Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
29 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , degelijk auto bedrijf "

"Prima , degelijk auto bedrijf"

15-11-2022 | Casper Eggink, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden met de service en klantgerichtheid"

"Wij zijn super tevreden met de service en klantgerichtheid van het team van Broekhuis Groenlo."

14-11-2022 | Frank F, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Mijn ervaringen zijn al jaren perfect bij Broekhuis Groenlo"

07-11-2022 | Roland , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en perfect"

"Klantvriendelijk en perfecte service"

04-11-2022 | Jacob, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk, service gericht en klant vriendelijk. "

"Bij de koop van onze nieuwe BMW X3 Hybride zijn we van zeer goede en duidelijke informatie voorzien. We komen al jaren bij de BMW garage in Groenlo en bevalt ons prima."

25-10-2022 | Jan Krieger, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke verkoper en prima service."

"Was op zoek naar een snelle auto en vond die bij Broekhuis Groenlo Een BMW 428i uit 2014 en de inruil van mijn oude auto was goed dus de verkoop ging zeer snel en professioneel. Zeer vriendelijke verkopers en fijne uitleg over de BMW. Al met al een dikke 10"

20-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Beste BMW Dealer In Twente"

"Eindelijk een verkoper die luistert, en niet probeert iets door te drukken."

24-08-2022 | Hans, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf, vriendelijk. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!!"

"Uitstekende communicatie. Ze nemen echt de tijd voor je als klant. Denken mee. Prettige sfeer, niet alleen met de verkoper, maar ook met al het overige personeel. We voelen ons als klant gehoord en gezien! Absoluut 100% tevreden."

16-07-2022 | Aukje, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed bedrijf "

"Ben er snel en professioneel geholpen. Zeer vriendelijke medewerkers."

06-07-2022 | Mario Domhof, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige service en ontvangst"

"Zeer prettige ontvangst bij Broekhuis Groenlo en zeker de geweldige hulp van verkoper Nordin ,niets anders dan lof. De auto werd keurig thuis afgeleverd door Nordin en Koen waarna alles keurig werd uitgelegd.Nogmaals dank voor alles."

28-06-2022 | Robert, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig bedrijf, persoonlijke aandacht"

"Prettig contact met Nordin, hij neemt de tijd voor je, zowel bij de proefrit als bij het ophalen van de auto."

01-06-2022 | Margreet , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon top"

"Daeler waar ik na 20 jaar met volle tevredenheid mijn BMW's koop en laat onderhouden. Vakkundige monteurs, erg prettige verkopers en een receptie waar je op kan bouwen"

05-05-2022 | Erik, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!!"

"Vanuit Tilburg naar Groenlo voor een gebruikte BMW. Zeer vriendelijk ontvangen door Nordin, proefrit gemaakt en vrij snel de deal gesloten na nog een kleine onderhandeling voor onze inruil. Week later terug om onze nieuwe 2e handse auto op te halen,Nordin had ook nog een schaalmodel beloofd aan ons zoontje dus die was ook heel benieuwd.. Heel het gezin blij terug richting Tilburg na eerst nog even lekker geluncht te hebben in het centrum. Paar weken later helaas een steentje op de motorkap gekregen waardoor er een klein beetje lakschade was ontstaan, contact opgenomen met Nordin voor de juiste kleur en hij heeft er kosteloos 1 naar ons toe gestuurd. Zodra onze auto weer aan vervanging toe is gaan we zeker weer terug, topservice daar."

26-03-2022 | Jos, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede ervaring leuke verkoper en afspraken goed nagekomen"

"zeer positief"

17-03-2022 | theo amerongen, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en betrouwbare BMW dealer."

"Al jarenlang kopen we hier onze auto. Al die jaren zijn we uitstekend geholpen door Arno Reinders. Ook deze keer is de koop weer prima verlopen. Hier verkoopt men geen auto's, maar helpt men klanten een auto kopen! Betrouwbare dealer met vakkundige en vriendelijke medewerkers."

17-03-2022 | Wim, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, aardig personeel"

"Zeer positief, werd goed geholpen en waren goed bereikbaar voor vragen. Alles goed uitgelegd hoe de auto werkte bij aflevering. Enige minpuntje is het ontbreken van de witte kentekenplaat."

09-03-2022 | Edwin, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer persoonlijk en professioneel"

"Na aanmelden proefrit werden wij zeer snel teruggebeld en vriendelijke te woord gestaan. Ook een dag later was de ontvangst vriendelijk ook van ander personeel in de showroom. Wel merkte ik dat de verkoper niet ales wist van de i3. Ik had mij als mogelijke koper goed voorbereid. Al met al zeer professioneel en inzet was gericht op de klant. Ook na aankoop verliepen zaken zeer adequaat. Bij de aflevering wer de tijd genomen. En zaken al ingesteld etc. Bedankt voor de goede indruk."

