Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

10,0 gemiddeld
3 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis denkt mee in creatieve oplossingen"

"De medewerkers van Broekhuis Carplus in Harderwijk zijn zeer betrokken en bieden de beste oplossingen. Zo ook voor de inrichting van de Soepbus van het Leger des Heils in Zwolle. Het is prachtig geworden, mooi en degelijk zodat wij ons werk prima uit kunnen voeren."

13-03-2023 | Eddy, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Carplus Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed en afspraak is afspraak ! "

"Ik doe al jaren zaken met Broekhuis Carplus en het is altijd goed en afspraak is afspraak. De mensen die er werken hebben ook echt verstand van zaken. Je krijgt je auto altijd tip top terug."

13-03-2023 | Carlo, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Carlo, voor je mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Carplus Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies en waarmaken afspraken"

"Wij doen namens een aantal klanten zaken met Broekhuis CarPlus. Onze ervaring is zeer positief. Ze geven goed advies, hebben duidelijke processen, heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Indien er maatwerk nodig is of onafhankelijk advies kan CarPlus dit bieden."

13-03-2023 | Dick Schouten (Q-FleetSolutions), | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Dick, voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Carplus Harderwijk

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren