Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,1 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service !"

"Via leasevergelijker.nl scherpe aanbieding gevonden bij Broekhuis Lease. Doordat ik zelf mijn "huiswerk" goed had gedaan, had ik niet veel vragen. Ik verwachtte zelf pas in 2023 te kunnen rijden. Door meedenken van de medewerkster kon ik snel rijden in een voorraadauto. Weliswaar met kleine meerprijs in verband met in eerste instantie niet gekozen optie. Maar door de snelle levering geen probleem en netjes aangegeven. Auto zou eerst kunnen worden opgehaald in Ede vanaf 6-9-22, en aangezien het voor ons (vanwege de afstand en andere afspraken) alleen op een zaterdag kon zou dat 17 september zijn. Nog geen dag later kreeg ik bericht dat de auto ook op 3-9-22 opgehaald kon worden. Van dit aanbod hebben we natuurlijk graag gebruik gemaakt en rijden we nu zeer tevreden in "onze" Mokka. Ook Opel Broekhuis in Ede bedankt voor de goede service !"

09-09-2022 | Martin, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als vanouds weer prima geregeld"

"Broekhuis Lease is hier goed in. Persoonlijke betrokkenheid wordt nog altijd gewaardeerd!"

11-05-2022 | Karlo, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak!"

"Snel en klantvriendelijk"

11-05-2022 | HE Kits, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld!"

"Erg tevreden over de contacten met Broekhuis Lease en nog meer tevreden over mijn nieuwe auto (5008), geleverd door Peugeot Broekhuis Almere. Mooie en fijne auto."

10-05-2022 | Cor, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goede service"

"De nieuwe auto werd netjes thuis afgeleverd en mijn oude auto werd ook meteen mee teruggenomen, super!"

10-05-2022 | Sanne, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte voorbereiding en afhandeling!"

"Super geinformeerd door Broekhuis Lease in het voor-traject waardoor de samenstelling gemakkelijk verliep. Ook aflevering is perfect gegaan, Super tevreden!"

28-04-2022 | Jack Vork, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende voorlichting, service en aflevering!"

"Prima ondersteuning bij het maken van keuzes bij het samenstellen van de auto. Prettige omgang en duidelijke uitleg bij de aflevering van de auto."

26-04-2022 | Arjan, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer professioneel "

"Uitstekende uitleg en algemene ervaring met Broekhuis."

25-04-2022 | Rudi, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg prettige en professionele manier van zaken doen "

"Ik heb het contact met Broekhuis Lease als erg prettig ervaren. Ik had contact met een vaste krachtig binnen het bedrijf en kon ook telefonisch terecht indien ik vragen had. Ik werd dan vaak nog binnen het uur terug gebeld door mijn vaste aanspreekpunt. Erg prettig en professioneel."

20-04-2022 | Morten , | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service, snel schakelen, gewoon zoals het hoort!"

"Ik had op korte termijn een auto nodig en Broekhuis heeft laten zien dat het gewoon kan. Zowel de dealer als de lease afdeling. Correcte afhandeling, snel schakelen, contact houden ook al was er geen update. Erg betrokken en goed gecommuniceerd. Dank!"

14-04-2022 | Willem, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zorgeloos en gestroomlijnde levering"

"Via mijn werkgever een nieuwe lease auto bij Broekhuis mogen uitzoeken. Informatie, proces met alles wat komt kijken, ik heb er geen omkijken naar gehad. Alles zeer vlot, correct door Broekhuis met werkgever afgehandeld en de auto werd keurig bij mij op de oprit afgeleverd. Kortom een dikke pluim voor jullie pro-actieve werkwijze."

14-04-2022 | Johan, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Top ervaring"

"Goede ervaring met het uitzoeken en afleveren van de auto."

13-04-2022 | Floor Oskam, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top! "

"Nieuwe lease auto via Broekhuis. Vriendelijke , behulpzame medewerker die meteen het vertrouwen schepte. Duidelijke uitleg van hoe en wat . Goede service , snelle reactie als ik vragen heb over de auto. Kortom fijn geholpen en blij met de auto!"

09-04-2022 | Nathalie , | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf. Echt een aanrader!"

"BMW Broekhuis maar ook Broekhuis lease is een bedrijf met medewerkers die je gewoon goed begrijpen. De service is gewoon fantastisch."

04-04-2022 | Bob, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nieuwe leaseauto: goed contact en netjes afgeleverd"

"De sales adviseur van Broekhuis heeft me goed geholpen bij de keuze van een nieuwe elektrische auto. Deze auto was nog op voorraad, en door snel schakelen van zijn kant hoefde ik geen maanden op levering te wachten. Vervolgens werd de nieuwe auto keurig op tijd bij mij thuis afgeleverd, en werd de vorige lease-auto weer meegenomen. Fijne service!!"

28-03-2022 | Erwin, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed"

17-03-2022 | Teunis Post, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring met aandacht voor de wensen van de klant."

