Doe de gratis Welkomstcheck bij Broekhuis

Na de overname van Auto Palace is Broekhuis uw nieuwe dealer. Wij heten u daarom graag van harte welkom in onze werkplaats! Hier staan de vertrouwde gezichten nog steeds voor u klaar!

Is uw auto nog niet toe aan onderhoud of APK, maar wilt u wel graag kennismaken met ons familiebedrijf én de technische staat van uw auto laten controleren? Kom dan langs voor de gratis Broekhuis Welkomstcheck en pak direct uw goodiebag en gratis Broekhuis kentekenhouder mee!

Wat controleren wij tijdens deze gratis Welkomstcheck?

 • Accu
 • Remblokken
 • V-snaren
 • Koelsysteem
 • Bandenspanning
 • Oliepeil
 • Aircosysteem
 • Vloeistoffen bijvullen (brandstof en AdBlue uitgezonderd, max. 1 liter olie)

En om u helemaal welkom te heten, krijgt u van ons een goodiebag en wisselen we ook graag uw kentekenplaathouder, waarmee u ook nog kans maakt op een poetsbeurt ter waarde van €175,-. Hiermee hoort u bij de Broekhuis familie en weet u zeker dat uw auto gecheckt is volgens onze strenge onderhoudseisen.

Heeft u interesse in deze controle op de technische staat van uw auto?

Plan uw gratis Broekhuis Welkomstcheck t.w.v. €75,-

Is uw auto nog niet toe aan onderhoud of APK, maar wilt u wel graag kennismaken met ons familiebedrijf én de technische staat van uw auto laten controleren? Maak dan een afspraak voor een gratis Welkomstcheck t.w.v. €75,-. 

Broekhuis goodiebag

Als u nu uw afspraak maakt bij onze vestiging ontvangt u tijdelijk een Broekhuis goodiebag! In de goodiebag vindt u o.a. een smakelijke verrassing en alle informatie om als klant nóg beter kennis te maken met Broekhuis.

Vervang uw kentekenplaathouder en win één van de poetsbeurten t.w.v. €175,-!

Laat uw kentekenplaathouder omwisselen voor een echte Broekhuis kentekenplaathouder en maak kans op één van de poetsbeurten t.w.v. €175,-!

De garanties van onderhoud bij Broekhuis

Wanneer u bij Broekhuis als officiële merkdealer het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren, kunt u rekenen op:

 • Kennis en ervaring: de technici volgen continu opleidingen waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste modificaties en ontwikkelingen.
 • De juiste apparatuur: toenemende Europese eisen, elektrificatie en zaken als connectiviteit maken dat onze producten versneld geavanceerder worden. Daarom investeren wij in de benodigde equipment om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
 • Preventief onderhoud: ook als u minder kilometers rijdt, is regelmatig onderhoud van belang, zodat uw systemen up-to-date blijven en de techniek frequent gecheckt wordt. Zo voorkomen we dure reparaties.
 • Levenslange garantie: omdat wij vertrouwen hebben in ons werk, ontvangt u levenslange garantie op de originele onderdelen die wij vervangen tijdens reparaties.

Ja, ik wil de gratis Broekhuis Welkomstcheck doen!

Vul hieronder het formulier in wanneer u de gratis Broekhuis Welkomstcheck wilt doen. Vul ook uw gegevens in wanneer u ander onderhoud wilt uitvoeren. 

Waar wilt u voor langskomen?
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1