- x 12.07.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Nieuwe site van Broekhuis Autoverhuur is live!

De nieuwe website van Broekhuis Autoverhuur is live. Hier kunt u terecht als u voor een korte periode een auto wilt huren. Kiest u voor het huren van een auto of voor het shortleasen van een auto? Via de online calculator stelt u zelf uw gewenste auto en gewenste duur samen. U huurt al een auto voor € 15 per dag!

Autohuur of shortlease
Als u zelf geen auto heeft, of als uw auto onvoldoende ruimte heeft, is het prettig om een comfortabele auto of bestelbus te kunnen huren. Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres. Heeft u dit weekend een bestelbus nodig? Deze kunt u bij ons huren. Zoekt u een auto voor een maand? Dan is shortlease een goedkopere optie voor u! We bieden u altijd de beste keuze. De nieuwste en ruimste modellen zijn te huur. Perfect voor uw verhuizing, stedentrip of bezoek aan het strand.

Stel zelf uw auto samen
Wat vindt u belangrijk voor uw huurauto? Hoe lang bent u van plan gebruik te maken van de auto? Stel nu zelf uw auto samen via de calculator op de site. Na het online samenstellen weet u direct wat u moet betalen en waar u de auto kunt ophalen. Wel zo overzichtelijk!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1