Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
82 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Goede uitleg werkzaamheden , Je wordt gebeld bij bijzonderheden en uitleg"

25-11-2022 | Henk, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super service en heel vriendelijk geholpen"

"ik heb hier een auto gekocht en ben super goed geholpen door Thomas Biersteker."

07-11-2022 | willem, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd de beste service en betrouwbaar."

"Vakkundig en vriendelijk! Onderhoud laten doen en kan de auto is weer in top conditie. Ben al jaren klant en het blijft de beste en meest vriendelijke garage uit ons gebied en omstreken. Vincent bedankt voor de goede service zoals altijd! Toppertjes zijn jullie. Gr, Ronald"

31-10-2022 | Ronald, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Thomas Biersteker top verkoper"

24-10-2022 | Jair, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"onderhoudsbeurt perfect gedaan; goede communicatie"

"Keurig afspraak kunnen maken en goed gecommuniceerd omtrent de werkzaamheden"

18-10-2022 | Albert , | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantvriendelijkheid ten top!"

"Auto was langs geweest voor een servicebeurt. Ben telefonisch netjes op de hoogte gehouden van wat de verwachtingen waren qua tijd en kosten. Na afloop bleek dat er iets fout was gegaan bij het ontluchten na vervangen van vloeistoffen. Hier werdt op en eerlijk over gesproken, en uiteraard is dit ook gelijk verholpen! Helaas in het verleden ervaringen gehad bij garages die hier niet zo open over zijn, waardoor het maken van foutjes ook een groter punt wordt. Doordat het hier, naar mijn mening, zo goed opgepakt is heb ik dan ook niets dan lof!"

12-10-2022 | Patrick, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden over uitgevoerde "

"geheel volgens afspraak het onderhoud zoals afgesproken uitgevoerd."

11-10-2022 | Corrie, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijk, betrokken en klantgerichte aflevering van de auto ervaren."

"nvt"

03-10-2022 | Jacco, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals ik had verwacht.Netjes vig.afspraak Afgehandeld."

"De wagen ging weg voor een onderhoudsbeurt. Ik was niet in staat om de wagen zelf te brengen. De servicedienst heeft mijn auto opgehaald en weer teruggebracht. Klasse."

29-09-2022 | E.J.M. Meester, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam!"

"Zeer gewaardeerde klantvriendelijkheid en service door de chef (Vincent) zelf. Ik raad iedereen aan om naar Broekhuis Koog aan de Zaan te gaan. Puntje kritiek; de telefoniste mag echt beter luisteren en adviseren."

27-09-2022 | Patricia Eekhof , | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel"

"Professioneel en goede service"

27-09-2022 | M, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"ik heb een goede ervaring over de aankoop van een auto."

19-09-2022 | Frederike, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende zeer klantgerichte service"

"De afspraken ivm de onderhoudsbeurt van mijn auto zijn zeer goed verlopen. Omdat de beurt nogal wat tijd zou vergen kreeg ik een keurige leen auto mee. Heel fijn!"

05-09-2022 | Else, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"De klantenservice gaf mij in eerste instantie geen hele goede optie op mijn vraag. Het betreft hier de wachttijd die mij werd gegeven voor een reparatie en onderhoud. Een bezoek aan de vestiging Koog a/d Zaan was een stuk positiever. Hier werd ik binnen 24 uur geholpen. Top!"

30-08-2022 | Ger, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positief"

"Zeer klantvriendelijk en op alle vragen een duidelijk en deskundig antwoord gekregen hebben de tijd genomen voor uitleg het voelde gewoon goed vandaar mijn aankoop"

29-08-2022 | John , | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Duur "

"Duur"

29-08-2022 | J, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij komen graag met u in contact om dit te bespreken, zodoende heeft u van ons een e-mail ontvangen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Koog aan de Zaan

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service!"

"Het was even niet goed gegaan met het ophalen van de auto voor een onderhoudsbeurt maar mijn vader kwam hier in de middag pas laat achter en het was vrijdag. Direct gebeld en uiteraard kon het niet meer die dag maar maandag zou ik gebeld worden. Rond half 10 kreeg ik het belletje met de mededeling dat hij direct opgehaald kon worden, top! Daarna nog contact gehad over de kosten en later op de middag dat hij klaar was en of het een probleem was dat ze hem een dag later brachten. Na al die goede service was dat geen probleem! Heel erg blij met jullie."

29-08-2022 | Jan en Chantal, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Zie boven"

23-08-2022 | Siietze Kootje, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht, vriendelijk en kennis van zaken!"

"Houden zich aan afspraken"

22-08-2022 | Wil, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekend contact met verkoper en was onder de indruk van zijn enthousiasme."

