• Koopprijs vanaf € 221.555

De nieuwe BMW M8 Cabrio rijden?

Op zoek naar een temperamentvolle BMW die de nieuwe standaard zet op het gebied van luxe en sportiviteit?  Kies dan voor de BMW M8 Cabrio. Deze BMW brengt de fascinatie voor open rijden naar een nieuw niveau. De BMW M8 Cabrio is leverbaar in 3 uitvoeringen BMW M850i xDrive Cabrio,  de BMW M8 Cabrio en de overtreffende trap van sportiviteit de BMW M8 Competition cabrio.

BMW M8 Cabrio; prestaties van top niveau

Dankzij de combinatie van een ijzersterke 4,4 liter V8 motor, de 8-straps M Steptronic automaat en ongekende tractie met de XDrive vierwielaandrijving levert de de BMW M8 cabrio ongekende rijprestaties. Met zijn 625 pk en een sprint naar de 100 km/u binnen 3,2 seconden is de BMW M8 Competition een high-performance sportwagen. De andere twee uitvoeringen volgen de Competition op de voet met een sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,7 (M850Xi) en 3,3 (M8) seconden. Net als bij de nieuwste generatie BMW M5 kunt u bij de M8 kiezen voor 4WD, 4WD Sport en 2WD met achterwielaandrijving, waarbij dan de DSC wordt uitgeschakeld. De topsnelheid ligt standaard op 250 km/u. Maar wanneer u voor het M Driver’s Package kiest, ligt de topsnelheid nog een stukje hoger namelijk op 305 km/u.

Top innovatie

Met de innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en functies in de connected cockpit zijn de BMW M8 Cabrio state-of-the-art. Maar u had waarschijnlijk niets anders verwacht bij een BMW van dit niveau. Op het gebied van connectiviteit beschikt de M8 Cabrio over diverse assistentie systemen zoals; parking assistant plus, driving assistant professional, BMW live Cockpit professional, al deze systemen maken het rijden nog comfortabeler en benadrukken het luxueuze gevoel van deze topklasse BMW. In de BMW M8 Cabrio is op de wereld

Het rijden in een M model is onmiskenbaar en onevenaarbaar en nu kunt u dat nóg beter afstemmen. BMW M lanceert namelijk een nieuw display en besturingssysteem voor de configuratie van aandrijflijn-, chassis- en rijhulpsystemen voor zijn high performance modellen. Behalve extra voertuiginstellingen, die via de Setup knop zijn te kiezen, is er ook een nieuwe M modus waarmee de displays en de rijassistentiesystemen kunnen worden geconfigureerd.

De vanafprijs bedraagt € 221.555-. Heeft u interesse in de nieuwe BMW M8 Cabrio? Kom dan langs bij één van onze Broekhuis BMW vestigingen

De M8 Cabrio

  • Koopprijs vanaf € 221.555

Kenmerken op de M8 Cabrio 

  • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
  • Een vermogen van 600 pk (441 kW)
  • M xDrive met actief M sperdifferentieel
  • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
  • 750 Nm, van 0 naar 100 km/h in 3,4 seconden
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1