De elektrische auto's van Volkswagen

Volkswagen; wie kent de Golf, Passat of Polo niet. Toch is het tijd dat deze decennia-oude en geliefde modellen ruimte moeten gaan maken voor nieuwe modellen. Zoals de merknaam al in zich heeft: een auto voor het volk. Dit is precies wat Volkswagen wil bereiken met haar EV-lijn: betrouwbaar, veilig en comfortabel een elektrische Volkswagen rijden voor iedereen!

Een elektrische Volkswagen speciaal voor iedereen

Volkswagen is opgericht met het idee om auto’s te maken die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Deze filosofie heeft Volkswagen later doorvertaald in haar volgende modellen, zoals de Golf, Passat, Polo en de Scirocco. Met de opkomst van de elektrificatie stopt Volkswagen niet met deze filosofie. De auto’s uit de EV-familie heeft zij opnieuw toegankelijk weten te maken voor iedereen.

Elektrische Volkswagen

De ID. is een auto die naar u luistert

Zoals Volkswagen het zelf zegt: “De ID. Familie brengt u niet alleen van A naar B”. Elk ID.-model is interactief. Intelligente techniek praat met u, leert van u en assisteert u waar en wanneer u het nodig heeft. Zo heeft iedere ID.-gebruiker andere mobiliteitsbehoeften en biedt elk ID.-model op zijn eigen manier invulling hierop. Eén ding hebben ze gemeen: ze laten allemaal zien dat intuïtief en autonoom rijden de toekomst is. 

Elektrische Volkswagen

Op pad met de ID. Buzz

Dat Volkswagen auto’s maakt voor iedereen is met de ID. Buzz nóg duidelijker geworden. Gaat u ouderwets op avontuur en heeft u veel bagage mee te nemen? Met 1.121 liter bagageruimte hoeft u zich daar niet druk over te maken. Daarnaast maakt het niet uit of u de stad in trekt of toch de natuur in duikt, de bus is ontzettend wendbaar door de kleine draaicirkel. Qua comfort zit het ook goed met deze elektrische Volkswagen. De ID. Buzz bevat diverse assistentiesystemen om u als bestuurder te ondersteunen. Daarnaast zijn, om de ID. Buzz nog duurzamer te maken, geen dierlijke materialen zoals leer gebruikt, maar zachte stoffen die dezelfde luxe uitstralen. Leuk weetje; deze stoffen zijn gemaakt van gerecyclede producten zoals PET-flessen. Extra duurzaam dus!

Laadoplossingen op maat

Als u er voor kiest om een elektrische Volkswagen te gaan rijden, zult u ook voor een laadoplossing moeten kiezen. Dit kan best een uitdaging zijn. Onze mensen staan voor u klaar om samen met u een laadoplossing op maat te vinden. We helpen u met helder advies en professionele installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Elektrische Volkswagen

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Volkswagen? Heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Volkswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1