De elektrische auto's van Peugeot

Peugeot is al meer dan 50 jaar een bekende speler in de autowereld. Ook sinds deze branche de overstap maakt naar elektrisch. Het Franse merk heeft zichzelf namelijk als doel gesteld, dat er in 2025 alleen nog maar elektrische Peugeots worden gemaakt.

 

Elektrisch rijden genormaliseerd

Peugeot is een vroege leerling in de elektrische wereld. In 2010 kwam Peugeot met de eerste volledig elektrische hatchback: De Peugeot iOn. In de hedendaagse autowereld zijn de elektrische voertuigen niet meer weg te denken. Inmiddels heeft Peugeot al een aantal elektrische auto’s, waaronder de meest bekende e-208 en e-2008.

Peugeot is zelfverzekerd over de toekomst. Hierin verwacht Peugeot sowieso al 4 nieuwe auto’s en ligt de focus wederom op de allure en geavanceerde technologieën. Bovendien beloven de motoren zeer krachtig en het dashboard nog overzichtelijker en meer comfortabel te worden

Elektrische Peugeot

Toonaangevende technologieën

Met de nieuwe technologieën probeert Peugeot de toon te zetten en zo voor te blijven op de andere automerken. Het dashboard van het merk is uitgerust intuïtieve knopbediening, terwijl de technologie daarachter heel uitgebreid en met de tijd is. Met rijhulpsystemen zoals semiautonoom rijden, parkassist met 360 graden camerazicht, blindspot-monitor en een nightvision-systeem voelt u zich op de weg als een vis in het water.

Elektrische Peugeot

De focus van Peugeot

Peugeot staat bekend om allure en is van plan deze titel vast te houden. Met het vernieuwde logo en uiterlijk, heeft Peugeot al een aantal nieuwe aspecten aangebracht. Peugeot is verder heel erg bezig met verduurzamen en innoveren. Het automerk wil in 2025 qua productie van de van oudsher succesvolle diesel- en benzine-auto’s afstappen. Met als einddoel om zich volledig te storten op het maximaliseren van de kwaliteit en technologieën van hun elektrische auto’s.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de elektrische Peugeot? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Peugeot dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1