“Dankzij Private Lease zijn de kosten te plannen”

Martha Vanderhoeven rijdt sinds 2,5 jaar in een Opel Astra Sports Tourer. Hiervoor hoefde ze haar spaarpot niet meteen open te breken, want ze maakt gebruik van een Private Lease regeling via Broekhuis. “Het grote voordeel van Private Lease is dat de kosten te plannen zijn. Ik en mijn man weten precies waar we aan toe zijn als het gaat over afschrijving en onderhoud.”
Vooral dat laatste is voor Martha erg belangrijk. “Het lijkt heel aantrekkelijk, zo’n koopje bij de plaatselijke garage, maar onze ervaring is dat goedkoop nog weleens duurkoop kan worden. Dus dan liever voor een degelijke occasion gaan. Of, in ons geval, voor een compleet nieuw model!”

 

Broekhuis familie

Met een zus die werkzaam is bij Broekhuis in Putten en een zwager (Marc Reijsbergen) die directeur is van de vestigingen Lelystad en Almere, maakt Martha letterlijk deel uit van de Broekhuis familie. Al drinkt ze net zo graag een kop koffie met ‘tante Corrie’ die de haal- en brengservice verzorgt. “Bij Broekhuis word ik altijd hartelijk ontvangen. De sfeer is gemoedelijk en de garage in Doornspijk is laagdrempelig van karakter. Dat vind ik erg prettig.”

Gestrand langs de A12

Helaas is Martha’s gevoel bij autobedrijven niet altijd zo positief geweest. In 2015 kocht ze haar laatste occasion. Dit keer gelukkig wel bij een erkende garage. Desondanks kwam ze na de aflevering, hoogzwanger, samen met haar man en twee kinderen stil te staan langs de A12. “Het vervelende was dat we onze oude Ford hadden ingeruild juist omdat die problemen gaf. Gelukkig bleek het euvel aan de jongere Peugeot onschuldig. Na een kort telefoontje met Marc, destijds werkzaam voor Broekhuis Doornspijk, werd er meteen perfecte service verleend, inclusief wegsleepregeling en luxe vervangend vervoer. Dit waren wij van andere garages niet gewend.”
 

Meer afhankelijk van de auto

De vervangende auto betekende voor Martha de eerste keer dat ze kon proeven van het comfort van een écht nieuw model. Het heeft zo moeten zijn… “Wij hebben thuis nooit iets anders dan oude auto’s gereden. Broekhuis heeft ons laten inzien dat een nieuwe(re) auto ook een optie is en veel voordelen heeft.”

Nu Martha en haar gezin het stadsleven in Wageningen hebben verruild voor het platteland in de Achterhoek, zijn ze des te meer afhankelijk van de auto. “Het is hier leuk wonen, maar we hebben voor elk uitstapje een auto nodig. Familieleden wonen in alle uithoeken van Nederland. Daarnaast bezoeken we regelmatig mijn schoonouders in Frankrijk, zo’n 800 km hier vandaan. Ook dichter bij huis moet ik op de auto kunnen bouwen; we staan hier letterlijk met de voeten in de klei, dus hij moet wel tegen een stootje kunnen.”

“Een veilige auto kan nooit een slechte investering zijn”

Veiligheid boven alles

“Kijk, ik kan niet in iemand anders zijn portemonnee kijken, maar Private Lease heeft vele voordelen”, vervolgt Martha. “Ik weet precies waar ik aan toe ben qua kosten. Misschien is dit niet de goedkoopste oplossing, maar zeker ook niet de duurste, kijkend naar de onvoorziene kosten die we hebben gehad met de echt oude occasions van vroeger. Daarnaast genieten we enorm van alle luxe waarover onze Opel beschikt. De sleutel kan op zak blijven, want het openen van de portieren gaat met een druk op de knop en het starten van de auto trouwens ook. Ik ben de enige thuis met een rijbewijs, dus het is voor mij belangrijk om scherp te blijven, zeker op lange afstanden. Zaken als Adaptive Cruise Control en Lane Assist zijn dan meer dan welkom. Het zorgt voor ontspanning én geeft een veilig gevoel. Een veilige auto kan nooit een slechte investering zijn, toch?”

Nieuwe auto’s milieuvriendelijker

Aan een opvolger van de Opel hoeft Martha dan ook nog niet te denken, al staat duurzaamheid wel op haar prioriteitenlijst: “Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een schoner klimaat. Een moderne auto is een stuk milieuvriendelijker dan een oude, dus daarmee wordt al winst behaalt. Maar in de toekomst sluit ik hybride of elektrisch zeker niet uit. Het liefst met Private Lease regeling uiteraard, bij Broekhuis.”
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1