- x 27.06.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Lees nu het dubbeldikke Bij Broekhuis Magazine

Broekhuis bestaat 90 jaar en pakt uit met een extra gevulde editie

Zonder alle enthousiaste klanten en medewerkers had Broekhuis haar 90e verjaardag niet kunnen vieren. Daarom leest u in deze editie van het Bij Broekhuis Magazine extra veel verhalen van die mensen die Broekhuis bestaansrecht geven: de klanten en medewerkers. Het magazine ligt voor u klaar op de vestiging en is online te lezen.

Wat u kunt verwachten

Zo legt triatlete en sportambassadeur van Broekhuis Els Visser uit waarom zij zich zo veilig voelt in haar Peugeot 3008, vertelt radio dj Domien Verschuuren waarom hij graag naar zijn Broekhuis-dealer in Utrecht gaat en staat collega Wiebe te Velde stil bij wat hij het meest gaat missen aan zijn werk als hij dit jaar met pensioen gaat.

Broekhuis is jarig

Ook kunt u lezen over onze winactie, want wie jarig is, deelt uit! Van 16 mei tot en met 31 oktober 2022 kunt u profiteren van hoge kortingen. En haalt u uw auto op na een werkplaatsafspraak? Kijk dan goed of u een blauw ventieldopje op uw wielen ziet zitten, u krijgt dan namelijk direct € 90 terug! Op broekhuis.nl/winactie vindt u nog meer informatie over de actie.

Wilt u een volgende editie liever digitaal of op papier ontvangen? Laat het ons weten!
Heeft u het magazine gelezen? We zijn benieuwd naar wat u ervan vond! 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1