22-08-2022 | Joop, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Zeer vriendelijke verkoper; Er wordt tijd genomen om de klant te voorzien van alle informatie; Per mail op de hoogte gehouden van proces van aankoop tot levering"

18-08-2022 | Geeske, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bastiaan is de bom"

"Bastiaan heeft ons rustig alle informatie gegeven zonder ons op te jagen. We voelden ons welkom. De auto stond te glimmen bij aankomst en we kregen een presentje mee. Het was een fijne ervaring."

17-08-2022 | Stef, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect! "

"Snelle, korrekte en adequate verkoper in de persoon van Bastiaan Schaasberg. Vriendelijk, snel en eerlijk reageren en Komt afspraken stipt na."

16-08-2022 | Jmi Cremers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"De service is vriendelijk en correct."

08-08-2022 | Carina Broers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede service. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Werkzaamheden waren goed uitgevoerd."

20-07-2022 | Leonie, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend!"

"Afgelopen donderdag 14/07 de nieuwe VW T-ROC afgeleverd gekregen. Ontvangst prima, aflevering prima, echt zoals het hoort, zoals een auto hoort afgeleverd te worden aan de klant."

19-07-2022 | Johan Brandes, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"auto rijd weer fijn na de onderhoudsbeurt bij broekhuis.koog aan de zaan"

"goed geholpen , auto rijd weer soepel."

16-07-2022 | Ron, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed geholpen"

"Peugeot 3008 gekocht bij Broekhuis Koog aan de zaan. Geweldig goed geholpen door Thomas Biersteker. Hij heeft ons super geholpen nam alle tijd en was prettig in de omgang. We hebben goede zaken gedaan. Auto was netjes afgeleverd. Erg klant gericht bedrijf. Zeker een aanrader."

12-07-2022 | Osman, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring bij bezoek was goed"

"Voor Longlife Onderhoudsservice van mijn VW ben ik zeer tevreden."

06-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd adres Koog aan de Zaan"

"Wij komen hier al jaren alhoewel eerst onder een andere naam maar Broekhuis is absoluut een fijn adres voor onderhoud aan de auto."

29-06-2022 | Bart, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd perfect"

"Bijzonder prettig geholpen vriendelijk en behulpzaam en de uitgevoerde werkzaamheden zijn uitstekend."

27-06-2022 | Hendrik, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen bij Longlife beurt."

"Top."

20-06-2022 | Marcel, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"matig"

"Vooraf een Offerte ontvangen met daarop batterijen vervangen in de sleutels tegen een te hoge prijs. De reden die hiervoor is gegeven is onzinnig. Bovendien lijkt het alsof de prijs dan moetwillig maar wordt opgevoerd... Reinigen van airco: vorig jaar voor het eerst op mijn verzoek gedaan. Moest nu weer, want "moet jaarlijks" wordt er beweerd Ehh... jaarlijks? Vorig jaar voor het eerst na zeven !! jaar... op mijn verzoek gedaan. ow en na de beurt kreeg ik een verzoek voor een APK keuring van dit bedrijf( niet van rdw). Terwijl dit inmiddels al gedaan was... ."

14-06-2022 | Anneloes ten Brink, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct"

"Op afgesproken tijd goed geholpen en auto keurig schoon afgeleverd."

13-06-2022 | Bert, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend en betrouwbaar"

"Mijn VW Sportsvan had een onderhoudsbeurt nodig. In goed overleg is deze servicebeurt prima uitgevoerd. Een leenauto stond klaar, omdat ik die plotseling nodig had. Prima geregeld. ik ben zeer tevreden."

07-06-2022 | Wim, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden over de afspraak en afhandeling van de service beurt."

"Wij zijn erg tevreden over de servicebeurt van onze VW Sportsvan 2015. Keurig even voor de behandeling de toe te passen service en reparatie telefonisch doorgesproken. En zoals afgesproken een melding gekregen toen de auto klaar was om optehalen."

06-06-2022 | Frans, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima. Flexibel en pro-actief meedenken!"

"Service en initiatief vanuit Broekhuis om de auto weer veilig en compleet op de weg te krijgen. Ben ook niet anders gewend."

01-06-2022 | Hoenderdos, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf"

"Sinds 2013 klant van Broekhuis en nog nooit een slechte ervaring meegemaakt. In tegendeel zelfs. Als je , op welke wijze dan ook, contact met de medewerkers hebt beleef ik dit als een gezellig, vriendelijk en kundig teamdie mij ook vaak tips heeft gegeven. Blijf vooral zo doorgaan."

24-05-2022 | Gre Toornstra, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en efficiënt"

"Prima service."

18-05-2022 | Peter Okker, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitsekend"

"Vriendelijk en behulpzaam aan de balie. Monteurs werken uitstekend en zijn ook bereid net dat beetje extra te doen. Goede uitleg van gedane weekzaamheden. Sorry"

17-05-2022 | Rene, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren