De elektrische auto's van Ford

In een wereld waarin milieubewustzijn, uw eigen voetafdruk en CO2-reductie een steeds grotere rol spelen, heeft Ford zich toegewijd aan de ontwikkeling van elektrische voertuigen (EV's). Deze bevorderen niet alleen de duurzaamheid, maar bieden ook uitstekende prestaties en innovatieve technologieën. Ontdek hoe elektrisch rijden met een Ford de toekomst van mobiliteit vormgeeft en uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Elektrische Ford draagt bij aan duurzaamheid

Ford heeft zich altijd ingezet voor duurzaamheid. Met de elektrische modellen draagt Ford bij aan een steeds groenere toekomst. Ford wil hiermee zijn berijders helpen met het verminderen van de uitstoot van schadelijke gassen en het minimaliseren van de persoonlijke ecologische voetafdruk.

Wie toekomst ziet in elektrisch rijden, kan kiezen tussen verschillende Ford-modellen. Zo kan men kiezen tussen de bekendere Plug-in Hybride-modellen (PHEV). Volledig elektrisch is uiteraard ook mogelijk. Andere (deels) elektrisch aangedreven Ford-auto’s zijn hybride- en mild hybride modellen.

Elektrische Ford

Duurzaam gekoppeld aan kracht en prestaties

De elektrische auto’s van Ford staan garant voor krachtige prestaties. Met direct beschikbare koppel en een geruisloze werking bieden de elektrische voertuigen een soepele en opwindende rit. De acceleratie en het reactievermogen worden regelmatig indrukwekkend genoemd, én zonder concessies te doen aan het milieu.

Vrijwel elk nieuw hybride Ford-model is uit te rusten met een elektromotor, gecombineerd met een EcoBoost benzinemotor. Het EcoBoost hybride-systeem combineert het krachtige en emissieloze karakter van de Ford EV met de veelzijdigheid van een conventionele brandstofmotor. Het Ford EcoBoost Hybrid systeem maakt gebruik van een tandriem aangedreven starter/generator (BISG) die bij remmen en vertragingen een 48 volt lithium-ion batterij oplaadt.

Elektrische Ford

Elektrische Ford: Innovatieve technologie

Ford blijft vooroplopen op het gebied van technologische innovatie. Een voorbeeld hiervan is Co-Pilot360. Deze ondersteunt de berijder met geavanceerde rijhulpsystemen, het infotainmentsysteem en smartphone-integratie. Daarnaast biedt Ford een uitgebreid netwerk van oplaadstations, waardoor het elektrisch reizen u moeiteloos afgaat.

Het opladen van een elektrische Ford is sowieso eenvoudig. Of u nu thuis bent, onderweg of op het werk, er zijn verschillende opties beschikbaar om uw voertuig snel en gemakkelijk op te laden. Vergeet lange tankstops; met een elektrische Ford geniet u van kortere laadtijden.

Iconische elektrische Ford Mustang

Het imago van de elektrische Ford maakt grote stappen. Paradepaardje hierin is de Ford Mustang Mach-E: een EV die zijn iconenstatus met trots draagt. Zo is de dynamisch gelijnde, atletisch gevormde Ford een crossover SUV en geen Fastback. Neemt niet weg dat de Mach-E genoeg sportieve coupé-invloeden heeft.

De Ford Mustang Mach-E is een 100% elektrisch aangedreven auto. Afhankelijk van het accupakket dat u kiest, levert de Ford EV maximaal 258 pk of 338 pk. De 70 en 98 kWh accu’s verdelen hun krachten over de achterwielen of optioneel over elk van de vier wielen. Accelereren van 0-100 km/h neemt tussen de 5 en 6 seconden in beslag. Het sportieve Mustang-DNA gaat in dit geval gepaard met een verpletterende actieradius: de Mach-E is het toppunt van elektrisch Ford rijden door tot wel 610 km ver te komen op één volle batterij.

Elektrische Ford

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Ford? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Ford dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1