Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
45 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Leuk en aardig geholpen door de afdeling verkoop."

15-11-2022 | Theo, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede professionele service."

08-11-2022 | Lianne, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zie onder"

"netjes en betrouwbaar"

01-11-2022 | piet, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen door de heer Lakenman"

"Goede afspraken kunnen maken met de heer lakenman en op zeer prettige wijze onderhandeld"

11-10-2022 | wim peijnenborgh, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer Peijnenborgh, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. We zien u graag een volgende keer weer bij ons in Enkhuizen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"Netjes uitgelegd handelingen onderhoud"

26-09-2022 | J.J Schouten, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Snelle service en persoonlijke aandacht"

26-09-2022 | Jan Ophof, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik word wel goed geholpen "

"Bij afspraak maken vind ik persoonlijk de meneer aan de balie erg nors en een beetje gespannen en gestrest maar het kan aan mijn liggen Monteurs zijn aardig en mee denkend"

12-09-2022 | Marco aalders, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koude douche in service en ontvangst"

"Bij de vestiging Enkhuizen vind ik de ontvangst maar matig. Alsof ze niet zoveel zin hebben in hun werk. Bij de receptie worden ook iedere keer dat ik er kom conclusies getrokken of vragen gesteld om meteen alle verantwoordelijkheid bij jou als klant te leggen. Terwijl ze nog niets eens naar de auto gekeken hebben of dat ik niet eens met een klacht kom, maar met een vraag. Heel bijzonder. Alleen bij de vestiging in Purmerend (van de vestigingen in de buurt) waar ik mijn auto ook nieuw gekocht heb wordt je op de juiste manier behandeld naar mijn mening. Kan Zwaag en Enkhuizen nog wat van leren. Ik ben een eerlijke kritische klant, met kennis van zaken. Het gaat mij niet om de goedkoopste prijs, ik wil kwaliteit en redelijkheid en dat verwacht ik dus van mijn dealer."

06-09-2022 | Tom, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We vinden het spijtig om te horen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact met u opgenomen en bedanken u voor het prettige gesprek. U bent van harte welkom bij ons op de vestiging Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

10

Daarom ben ik enthousiast

"duidelijkheid "

"geen probleem om een storing te melden"

06-09-2022 | Erik Barten, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en advies van Niels"

"Vriendelijk ontvangst , duidelijke advies en uitleg over de auto !"

02-08-2022 | Mark, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"GOEDE GARAGE MET VRIENDELIJKE MENSEN"

"ALLEEN MAAR GOED"

01-08-2022 | Verduyn, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn goed geholpen vriendelijk en een goed gevoel "

"Dit is de 2 de keer dat we bij een dealer een auto hebben gekocht Ik hoop dat ik in de toekomst geen nare ervaringen krijg over de keuze."

19-07-2022 | Marcel Kommerkamp, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundige dealer"

"Prima geholpen door het verkoopteam Auto naar tevredenheid uitgezocht en op de afgesproken datum afgeleverd"

04-07-2022 | Bob Brouwenstijn, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte vestiging."

"De medewerkers staan je altijd te woord maakt niet uit wie. Daarom kom ik graag even vanaf uit Edam naar Enkhuizen. Ik stuur graag vrienden en bekende naar die vestiging."

22-06-2022 | Kees, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage voor vlotte en vaardige service"

"Jarenlang een vertrouwd adres, waar ik tot volle tevredenheid mijn auto laat onderhouden. Het contact met de monteurs is altijd goed en verzorgd. Adviezen zijn duidelijk en betrouwbaar. Een fijne vestiging. De afstand om er naar toe te rijden is daardoor geen bezwaar."

14-06-2022 | Henk, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en service gericht."

"Bij Broekhuis Volkswagen dealer in Enkhuizen wordt mijn auto altijd tiptop en vakkundig onderhouden. Het personeel is heel erg erg vriendelijk en dienstverlenend ingesteld. Voor mij is het belangrijk dat mijn auto altijd in goede handen is en ik een goede relatie heb met de onderneming die mijn auto onderhoud. Ik beoordeel Broekhuis in Enkhuizen daarom met een 10."

08-06-2022 | Mustafa, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Toen wij de auto brachten voorheen servicebeurt kregen wij 2 gratis fietsen voor een heerlijke middag fietsen in Enkhuizen ,terwijl wij telefonisch op de hoogte werden gehouden van het werk aan de auto! Bij terugkomst een goede uitleg en nog wat nuttige tips bedankt"

31-05-2022 | Jacob, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"prima"

24-05-2022 | Njm Lakeman, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"De afspraak zoals altijd stip en werk uitgevoerd maar....."

"De auto was snel klaar (binnen 3 uur) met een rekening van EUR 405. Voor dat bedrag had ik wel verwacht dat de auto even gewassen was. Dat is echt een gemiste kans."

17-05-2022 | Joost, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Helaas is er geen wasstraat in Enkhuizen, vandaar dit uw auto niet gewassen weer klaar stond. Wel kunnen wij u de service aanbieden om uw auto uit te zuigen, dit hebben wij daarom voor u uitgevoerd. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles op tijd en volgens gemaakte afspraken"

"Top allemaal"

16-05-2022 | Bert, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed uitgevoerd en goede communicatie"

"Goede uitvoering van wat er aan de auto moest gebeuren"

20-04-2022 | Jan Miedema, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Redelijk "

"De auto stond voor € 7900.- te koop. Het viel ons af dat er nog €595.- bij kwam voor afleveringskosten."