03-03-2022 | H.J., | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"altijd een prima advies en een perfecte service van begin tot eind"

"ik heb al meerdere BMW's bij Broekhuis Groenlo aangeschaft en ben altijd prima geholpen en geadviseerd, daarbij is de nazorg, service, onderhoud en bandenwissel altijd perfect voor elkaar. kortom, het geheel voelt beter dan waar je als klant vooraf op hoopte."

18-02-2022 | Gert, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Overweldigend! Deze vestiging van Broekhuis heeft een warme plek in ons hart achtergelaten!"

"Aan de bedrijfsleider van deze vestiging kunnen wij maar 1 ding zeggen: wat een voorrecht om met dit personeel te mogen werken, wees zuinig op deze mensen! Dit geldt in het bijzonder voor Nordin die ons van het begin tot het einde bijzonder leuk, vriendelijk, en professioneel heeft geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Maar ook het andere personeel, van de verkopers, tot aan het werkplaatspersoneel en de autopoetser, allemaal even vriendelijk en geïnteresseerd. Dit maak je nog maar zelden mee, zeker bij BMW, we hebben al heel wat BMW-dealers bezocht, maar deze springt er met kop en schouders ver bovenuit: met een 'doe-maar-gewoon' mentaliteit en daar houden wij van!! Jammer dat jullie voor ons zo ver weg zitten!! Cijfer? Geen 10 maar en 10+++!! Welverdiend!!"

18-02-2022 | Hennie, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top verkoopteam"

"We gingen met onze dochter mee om haar gekochte BMW X1 op te halen en vertrokken met ook de aankoop van een BMW X1. Dit zegt genoeg over de kwaliteit van het verkoopteam van BMW Groenlo. Bovendien was de ontvangst bijzonder hartelijk en de aflevering zoals afgesproken. Complimenten voor Nordin en collega’s."

09-02-2022 | Koos Scholtens, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en snelle communicatie"

"Plezierig te woord gestaan bij de koop van een hele mooie auto. Vragen middels Whatsapp werden snel en adequaat beantwoord. De verkoper, in dit geval Nordin, was zakelijk, maar toch heel open en gemakkelijk in de omgang. Kortom, heel fijn door hem geholpen."

19-01-2022 | Sjaak, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal TOP... zoals BMW!"

"Ook aan te bevelen voor oudere mensen... (80+)! Ben zeer goed te spreken over de afdeling verkoop en de behulpzaamheid van alle mensen in de werkplaats! WAAR KOM JE ZO'N SERVICE NOG TEGEN!!! Het was geen bezoek...HET WAS EEN FEEST! Hartelijk dank aan alle mensen Broekhuis Groenlo. GA ZO DOOR! Met vriendelijke groet, Kornelis Jan Schwankhaus"

11-01-2022 | Kornelis Jan Schwankhaus, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima BMW dealer en prettige verkoper "

"Mooie BMW 530i Touring gekocht. Zeer correct geholpen door verkoper Nordin en een nette inruilprijs ontvangen voor mijn Jaguar XE. Opvallend vind ik dat deze BMW dealer in een dorp ligt en niet zoals de meeste andere dealers op een zogenaamde A-lokatie. Hierdoor hangt er m.i. een minder zakelijke sfeer en is er meer gezelligheid, wat ik persoonlijk waardeer."

21-11-2021 | Rodney , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen!"

"Prettig en eerlijk geholpen. Ben vanuit Noord-Holland hier naar toe gegaan en klant geworden en dat zegt genoeg."

19-11-2021 | Erik, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en ongedwongen"

"Een vriendelijke, gemoedelijke en correcte koopervaring."

09-11-2021 | Alfons, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Mijn MINI Cooper ingeruild voor een MINI Cooper Countryman. Is prima verlopen,"

04-11-2021 | Kees, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!!"

"Zeer prettig geholpen alles is prima verlopen!!"

18-10-2021 | Gerrit, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede verkopers zonder kapsones, ik ken ook andere bmw dealers"

"Dit is een top bedrijf mocht ik weer wat nieuws willen dan kom ik hier zeker terug, klant vriendelijkheid is hier ook een sterk punt"

13-10-2021 | Gerard, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed,"

"Ik heb vorige week een auto aangeschaft bij Broekhuis Groenlo, niet eens proef gereden maar al wel ervaring met de eerlijkheid van Broekhuis. Telefonisch de koop besloten zonder maar een meter gereden te hebben en de auto is afgeleverd in mijn woonplaats en voldoet aan alle verwachtingen en rijgenot ja daarom dus een BMW en ook bewust voor Broekhuis gekozen waar ik in eigen woonplaats gewoon het onderhoud kan voortzetten. Ja allemaal prima als mijn ervaring van de afgelopen jaren zich voortzet dan ben ik zeer tevreden."

14-09-2021 | Maurice., | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren