Hier vindt u de derde editie van het Bij Broekhuis Magazine, voor en door echte Broekhuis ambassadeurs!

In 2022 vieren we het 90-jarig bestaan van ons familiebedrijf Broekhuis. In 90 jaar mocht ons familiebedrijf uitgroeien tot complete mobiliteitspartner met alle services onder één paraplu. Dat is iets om trots op te zijn, met zijn allen. Want zonder enthousiaste medewerkers en onze trouwe klantenkring hadden wij dit jubileum niet kunnen én willen vieren. Daarom is het magazine dit jaar extra gevuld met onder andere mooie portretten van onze klanten en collega’s, echte Broekhuis ambassadeurs.

Editie 3

Wat vindt u van de 3e editie van het magazine?

Wij zijn benieuwd naar wat u van de laatste editie vindt. Laat het ons weten in een review, want het magazine maken wij voor én met klanten. We hebben enkele vragen voor u opgesteld en u heeft de gelegenheid om aanvullend nog opmerkingen achter te laten. Helpt u ons door een review achter te laten?

Papier of digitaal uitbrengen?

Wij bieden steeds meer duurzame mobiliteitsoplossingen voor onze klanten, maar we kijken ook naar de mogelijkheden waarop wij zelf duurzamer kunnen ondernemen. Daarom willen wij de volgende editie van dit magazine digitaal met u delen. Uiteraard zijn wij benieuwd naar de interesse van onze Broekhuis ambassadeurs. Zou u de volgende editie liever op papier willen lezen of bent u geïnteresseerd in het lezen van een digitale versie? Laat het ons weten!

Uw voorkeur

Vul uw gegevens in:

Adres

Artikelen uit het magazine

Private Lease

Martha Vanderhoeven rijdt sinds 2,5 jaar in een Opel Astra Sports Tourer. Hiervoor hoefde ze haar spaarpot niet meteen open te breken, want ze maakt gebruik van een Private Lease regeling via Broekhuis. “Het grote voordeel van Private Lease is dat de kosten te plannen zijn.

Microchips tekort

Een wereldwijd tekort aan microchips houdt de auto-industrie in zijn greep, met als resultaat langere levertijden en prijsstijgingen van voertuigen. Hoe het precies zit, wat voor invloed dit heeft op uw nieuwe auto en wat de verwachtingen zijn; u leest het hier.

Full-elektrisch totaalconcept

De transitie naar elektrisch werken is volop gaande, onder andere in de hoveniersbranche. Zo zijn er volledig elektrische machineparken verkrijgbaar, waarmee hoveniers en groenvoorzieners de hele dag en voor alle werkzaamheden uit de voeten kunnen.

Elektrisch rijden

Geen brandstofverbruik. Geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Geen gevaar voor het milieu. Het klinkt als de ideale wereld; niet voor niets investeert Broekhuis in laadvoorzieningen om dit aan haar klanten te kunnen aanbieden. En toch: in sommige kringen wordt er nog altijd hevig weerstand geboden aan elektrisch rijden. Terecht?

Mijn Broekhuis auto

Erik (52) is een BMW-man in hart en nieren, maar op de eerste plaats toch vooral ook autoliefhebber. Bij familiebedrijf Moekotte is hij verantwoordelijk voor de inkoop, planning én het wagenpark. Erik heeft dus een brede interesse. Gelukkig maar, want Broekhuis levert meerdere merken aan de Moekotte Groep met vestigingen in Enschede, Veendam en Apeldoorn.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1