Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
12 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"perfect"

"mijn auto werd opgehaald voor APK en een grote Beurt en in de middag weer keurig afgeleverd aan huis. perfect!"

24-01-2023 | c.j., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Altijd prettige service aan de balie. Goede afspraken. Je weet waar je aan toe bent. Auto wordt altijd keurig en schoon weer afgeleverd. Als je moet wachten is er altijd iets te drinken en een stoel waarop je kunt zitten."

17-01-2023 | Gerrit de Boer, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed geholpen"

"niets te klagen ben zeer goed geholpen"

17-01-2023 | tonnie, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klasse"

"jn een mail beantwoordt"

16-01-2023 | Wim Harmelink, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Door omstandigheden hebben we de auto laten halen en brengen wat geen enkel probleem was. We werden gebeld over wat er aan de auto moest gebeuren en gaven daarover ons akkoord. Ten slotte werd de auto prima op tijd weer teruggebracht. We hebben geen enkel minpunt."

11-01-2023 | C. Snijders, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig geholpen en goede service"

"goed en vriendelijk personeel"

10-01-2023 | André, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld!"

"Ik ga al een aantal jaren naar deze garage en altijd goed geholpen. De auto wordt netjes onderhouden en als ik de auto terug krijg ziet hij er altijd weer fris uit, ruikt hij weer helemaal fris en rijdt hij ook weer helemaal soepel. Kortom zolang mijn auto goed verzorgd wordt en de service eromheen ook goed is blijf ik naar deze garage gaan."

09-01-2023 | Koen, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Na een klein issue, perfect opgelost"

"Dit was mijn eerste ervaring met Broekhuis en helaas ging er wat mis met het melden wanneer mijn auto klaar was. Dit is echter met excuses en een kleine attentie zeer correct opgelost. Verder heeft mij de kwaliteit van de rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden zeer verrast. Ik ben nog nooit zo’n uitgebreide en kwalitatief hoogstaande rapportage tegengekomen. Ook dat de auto gewassen en uitgezogen was opgeleverd vond ik erg fijn. Daarom het niet melden is correct opgelost en ik ben verder erg content met Broekhuis. Ga zo door…….."

05-01-2023 | Fred, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In 1 woord geweldig."

"Vanaf het begin bij binnenkomst in de Showroom en tot aanschaf van een PRACHTIGE Opel Grandland Hybride geweldig. Perfecte aanbevelingen en goede informatie. Bij aflevering en bij overdracht een goede uitleg en zeer behulpzaam. Zeer aan te bevelen."

02-01-2023 | Peter, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Nvt"

29-12-2022 | Eelco Witte, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede, betrouwbare garage!"

"Ik vind het een geweldige garage, met goede service en vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen!!!!"

29-12-2022 | Marianne, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes en goed geholpen "

"Bij de grote beurt van mijn Fiat 500 ben ik netjes geïnformeerd over wat er gedaan moest worden. Mijn Fiat werd netjes gewassen afgeleverd. Geweldig"

27-12-2022 | Saskia, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren