- x 01.11.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Land Rover

Met de nieuwe hybride plug-in Range Rover Sport is er een nieuwe dimensie gegeven aan de, in de automotive veel gebruikte term, “alleskunner”. Met de kwaliteiten die zelfs voorgaande Range Rovers flink overtreffen. Maximaal 113 kilometer jaloersmakend hybride rijden Dit kan in de nieuwe Range Rover Sport. De superheld van alle alleskunners. Deze nieuwe premium SUV staat nu in de showroom bij Broekhuis Utrecht.

Het beste van alle werelden

Het fijne van deze nieuwe Range Rover Sport is, is dat er op deze vorm van hybride rijden geen compromissen gedaan zijn. Het is niet alleen het beste van twee werelden, maar van alle werelden. Dit is iets wat we natuurlijk wel aan Range Rover over kunnen laten. Duurzaam rijden is één. Duurzaam rijden in de nieuwe Range Rover Sport is stappen in een nieuwe wereld. Een wereld van hybride rijden, die u nog niet gezien heeft. Deze SUV biedt indrukwekkende prestaties die bij Range Rover passen. Innovatief, spectaculair en toch ook duurzaam.

Controle pur sang

Primeur voor Range Rover is de dynamische luchtvering met inschakelbaar volume. Daarnaast ontstaat er een vorm van kalmte over de nieuwe SUV door de actieve dempers met dubbele kleppen. Dit alles tilt deze Range Rover Sport naar een nieuw niveau en geeft het daarnaast de berijder het gevoel van wendbaarheid en controle.

Sportwagenprestaties

De line-up omvat twee hybride plug-ins met een groter bereik van zes cilinders, die een puur elektrisch rijbereik van maximaal 113 km (70 mijl) en een CO2-uitstoot van slechts 18 g/km1 bieden.
Dankzij de nieuwe 530 pk sterke V8 Twin Turbo levert de nieuwe Range Rover Sport SUV sportwagenprestaties, met 0-100 km/u in slechts 4,5 seconden (0-60 mph in 4,3 seconden) met Dynamic Launch ingeschakeld.

Interessante technologie

De klasse en finesse van deze nieuwe SUV zit hem niet alleen in de uitstraling en design. Ook het gebruiksgemak en de toegepaste technologieën zijn van pure klasse.

  • Meridian Signature Sound System - het meest geavanceerde en krachtige audiosysteem dat ooit in een Range Rover Sport is gemonteerd. Met tot 29 luidsprekers, waaronder vier hoofdsteunluidsprekers, om persoonlijke geluidszones te creëren voor de vier hoofdpassagiers.
  • Software Over The Air (SOTA) zorgt voor updates op afstand voor 63 elektronische modules, waardoor de nieuwe Range Rover Sport gedurende zijn hele leven voorop blijft lopen op het gebied van innovatie, moderne technologie en diensten.
  • Adaptive Off-Road Cruise Control maakt zijn debuut op de nieuwe Range Rover Sport en helpt bestuurders door lastig terrein te navigeren door vooruitgang te boeken op basis van de bodemgesteldheid. Bestuurders kunnen een van de vier comfortinstellingen selecteren en het systeem past de snelheid intelligent aan, zodat de bestuurder zich kan concentreren op het besturen van het voertuig.

De Range Rover Plug-in Hybrid is nu te bezichtigen in de showroom van Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht aan de De Heldinnenlaan 215.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1