- x 29.09.2023
Blog Vers van de rolband

Met de camper op reis in de herfst

De herfst is aangebroken: de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Als trotse camperbezitter is dit úw moment om erop uit te trekken. Adem elke dag de frisse ochtendlucht in en kom helemaal bij. De natuur is juist in de herfst zo prachtig!

Slecht weer bestaat niet

Rijd door de prachtig gekleurde bladeren en geniet van de geur van net gevallen regen. Vang de laatste stralen van de herfstzon op en geniet van een warme kop thee in het comfort van uw eigen camper, terwijl de regendruppels een rustgevend ritme op het dak spelen.

 

Geniet van het klimaat in andere landen

Vermijdt u liever de zomerse hitte in het buitenland? Dan biedt de herfst een mild klimaat en een kans om unieke landschappen te verkennen. Overweeg een reis naar Scandinavië  voor een onvergetelijk natuurspektakel. Met aangename temperaturen is de herfst een prima seizoen om de ruige schoonheid van Zweden en Noorwegen te ontdekken. Extra bijzonder is dat u in de herfst elke dag meer kans heeft om het Noorderlicht te bewonderen.

Rustiger én goedkoper

De herfst biedt niet alleen een rustigere reiservaring, maar is (vaak) ook vriendelijker voor uw portemonnee. Veel camperplaatsen zijn ook in de herfst geopend, waardoor u de vrijheid heeft om te gaan en staan waar u wilt. Zo komt u ook in het najaar op de mooiste plekjes! Bezoek een mooie stad, ga heerlijk uit eten en geniet van de nachtrust in de camper. Sommige campings zijn wel gesloten, dus controleer van tevoren of u terecht kunt op de plekken waar u dat wilt.

In de herfst is het minder toeristisch dan in de zomer. Hierdoor komt u optimaal tot rust. De mooiste plekken zijn eenvoudig te bereiken zonder dat u achter in de rij moet aansluiten.

Campers voorzien van alle gemakken

Bij Broekhuis begrijpen we dat uw camper meer is dan een voertuig; het is uw tweede thuis. Daarom bieden wij campers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Of u nu de herfstkleuren in de Ardennen wilt bewonderen of de Noorse fjorden wilt verkennen, wij hebben de perfecte camper voor uw avontuur. Ook voor onderhoud en service bent u uiteraard van harte welkom.

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste campers die van alle gemakken voorzien zijn. Hierdoor weerhoudt niets u om onvergetelijke reizen te maken, zelfs in de herfst of winter. Wij adviseren u graag over de camper die bij u past.

Ook graag in het voorjaar op pad?

Gaat u behalve in de herfst ook graag in het voorjaar op pad met de camper? Dan bieden het milde klimaat en de mooie streken van Zuid-Europa u daartoe volop gelegenheid. Hierover hebben wij eerder geschreven in een blog.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1