Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,7 gemiddeld
46 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en professioneel geholpen"

"Prima en professioneel geholpen."

23-11-2022 | Olaf, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig geholpen"

"Bij inruil van mijn BMW (voor een jongere editie) prima, vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopadviseur Thijs. Ook bij aflevering netjes geholpen met de installatie van de telefoon en de nodige uitleg gehad over de nieuwigheidjes in de bediening. Top!"

16-11-2022 | Johny, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zakelijk"

"Ik heb via internet kontakt gezocht omdat ik een bmw te koop zag staan, en een inruilvoorstel gevraagd, er werd een nette inruilprijs geboden, de betreffende auto was ondervoorbehoud verkocht aan iemand anders, maar na 2 dagen werd ik gebeld dat de auto vrij was om aan te kopen wat ik ook gelijk heb gedaan, de overeenkomst op de mail ontvangen en de deal gesloten, de levertijd werd 14 dagen, maar Bij het ophalen bleek dat er schade aan de auto zat wat de verkoper niet wist, dit wordt opgelost maar het duurt 4 ! Weken voor de schade hersteld kan worden, dus heb ik de auto in ontvangst genomen, maar de teleurstelling is groot, mede omdat ook 4 velgen beschadigd zijn , voor een auto met 8000 km ga je daar niet vanuit( en is ook niet verteld), de auto was verder technisch korrekt klaargemaakt ( bmw premium selectie). Dit is in het kort mijn ervaring met Broekhuis zover"

01-11-2022 | Frans, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top BMW dealer ‼️"

"Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Thijs. We hebben een prachtige bijna nieuwe BMW 330i gekocht en een Mini Countryman ingeruild. We kregen een eerlijke inruilprijs voor onze Mini. Hoefden niet lang over na te denken. Wij zij erg blij met onze aankoop en verwachten vaste klant te worden bij Broekhuis."

04-10-2022 | Remy, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Fantastisch en professioneel bedrijf!! Correct en altijd zoekend naar passende oplossing! Vriendelijk personeel"

28-09-2022 | Angenique , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig ‼️"

"Mijn allereerste BMW gekocht, wat al een ervaring op zich is. Vwb fa Broekhuis, tot hier aan toe een prima bedrijf."

23-08-2022 | Bert, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service !! "

"Auto via website gekocht en auto ingeruild. Allemaal keurig geregeld. Vanuit Enschede gebracht en inruil meegenomen."

16-08-2022 | Chris, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vriendelijk geholpen"

"Heel vriendelijk geholpen door Thijs, goede service en heel erg blij met onze aankoop!"

20-07-2022 | J.F., | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze geven mij als klant een fijn gevoel!"

"Als je een auto koopt bij BMW Broekhuis, dan koop je niet zomaar een auto, maar ga je naar huis met een fijn gevoel omdat de service in combinatie met het voertuig een geweldige ervaring is."

05-07-2022 | Peter, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top"

"top"

22-06-2022 | anja , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen. "

"Nvt"

22-06-2022 | Jenk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ervaring. "

"2e auto bij Broekhuis (dhr. v. Scheijndel)gekocht. Zeer tevreden over de onderhandelingen en de omgangsvormen. Hopelijk blijven we nog lang klant."

20-06-2022 | Patrick, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf"

"Broekhuis Enschede kan ik zonder twijfel aan iedereen aanbevelen. Als je een mooie en vooral een goede BMW occasion wil rijden, netjes en klantvriendelijk en oprecht behandeld wil worden is dit bedrijf zeker een aanrader. Vanaf het moment van het maken van een afspraak voor het bezichtigen van een BMW, tot de aflevering van onze auto zijn we heel netjes en vriendelijk geholpen, heel warm onthaald en zijn zelfs al onze extra wensen heel professioneel en super goed afgehandeld door Christaan van Schijndel. Bedankt Christiaan…"

12-06-2022 | Ozbek , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"BMW Broekhuis Enschede heeft oog voor kwaliteit, service en perfectie! "

"Wij vinden dat de aankoop van onze nieuwe BMW X3 met oog voor service en perfectie bij Broekhuis Enschede zeer prettig is verlopen. Auto is geheel volgens afspraak op tijd geleverd en dat terwijl de auto nog in Amerika gemaakt moest worden. Ondanks alle landelijke berichten van grote vertragingen en het niet meer compleet kunnen leveren, heeft BMW de zaakjes toch goed voor elkaar. Na 25 jaar auto's te hebben gekocht bij BMW Doetinchem, zijn wij na onze verhuizing naar Enschede zeer tevreden over het nieuwe klantcontact bij BMW Broekhuis Enschede. Het voelt fijn om ook in Enschede weer een goede BMW-dealer gevonden te hebben."

08-06-2022 | Adrie, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies van ervaren personeel"

"Onlangs heb ik een Mini gekocht in Enschede. Ik ben goed geholpen en kreeg eerlijk advies."

25-05-2022 | Laura, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen"

"Alles goed verlopen"

25-05-2022 | Rob, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Als je tegenwoordig een nieuwe BMW besteld moet je bijna een jaar wachten tot de aflevering. Onze bestelde X5 xdrive 45e stond ivm chip/ halfgeleider tekorten na verscheping uit USA in Duitsland nog 6 weken te wachten op 4 camera's. Lease contract huidige auto liep inmiddels af en werd ingeleverd bij Leaseplan. Dealer Broekhuis Enschede gaf ons als service ter overbrugging een nieuwe BMW X2 mee waarmee we onze geplande vakantie met caravan konden houden. Half mei 2022 werd de X5 afgeleverd. Niets dan lof over de aflevering bij Broekhuis."

23-05-2022 | Eric, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super Goed"

"Top , goed geholpen top personeel dus blijft ik als vaste klant bij Broekhuis Enschede"

23-05-2022 | Gena, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles top geregeld!!"

"Alles netjes volgens afspraak, vriendelijk en vakkandig personeel."

20-05-2022 | Gerard, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima en snel geholpen"

"We worden altijd adequaat en snel geholpen."

23-04-2022 | Maria , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service bij aankoop occasion."

"Ongeveer vier weken geleden hebben wij onze eerste i3 ingeruild voor een hele jonge occasion i3. Paul Nijkrake heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Nu enkele weken later zijn we nog heel tevreden over deze aanschaf."

09-04-2022 | Peter Nobel, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"alles goed!"

"Paul Nijkrake and his colleagues at Broekhuis Enschede were very helpful all the way and made this transaction very easy for me. Recommended!"

10-03-2022 | Serkan Olgun, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekend"

09-03-2022 | Marco van der Weide, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige garage"

"Wij komen uit Zeeland en hebben een bmw 1 serie gekocht bij broekhuis. Wat een geweldige service ook op afstand. Dank je wel Paul voor de service die jij hebt geleverd, chapeau."

08-03-2022 | Freddy, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nieuwe auto"

"Altijd zeer tevreden geweest met deze dealer. Deze recentie is aangepast na contact met Broekhuis, het bleek dat alles beruste op een misverstand, de auto een weekend mee krijgen is geen probleem."

03-03-2022 | Patrick Spijkerman, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zo hoort het , als autobedrijf zeer goed accuraat begeleid in de aankoop van auto !"

"deskundig ,en vlotte afhandeling top !"

01-03-2022 | rene, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden!"

"Voor de 2e keer een auto aangeschaft bij Broekhuis Enschede en wederom tevreden! Complimenten aan verkoper Christiaan die meedenkt met je als klant. Erg blij met mijn mooie Mini cooper clubman."

26-02-2022 | Bianca , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij met de goede service en expertise!"

"Vanaf het eerste moment zijn wij goed een zeer gastvrij ontvangen. Tijdens het klaar maken van de auto zijn wij goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. We zijn zeer tevreden over onze ervaring met Broekhuis en Lennart."

23-02-2022 | Nathalie Deen, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd weer geweldig !!"

"Al ruim 20 jaar reizen wij naar Broekhuis Enschede, vroeger nog Freriks Groenlo en later Smudde, voor de aanschaf van een nieuwe, lees gebruikte BMW. Vanuit Limburg 2 uur heen en 2 uur terug, ruim 400 kilometer en we passeren dan menig BMW dealer onderweg. Maar die laten we graag zijdelings liggen. Wat Broekhuis Enschede zo geweldig maakt is allereerst de vriendelijke, zakelijke, service gerichte benadering. En dat alles met een achterhoekse nuchterheid. Heerlijk !! Dat vinden we helaas niet bij de zuidelijke BMW dealers. Een speciaal woord van waardering voor onze topper Christiaan van Schijndel, occasionspecialist. Geen moeite is voor hem te veel en altijd weet hij ons weer te verrassen met een goede deal. Hulde !!!. Ook de andere personeelsleden zijn top. Weer helemaal tevreden met onze nieuwe laatste aanwinst deze week. Ook na de aanschaf vragen stellen is geen enkel probleem konden we deze week weer ervaren. Wij hopen nog vele jaren deze reis richting Broekhuis Enschede te mogen herhalen."

23-02-2022 | Louis, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring en een prettige verkoper."

"Via internet een bmw op de site zien staan. Hierna telefonisch contact met Paul Nijkrake. Tijdens dit overleg een prijs overeen gekomen. De volgende dag met een afspraak naar Enschede. Ontvangen met koffie en thee. Daarna een proefrit gemaakt. Auto beviel top. Daarna nog gesproken over plaatsen van een trekhaak. Ook dit is allemaal naar volle tevredenheid geregeld. Een week later konden we de auto op komen halen. Wederom top ontvangen en daarna nog verrast met een grote bos bloemen en een lekkere fles wijn.De auto zag er top gepoetst uit. Alle complimenten voor Paul over de hele aankoop van de auto."

31-01-2022 | Henk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles verliep zoals je hoopt!"

"Andere auto gekocht bij Broekhuis, alles verliep perfect en zeer deskundig. Al mijn vragen werden deskundig door de verkoper behandeld. Ik kreeg een goede reële prijs voor mijn eigen auto. de verkoper was goed te bereiken en ook telefonisch was hij snel met zijn antwoorden. Kortom ondanks corona verliep alles prima en vakkundig."

12-01-2022 | Han, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service."

"E en gebruikte IX3 bij Broehuis Enschede gekocht. Zeer aangenaam telefonisch contact gehad. Alles werd naar wens geregeld en het belangrijkste de auto is perfect."

04-01-2022 | Lodewijk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik werd uitstekend geholpen door een hele aardige verkoper. "

"Superfijn geholpen door een hele fijne verkoper."

28-12-2021 | Joyce , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Snelle en correcte behandelingen"

27-12-2021 | Herman, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ervaring "

"Het is de derde keer dat ik een auto in Enschede aanschaf Ruime keuze vanwege de vele vestigingen Goede prijs voor mijn in te ruilen auto per saldo gaat het, wat moet ik bijbetalen! Tevreden zaken gedaan!"

17-12-2021 | Wouter , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend en vriendelijke geholpen. "

"Uitstekend en vriendelijk geholpen."

08-12-2021 | Mark, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en netjes ontvangen en behandeld door verkoper Paul Nijkrake"

"Samen met mijn vrouw werden we door de verkoper keurig ontvangen direct werd ons een kopje koffie aangeboden. Daarna hebben we de BMW X1 bekeken en tevens een proefrit gemaakt op de autoweg. Vrij snel waren we het eens over het toe te betalen bedrag en konden we de auto ca. 14 dagen volgens afspraak ophalen. De auto was netjes gepoetst en kleine plekjes bijgewerkt. Bij mijn bank had ik alles geregeld om afgelopen zaterdag toen we de auto kwamen halen per i-phone te betalen hetgeen helaas na diverse pogingen niet lukte. Des al niettemin kregen we het vertrouwen om de auto zonder direct te betalen mee naar Emmen, na het weekend hebben we het bedrag uiteraard alsnog per bank aan Broekhuis BMW/MINI overgemaakt. Het ontbrekende sleuteltje voor de afneembare trekhaak wordt ons nadat ik het nummer van het slot heb gefotografeerd en aan u doorgestuurd z.s.m toegezonden. Blij verrast waren we ook met de volle tank brandstof, een prachtig boeket bloemen voor mijn vrouw en een fijne fles witte wijn!! Wij zijn blij met onze BMW X1 en kijken met tevredenheid terug hoe we door Paul Nijkrake zijn behandeld."

25-11-2021 | Lambertus Hoogeveen, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super vriendelijke ontvangst en service! "

"Super vriendelijke ontvangst en service! Alle ruimte en tijd voor vragen en in mijn geval ook om mijn Mini die moest worden opgehaald met gerust hart achterlaten zodat de chaiffeur van de vervoerder de sleutels en papieren en mijn “oide Mini’ zonder problemen kon ophalen."

18-11-2021 | Sri Bunnik , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Trust and quality"

"Every step of the buyıng process went smoothly, without any problem and delay, thanks to Mr.Christiaan van Schijndel."

08-11-2021 | Levent, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en uitstekend geholpen"

"Sinds ruim een maand in het bezit van onze eerste BMW X2. Verkoopadviseur Christiaan van Schijndel heeft ons heel prettig geholpen. Bij vragen reageert hij heel snel en regelt het. Robert"

04-11-2021 | Robert , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren