Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
19 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon vakwerk!"

"Johan heeft de lak-en bumperschade fraai hersteld."

02-07-2022 | Hugo, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect hersteld "

"Schade perfect hersteld, en zelfs parkeer deukjes eruit gehaald"

27-05-2022 | Jan Overeem, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Voor het eerst bij Broekhuis in de Bilt en zeer klantvriendelijk geholpen. Kwam tot de sluiting van garage Woudenberg in Maartensdijk, meer dan 40 jaar. Een goede keus van. Dick van Essen om het bij jullie onder te brengen."

26-05-2022 | Hans, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Onze FordKuga staat na reparatie weer te shinen"

"Veel dank !!"

25-05-2022 | M Allewelt, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service en vriendelijk personeel "

"Vriendelijk en goeie service."

22-04-2022 | Cynthia, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon fijn bedrijf!"

"Afspraak is afspraak. Krijgt de auto keurig terug. Handig om de auto ook verzekerd te hebben bij Broekhuis."

21-04-2022 | Martin, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Keurige auto afgeleverd na schadeherstel. Superservice vwb halen en brengen vd auto!"

15-04-2022 | Yvonne Littel-Dijk, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Auto ziet er weer strak uit."

"Schade hersteld en ik kreeg de auto schoon weer terug. Ruitenvloeistof bijgevuld en bandenspanning gecontroleerd."

08-04-2022 | Jaap, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super mee denkend en vriendelijk."

"Een zeer goed team niks is te veel of een probleem. Hou zo’n team bij elkaar."

25-03-2022 | Rob, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Nette aflevering "

"Netjes en schoon afgeleverd Ook een snelle aflevering"

24-03-2022 | Rinus van Otterlo, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig verzorgd"

"Schade keurig hersteld, afwikkelen met verzekering prima. Mooi vervangend vervoer!"

20-03-2022 | Ton, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Ik heb een leenauto meegekregen, de schade is super mooi hersteld. Aardige mensen. Groet Gert-Jan Meijers"

18-03-2022 | Gert-Jan, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Goed meedenken, snelle reactie, mooi herstelwerk en ook de bandenspanning nog gecheckt. Helemaal top!"

12-03-2022 | Frank, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne ervaring"

"Vriendelijk personeel en fijne ervaring"

11-03-2022 | Geert-Jan, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en vakkundig"

"Heel plezierig geholpen. Goed geïnformeerd. Klantgericht en de schade uitstekend hersteld. Daarbij nog de service de auto thuis te bezorgen ivm omstandigheden. Top"

11-02-2022 | Martine , | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer te vrede "

"zeer goed"

03-02-2022 | willem v soest, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super blij met het perfecte en snelle herstel !!!"

"Snel en vakkundig herstel na mijn aanrijding tegen een trekhaak."

03-02-2022 | Ria Roubos, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verbluffend eindresultaat "

"Monteur Co heeft voortreffelijk werk geleverd. De schade fantastisch hersteld en de gehele auto binnen en buiten keurig schoongemaakt. Co bedankt"

26-01-2022 | Gerbert , | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tot volle tevredenheid afgehandeld"

"Heldere communicatie, goede service. Helemaal tevreden."

21-01-2022 | Ton, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren