2022 | Marieke, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekend geholpen, goede duidelijke info, zeer vriendelijke mensen en op de koop nog een gebakje gedeeld."

08-03-2022 | Co, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles klopte, geen bemerkingen!"

"Nvt"

28-02-2022 | Henk, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren