Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
35 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met mijn nieuwe auto"

"We zijn geholpen door verkopen Max Hardiek. Zijn netjes te woord gestaan en een faire prijs gekregen voor mijn inruil. Toen was de handel snel gemaakt."

24-11-2022 | Harry , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect en correct geholpen "

"Bij de aankoop van onze BMW 2 serie zijn we keurig geholpen door Max Hardiek. Hij vertelde het eerlijke verhaal bij de aankoop van de auto en het innemen van onze vorige auto. De verwachtingen waren van het begin direct helder en dat gaf ons het volledige vertrouwen dat we bij hem de auto konden kopen."

16-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super, klantvriendelijk en professioneel"

"Fijn geholpen door vakmensen"

02-11-2022 | Monique , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van verkoop tot levering van de auto is uitstekend verlopen "

"Onze ervaring met BMW Broekhuis (Almelo) , van verkoop tot levering was top !! Vooral het inlevend vermogen van verkoper Max , zijn niet bevooroordeeld zijn en mensen in hun waarde laten waren een zeer fijne en welkome ervaring . Kan deze verkoper en autodealer aan een ieder aanbevelen ."

05-10-2022 | Petra, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden"

"Je word altijd goed geholpen bij BMW broekhuis oost almelo Zeer te vreden"

04-10-2022 | André , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Very professional "

"Very professional. Dealer took the time needed to help out as needed."

26-09-2022 | Andreas, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd vlot en correct geholpen."

"Ben al jaren naar volle tevredenheid klant. ( zie boven )"

06-09-2022 | Bert., | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak "

"Door bij de service dienst van Bmw Almelo meer dan keurig te zijn geholpen door Barry Heeft hij ons gelinkt aan Max verkoop , wat ze bij andere bedrijven verzaakte, pakte Max gewoon goed op . Max heeft ons keurig geholpen , en een nieuwe auto erbij verkocht Uitlevering zoals aangegeven zonder te veel heisa , top team Bmw Almelo Bedankt"

16-08-2022 | Gerrit Schuurman, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn uitstekend geholpen en het kon niet beter."

"Samuel heeft ons heel goed geholpen van het begin tot het einde. Goede uitleg gehad en ook flink de tijd genomen. Wij hadden een niet zo luxe auto en kwamen toen in deze mooie BMW. Wat een luxe, was natuurlijk wel even wennen, maar we konden zo even bellen en alles was zo weer geregeld. Ook de andere verkoper was erg behulpzaam. Ik zou zeggen, ga zo door."

09-08-2022 | Rien, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Alles is perfect geregeld. Van proefrit tot aflevering. Daarbij super vriendelijk, alles is te overleggen. In een woord geweldig!"

14-07-2022 | Evert, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Zeer vriendelijke medewerkers die klaar staan voor de klanten. Het proces van het inruilen van mijn oude voertuig tot de levering van mijn nieuwe Bmw liep vlekkenloos!"

27-06-2022 | M, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele omgeving en behandeling. "

"De verkoophandeling verliep professioneel en zonder opdringerig te zijn. Alle vragen werden rustig en goed beantwoord, zonodig met behulp van een collega. Ook de aftersales ging goed."

20-06-2022 | Alberto, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"Zoals je van een BMW dealer mag verwachten, super geholpen en een goede service. Alles top geregeld en volgens afspraak. Ben tot op heden buitengewoon tevreden."

01-06-2022 | Christian, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De verkoper is bijna perfect"

"De verkoper deed erg zijn best om alles te regelen gewoon zoals altijd was hij zeer attent alleen weer erg jammer dat BMW wederom de electrische trekhaak weer niet kon leveren verder was het hele proces van inruil tot nieuw perfect geregeld door MIKE door hem ben ik nu overgegaan tot de aankoop bij broekhuis"

31-05-2022 | H van t oever, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bespreking werd ervaren als zeer professioneel. "

"Ik kwam met een bepaald doel en werd zeer goed geholpen. Geen omheen gepraat over mooier ietsvertellen dat het was."

25-05-2022 | Gerjan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenkend, sympathiek en professioneel "

"Zeer prettig contact met verkoper, auto was idd in zeer goede staat zoals vermeld. Snelle afwikkeling en toen er een kleine reparatie nodig was, is dat snel opgelost bij mij in de buurt. Fijne zaak, ik zou zo teruggaan voor een volgende auto."

25-05-2022 | Daniëlle , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"Bij aankomst in de Showroom zijn wij door verkoopadviseur Rolf Demmer uitstekend geholpen."

13-04-2022 | Yvonne en Cees Willems, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Meer dan perfect!"

"Telefonisch en via mail een X1 op goed vertrouwen gekocht, waarbij alle procedures ( offerte, overeenkomst, facturering en levering aan huis) volgens het boekje zijn verlopen. Chapeau!"

08-03-2022 | Jacques, J. Hartog, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende begeleiding aankoop bmw"

"Bij de aankoop van een bmw bij een collega bmw-dealer werd ik voortreffelijk geholpen en begeleid door de verkoper van bmw-broekhuis in Almelo. Tot in detail is alles uitstekend geregeld en uitgevoerd. Hulde en grote klasse."

22-02-2022 | Wim, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige samenwerking met goede sfeer!"

"We zijn erg fijn geholpen in een ongedwongen sfeer."

21-02-2022 | René, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima BMW 118i van net een jaar oud voor een goede prijs gekocht. Voor mijn inruilauto kreeg ik een meer dan goede prijs. Ook de aflevering door Max was top. Al met al een fijne ervaring!"

09-02-2022 | Herman, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"“Problemen” rond bestelling en levering van mijn nieuwe X1 prima opgelost!"

"Levering voor jaareinde bleek niet mogelijk. geboden alternatief zeer adequaat en coulant afgehandeld. Vriendelijke en kundige verkoper die meedacht om tijdige levering mogelijk te maken."

26-01-2022 | Kees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Ik ben al jaren klant in Almelo en ben uitermate tevreden over de klantbehandeling in zijn totaliteit. Altijd oplossingsgericht en maximale service, of het nu de aanschaf van een BMW betreft of het onderhoud daarvan, Max en Arno, top ambassadeurs voor de BMW. Ga zo door. Thanks"

11-01-2022 | Antoine, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"De eerste ervaring met Broekhuis BMW is positief"

"Onlangs onze auto ingeruild en een BMW 118i aangeschaft. De onderhandelingen hebben wij positief ervaren en verliepen in een prettige sfeer."

28-12-2021 | Adrie, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvangst, aandacht en aflevering prettig en professioneel."

"Ontvangst persoonlijk en warm. En het gevoel dat er alle tijd genomen werd. Afspraken waren duidelijk en zijn ook ook nagekomen. Aflevering verliep, ondanks de coronamaatregelen soepel."

27-12-2021 | Hans Klieverik, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden "

"Fijn personeel ze staan altijd voor je klaar"

22-12-2021 | I Werning-Waanders, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Matig professionele aanpak"

"Plichtmatige aflevering van goed professionele verkopers, maar dat is dan ook tevens alles Kreeg de indruk dat het standaard routine. Jarenlang broekhuis klant bij verschillende merken en locaties maar dit niet meer dan een6"

22-12-2021 | Jan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierig zaken doen."

"Na het aanvragen van een offerte, met inruil, op een mooie Mini Clubman was de follow up een plezierig telefoontje van de verkoopadviseur Mike Frons. Een goed bod op mijn in te ruilen Clubman en een reële vraagprijs van de nieuwe Clubman was voldoende om telefonisch de deal bijna rond te hebben. Een afspraak werd gemaakt. De auto was klaar voor aflevering, en zowel de Mini Clubman als mijn inruilauto voldeden aan de wederzijdse verwachtingen. Na het afhandelen van de formaliteiten terug met een goed gevoel met de nieuwe Mini Clubman."

20-12-2021 | Eddie Olsder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht"

"Duidelijk. pragmatisch, aangepast op mijn wensen. Dikke prima."

15-12-2021 | Roy Gosselt, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk en no - nonsense "

"Inruil en koop van nieuwe auto was fair en binnen een paar dagen geregeld. Elke dag blij en dank hen voor de hulp!"

30-11-2021 | Remke, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke en professionele service"

"Broekkuis BMW is mijn nieuwe dealer. Sinds lange tijd ben ik weer terug bij BMW. De tijd heeft niet stil gestaan. Dus had ik veel vragen en wensen. Vriendelijk werd ik te woord gestaan en professioneel werd ik geholpen. Twee medewerkers stonden mij te woord. Een jonge en een oudere. De jonge medewerker adviseerde mij zoals het hoort (vind ik). Ik moest volgens hem even wachten om een update van mijn navigatie. aan te schaffen. dat was zonde van mijn geld. Binnenkort kwam er nieuwe versie uit. De oudere medewerker probeerde mij doorzichtig een set winterbanden met velgen te verkopen; net binnen en het was een koopje €1.200,00. Hij vroeg niet of ik misschien iets anders wilde (allweatherbanden of zo). Volgende keer weer graag de jonge medewerker. Voor hem kom ik graag weer terug naar Almelo"

11-10-2021 | Jan Mulleman, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel en vriendelijk"

"de ontvangst was erg vriendelijk en niet opdringend en zeer kundige verkoper!"

22-09-2021 | Marc, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Op zoek naar een nieuwe auto, overigens 1e keer BMW. Vriendelijke en zeer deskundige verkoper die ruimschoots de tijd nam voor uitleg en mogelijkheid om in 3 verschillende auto’s te rijden. Gevoel was goed en dezelfde dag de auto uitgekozen. Aflevering was keurig. Enneh de auto rijdt fantastisch."

20-09-2021 | Remco , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Remco, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn en veel veilige kilometers gewenst in uw eerste BMW! Een vriendelijke groet, Broekhuis BMW/MINI Almelo

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en betrokken verkoper"

"Bij Broekhuis heb ik een BMW iX3 gekocht. Gedurende dit traject heb ik steeds duidelijke informatie gekregen en werd ik op de hoogte gehouden van de status van de productie van mijn auto. Bij de aflevering is alle tijd genomen om diverse (nieuwe) functies en mogelijkheden van de auto te laten zien."

14-09-2021 | Geert, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gastvrij en eerlijk"

"Vanuit Spijkenisse zeer gastvrij ontvangen door Max na het maken van een afspraak voor een 218i Gran Coupé. Goede uitleg, eerlijke onderhandeling en een fijne overdracht van de auto. Voor de overdracht afgesproken om dit ongeveer halverwege tussen Almelo en Spijkenisse te doen, dat noem ik topservice!"

09-09-2021 | David, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren