Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
22 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, vriendelijk en laagdrempelig"

"Op zoek naar een gebruikte i3s kwam ik een mooi exemplaar tegen in Doetinchem. Afspraak voor proefrit gemaakt en de auto stond netjes opgeladen voor ons klaar. Op alle gemak een proefrit gemaakt en bij terugkomst op een heel prettige manier de aankoop rond gemaakt. De aflevering was helemaal een feestje met een zeer persoonlijke attentie voor mij en een verwenpakket voor mijn vrouw. Niels en Rob, hartelijk dank voor de fijne auto en de fantastische ervaring!"

01-11-2022 | Arjen , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"BMW zeer netjes en correct afgeleverd"

"Auto stond netjes gereed en men heeft ruim de tijd genomen om alles uit te leggen."

27-09-2022 | Olav Rudde, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettige mensen, prima BMW dealer"

"super"

23-09-2022 | peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig. "

"Alles ging in één keer goed."

03-08-2022 | Arnoud, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen"

"Prima geholpen door Niels. Netjes en vlot. Geen blabla, doe maar gewoon. Aflevering ook top, net als de auto zelf."

24-06-2022 | Jeroen , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende en professionele service"

"Wij waren gekomen vanuit Den Haag om een bmw te bekijken en proef te rijden. De proefrit werd door Noor geregeld. Zij heeft ons zeer vriendelijk geholpen. Ook de andere collega’s Niels en Michiel zijn zeer behulpzaam en vriendelijk geweest. Service en kwaliteit staat bij deze dealer hoog in het vaandel. De auto is keurig netjes afgeleverd en Michiel heeft uitstekend alles voor ons in orde gemaakt."

21-06-2022 | Irfaan, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig gesprek bij aankoop en aflevering mijn BMW IX3"

"Ondanks geen ervaring met BMW Doetinchem kijk ik met plezier terug op de onderhandelingen bij aankoop en aflevering van mijn BMW. Alle lof voor algehele benadering omtrent aankoop en verkoop mijn oude en nieuwe BMW."

24-05-2022 | Arie, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage."

"Snel goede zaken gedaan."

26-04-2022 | Dennis, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Heel vriendelijke verkoop en nette inruilprijs keurige aflevering TOP"

05-04-2022 | Jan, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tot nu toe goede en prettige ervaring met deze bmw garage."

"Prettige verkoper(niels)en lekker en ontspannend onderhandeld. Hopelijk blijft dat zo."

04-04-2022 | Theo, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn bezoek aan Broekhuis Doetinchem is altijd 1 groot feest!"

"Ik voel mij zeer welkom als ik binnen kom bij Broekhuis. Hier is een altijd goede sfeer, vriendelijkheid en enthousiasme. En dat voel je als klant. Mijn auto stond er op en top bij met de aflevering! Mijn complimenten! Jullie zien mij zeker terug!"

27-03-2022 | Hennie , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"gelukt en gelukkig"

"opzoek naar een gran coupe 2 in M style. en bij broekhuis gevonden. na een warm welkom op een koude stormachtige dag. even bij komen met een bakje koffie of twee. even babbelen en proefrijden dan maar. nog wat M toevoegen en alles is naar wens dus papieren gereed gemaakt en wachten op de levering aan huis. de auto is inmiddels netjes en goed op een trailer aan huis gebracht."

17-03-2022 | D.Musk, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig bedrijf en houd zich keurig aan de afspraken."

"Keurig bedrijf en houd zich keurig aan de afspraken."

02-03-2022 | Carol, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer ervaren verkoper, weet wat de klant wilt"

"Ik ben een enorme auto liefhebber en was opzoek naar een auto die in nieuwstaat is, deze heb ik inmiddels gevonden bij Broekhuis in Doetinchem. Bij het eerste telefonisch contact met Niels, had ik gelijk in de gaten dat hij precies wist wat ik zocht, daardoor was de deal snel rond. De service is uitstekend."

22-02-2022 | Ad van Welie, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld."

"Ook deze keer was het allemaal weer prima geregeld bij Broekhuis Doetinchem. Eerst een lekkere kop koffie in de showroom en daarna werd de auto uitgelegd en papieren doorgenomen. Alles precies zoals besteld, top!. De auto rijdt heerlijk , bedankt weer Broekhuis Doetinchem."

21-02-2022 | Gerco vd Bunt, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring zoals gewoonlijk"

"Prima ervaring zoals ik van BMW gewend ben. Keurig geholpen en een keurige levering van de auto. Nogmaals dank voor de attentie, mijn vrouw kon dit enorm waarderen."

13-02-2022 | Paul Bekhuis, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"Als zeer prettig ervaren nemen de tijd voor je. Goed geholpen en snelle reactie via de mail. Vriendelijke verkoper."

26-01-2022 | Rick, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf, professionele en klantgerichte medewerkers"

"Afgelopen maand mijn tweede auto bij Broekhuis (Doetinchem) gekocht. Niet echt logisch (100km heen en 100 km terug) maar wederom de moeite waard. Een auto kun je overal kopen maar de dienstverlening eromheen bepaalt of je er graag terugkomt. En dat zit bij Broekhuis Doetinchem (Niels e/o Michiel) wel snor. Ik kan Broekhuis Doetinchem iedereen aanbevelen."

25-01-2022 | Casper, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zo wordt n auto kopen echt n feestje. "

"Zeer plezierig ontvangen in de showroom. De afspraak van onze verkoper liep uit. Geruisloos nam een andere medewerker het over door ons meteen de geplande proefrit te laten uitvoeren. Bij terugkomst was onze verkoper klaar voor ons en werd alles perfect en zoals van te voren was afgesproken afgehandeld. We hebben al heel wat auto’s gekocht maar zo relaxed als deze keer nog niet eerder zo beleefd."

10-01-2022 | Albert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Echter klopten enkele afspraken niet"

05-11-2021 | R, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Soepel en meedenkend. "

"Vriendelijke mensen , super goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe occasion. Zelfs aflevering buiten openingstijden was te regelen , heeft mij super geholpen . Zou dit bedrijf iedereen aanraden ."

25-10-2021 | Jarno , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toppers"

"Vanuit Limburg helemaal naar Doetinchem voor een BMW, en het was de moeite waard! Prettig & vriendelijk ontvangst, deskundig personeel met uitstekende kennis en meedenkend bij de onderhandeling. Kan BMW Doetinchem dan ook aanbevelen."

22-09-2021 | Martijn, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren