Het goed en regelmatig onderhouden van uw voertuig is op vele punten voordelig voor u; zo blijft uw voertuig langer in topconditie en wordt de levensduur verlengd. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud op de lange termijn voor lagere onderhoudskosten doordat slijtagegevoelige onderdelen op tijd vervangen kunnen worden, zodat duurdere reparaties voorkomen worden.

Maar welk periodiek onderhoud kiest u wanneer? We nemen graag de verschillende onderhoudsbeurten met u door. Zo kunt u kiezen voor een seizoenscheck of de aircocheck.

Seizoenscheck

Seizoenscheck bij Broekhuis

Elk seizoen stelt uw auto of bedrijfswagen voor andere uitdagingen; waar warm asfalt, pollen in de lucht en tropische regenbuien in de zomer bepaalde prestaties vragen, vragen sneeuwbuien, ijzel en koud asfalt andere prestaties van uw voertuig. Om te achterhalen of uw auto of bedrijfswagen klaar is voor het komende seizoen kunt u in onze werkplaats terecht voor onder andere de Zomercheck en de Wintercheck.

Aircocheck

De airco van uw auto krijgt het hele jaar veel te verduren, denk bijvoorbeeld aan stofdeeltjes en pollen die het systeem binnen komen. Regelmatig controleren en onderhouden is daarom geen overbodige luxe! Lees meer over het onderhoud van uw airconditioning.

Aircocheck
Broekhuis Airco Service

Broekhuis Airco Service

Periodiek onderhoud aan de airco is geen overbodige luxe. Het hele jaar door krijgt het systeem namelijk veel te verduren, van stof en vuil tot aan het harde werken om ook zomers de auto koel te houden. Daarom raden we u aan minimaal 1 keer in de 3 jaar naar onze werkplaats te komen voor de Broekhuis Airco Service.

De medewerkers van Broekhuis staan graag voor u klaar met periodieke checks zodat uw voertuig in topconditie blijft!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1