12-04-2022 | W.S Wierstra, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon een garage waar je op aankunt."

"Vriendelijke mensen die met je mee denken. En goed werk afleveren."

11-04-2022 | Homme, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Kan altijd beter"

"Auto voor een kleine beurt geweest. Alle punten doorgelopen en zo te zien zijn ze allemaal aangevinkt. Merk gelijk bij het rijden dat de beurt weer is gedaan. Bij de receptie genoot ik niet van de ontvangst. Erg koel en koud en erg nuchter.. Geen goed gevoel aan overgehouden. Aanbevelen ja maar kom dan iets vrolijker over."

05-04-2022 | Peter, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Peter, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat we hier met u over hebben kunnen spreken. uw opmerkingen zijn binnen ons team besproken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alle prima geregeld."

"De beurt prima uitgevoerd, op het afgesproken tijdstip was de auto klaar. Vriendelijk personeel."

21-03-2022 | Gerard, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Uitstekende service"

15-03-2022 | Klaas, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Alles perfect geregeld"

02-03-2022 | Martin Kersbergen, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We gingen voor een Mercedes maar kwamen met een VW thuis"

"Enorm vriendelijk geholpen, geen hijgende verkoper in je nek maar wel als je vragen had direct goed geholpen. Proefrit gemaakt en daarna de onderhandelingen. Ook hierbij geen haast, keurige antwoorden en goed voorstel."

01-03-2022 | Jeroen Mulder, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tot nu toe nog steeds tevreden...."

"Heb op 26 januari contact gehad via de app over een occasion en 28 januari had ik de eerste offerte binnen! Contact verliep op zich best prima en werd vriendelijk te woord gestaan, had nog wat vragen en opmerkingen over de auto en die werden tot op zekere hoogte allemaal beantwoord. Ik kreeg een goede inruilprijs voor mijn eigen auto en dat maakte voor mij de deal ook compleet. Ik had wat moeite met onvolledigheid in de afspraken en offerte maar uiteindelijk was dat prima te bespreken, mijn uiteindelijke bod is geaccepteerd en zonder de auto te hebben gezien en te hebben proef gereden werd mijn nieuwe bolide op 7 januari al geleverd door een over enthousiaste werknemer, wat een fantastische kerel was dat zeg!....12 maanden Bovag en ik mag in mijn eigen woonplaats voor eventuele 1e onderzoek naar een storing/manco of iets dergelijks naar Broekhuis partner. Auto is keurig afgeleverd (van buiten) helaas van binnen niet zo mooi als de buitenkant.....mistlamp deed het direct al niet, maar na excuses en een reparatie (staat ingepland) in mijn eigen woonplaats neem ik hier meer dan genoegen mee, ik ben niet heel moeilijk en kan bepaalde dingen tegen elkaar afstrepen....ik vind onvolledigheid in details wel lastig te begrijpen mbt afspraken maken (site staat prima aangegeven welke service er verleent word), dus voor mij is het moeilijk te verteren als hier wat wispelturig over gedaan word.....maar goed, ik vind het een klein minpuntje, daarom 2 punten aftrek. Ik heb niet voor niets de auto online gekocht, blijkbaar stralen ze dus toch genoeg vertrouwen uit dat ik die keuze heb genomen!"

17-02-2022 | Michiel, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Adequaat gehandeld "

"Broekhuis heeft mij weer super snel en adequaat geholpen met de storing in mijn auto"

14-02-2022 | Johan , | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes en correct geholpen"

"Netjes en correct geholpen"

09-02-2022 | G.H.M. Lakeman, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Ben goed geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt. alles goed door genomen voordat men aan de slag ging."

25-01-2022 | Koos Diepen, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Vriendelijk personeel en goede communicatie"

25-01-2022 | Rudolf Koppers, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals elk bezoek aan Broekhuis zeer tevreden"

"Duidelijkheid na onderhoudswerkzaamheden bij Broekhuis !"

11-01-2022 | Erik , | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel klant vriendelijk"

"Receptie : vriendelijke ontvangst Goede uitleg over de uit te voeren reparaties en kosten. Auto weer up to date! NB. Leenfietsen niet meer van deze tijd,"

11-01-2022 | Jelle, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top team"

"deskundig personeel, zeer klantvriendelijk"

11-01-2022 | Aad Koster, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben goed geholpen "

"Broekhuis Volkswagen heeft mij op de laatste dag van het jaar goed geholpen. T was even schuiven omdat ik weer op tijd weg moest voor werk maar dat was geen probleem. De adviseur van dienst kwam wat streng maar zeer betrokken over. En dat waardeer ik zeer."

05-01-2022 | Rob, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Heel prettig de ontvangst en verdere afhandeling."

21-12-2021 | Trees , | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraken netjes nagekomen, goede informatie uitwisseling, kortom top!"

"Afspraken over werkzaamheden incl. regelen van vervangend vervoer zijn keurig nagekomen. Tussentijds- en na afloop keurig geïnformeerd."

16-12-2021 | Robert Hesselink, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aanrader goede service."

"De verkopers,baliemedewerkers en de monteurs een dikke duim .goede service,klantvriendelijk .Ik raad het iedereen aan.Broekhuis Enkhuizen."

03-11-2021 | Gerard, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren