- x 01.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Welkom bij Broekhuis!

Sinds 1 juli 2021 maakt Volvo Verkerk onderdeel uit van de Broekhuis familie. Dit betekent een andere naam, schaalvergroting en meer mogelijkheden. Veel positieve veranderingen, maar 1 ding blijft hetzelfde; alle vertrouwde gezichten blijven nog steeds met veel enthousiasme voor u klaarstaan.

De overname betekent ook een andere website; welkom op de website van Broekhuis. Hier vindt u ons gehele aanbod, van voertuigen en onderhoudsproducten tot aan diensten zoals verzekeringen, schadeherstel en private lease. Hieronder vertellen we u graag meer over Broekhuis en helpen we u op weg binnen onze website. Zo kunt u onder andere een nieuwe auto vinden, onderhoud plannen of schade laten herstellen.

Onbezorgde mobiliteit persoonlijk afgestemd

Als onderdeel van Broekhuis kunnen de medewerkers in de vestigingen Leidsche Rijn, Houten, Utrecht – Overvecht en Bilthoven u diverse mobiliteitsoplossingen bieden met het merk Volvo. Zo staan we voor u klaar met persoonlijk advies, de aanschaf van nieuwe en gebruikte Volvo’s, private en zakelijke lease, verzekeringen, financieringen en wagenparkbeheer.

Altijd een passende mobiliteitsoplossing

Ook wanneer u geen Volvo zoekt of rijdt, bent u meer dan welkom in onze vestigingen; Broekhuis is namelijk officieel dealer voor 13 merken, 5 bedrijfswagen merken en zelfs een motormerk. Zo vindt u verspreid over meer dan 50 vestigingen meer dan 2.500 occasions op voorraad. De collega’s van de vestigingen kunnen dan ook onderling snel schakelen en zo voor u een passende mobiliteitsoplossing vinden.

Onderhoud en reparatie op maat

In de werkplaatsen kunt u blijven rekenen op merkspecifiek onderhoud. Vakspecialisten zijn naast allrounders ook merkspecialist voor Volvo. Zij kunnen iedere auto voorzien van een officiële APK en passend onderhoud, afgestemd op de onderhoudsbehoefte van uw auto. Ook voor het herstellen van schade kunt u bij uw Broekhuis vestiging terecht. Blijkt specialistische kennis en gereedschappen van collega’s van andere vestigingen nodig voor onderhoud of reparatie? Dan schakelen de technici van Broekhuis onderling, zodat u snel en vakkundig geholpen wordt. En om altijd op de hoogte te zijn van de laatste updates worden de technici regelmatig bijgeschoold en houden ze rekening met uw wensen.

Thuiskomen bij Broekhuis

Alles wat de medewerkers van Broekhuis doen, doen zij met één motto: alles voor een enthousiaste klant. Zo beloven zij u hoe dan ook te helpen, u recht in de ogen te kijken, u een gevoel van thuiskomen te laten ervaren in elke vestiging én altijd dichtbij te zijn en zo lokaal betrokken te blijven. Dat is het bestaansrecht van Broekhuis; u bent welkom bij Broekhuis!

Contactgegevens van de vestigingen

Via ons vestigingen-overzicht vindt u de contactgegevens van de oud-Volvo Verkerk vestingingen:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1