"Mijn contact met Henrick van Buuren bij het aanschaffen van een nieuw leaseauto verliep bijzonder prettig. Hij luisterde goed naar mijn wensen en leverde meteen offertes. Ook meedenken met andere modellen, beoordelen van offertes en contacten met Univé toen het beleid veranderde naar aanschaf van volledige elektrische auto's verliep snel en goed. Alle contacten met vragen kon hij oplossen en het traject naar de nieuwe leaseauto, inclusief voorloopauto, verliep vlekkeloos."

17-03-2022 | Gysele , | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend contact"

"Bij het uitzoeken van een nieuwe auto prima contact gehad met Henrick: vriendelijk, klantgericht en komt zijn afspraken na!"

17-03-2022 | Mariska, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen!"

"Behulpzaam, meedenkend en betrouwbaar. Helemaal niks op aan te merken. Sharukh heeft overal in meegedacht en geholpen. Super tevreden"

03-03-2022 | Marianne , | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer correct gegaan allemaal met de aflevering."

"De Ford Focus die ik nu mag rijden heeft 48.000km gelopen, maar daar was bij aflevering niets van te merken; zeer netjes, als nieuw afgeleverd, echt heel netjes allemaal. Ook de bezorger van de auto was vriendelijk en adequaat."

03-03-2022 | Remy, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en meedenkend."

"Inmiddels heb ik al jaren een auto via Broekhuis lease, in mijn geval in combinatie met de Ford dealer in Hoogeveen. Het gemak van contact in de omgeving (de dealer) en de uitgebreide keuzes en het snelle schakelen wat geboden kan worden vanuit de lease maatschappij zorgen er keer op keer voor dat ik terug kom. Is Broekhuis lease de goedkoopste? Nee dat niet, maar service en betrouwbaarheid zijn ook zeker wat waard."

23-02-2022 | Stephan, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Betrokken en afspraak is afspraak!"

"Mijn eerste ervaringen met Broekhuis Lease zijn erg positief. Ik heb ze leren kennen als een organisatie waarbij de berijder van de leaseauto geen nummer is. Ze komen met voorstellen en komen hun afspraken na. Kortom een bedrijf waarbij de klant nog centraal staat!"

18-02-2022 | Cees, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact en snel geregeld. Prima service."

"Zie boven."

15-02-2022 | Dennis van Deurzen, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afhandeling"

"Broekhuis Alkmaar en Broekhuis Lease hebben mijn belangen prima behartigd en ik kan ook iedereen deze dealer aanraden. Shant Agaid Van BH Alkmaar en Jasper Bal van BH Lease zijn goede partners die jou als klant bovenaan zetten en er alles aan doen om je te helpen."

12-02-2022 | Jos, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service, denken mee, goed bereikbaar, snelle oplossing "

"Goede ervaring met Broekhuis. Denken in oplossingen en zijn goed bereikbaar. Klant vriendelijk en komen afspraken na."

10-02-2022 | Albert, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen"

"Goed begleidt door Ewoud en (sneller dan in eerste instantie beloofd) een goede aflevering gehad!"

09-02-2022 | R, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima en snel advies"

"prima en snel advies"

08-02-2022 | Erna , | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De auto is fantastisch!"

"De communicatie is soms wat moeizamer gegaan, eea had ook met corona te maken en bereikbaarheid. Uiteindelijk ben ik goed door de plaatselijke dealer geholpen!!"

29-01-2022 | Sandra Vlaar, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne maatschappij"

"Goed contact met de adviseurs waarbij er goed meegedacht wordt over de aan te schaffen auto. Goed op de hoogte gehouden wanneer de auto geleverd zou gaan worden. Auto keurig aan huis afgeleverd (gelukkig op een trailer)"

28-01-2022 | Gert, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Prima service"

19-01-2022 | Jose, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Perfecte service zowel voor als na de levering van de nieuwe leaseauto. Ook een tussentijdse shortlease oplossing met het chiptekort, was geen enkel probleem. Niets op aan te merken!"

12-01-2022 | Jordy, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke service- vooraf en na"

"Fijne mensen om mee samen te werken. Denken goed mee, communiceren helder en snel. Levering van auto was sneller dan verwacht en mooi geregelt. Goede nazorg ook telefonisch, per email en met de app."

10-01-2022 | Dave, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Positief"

"Volgens afspraak is de juiste auto op het afgesproken moment afgeleverd. Contact met Broekhuis verliep goed."

06-01-2022 | Ype, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed, meedenkend, behulpzaam"

"Goed. Behulpzaam bij zoeken naar een andere auto. Goed bereikbaar. Goede afhandeling bij schade etc."

03-01-2022 | Wilko, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte afhandeling"

"Absoluut een positieve ervaring. Zeer persoonlijke benadering. Vriendelijke medewerkers. Afhandeling / levering verloopt soepel. Alles klopt gewoon."

21-12-2021 | André, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Simpel en direct"

"Via een persoonlijke link m'n nieuwe Leaseauto uitgezocht. Na goedkeuring werkgever direct contact over de aflevering. Auto ophalen en rijden"

16-12-2021 | Piet, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima aflevering van de nieuwe lease auto!"

"Vriendelijk ontvangst, namen er ruim de tijd voor."

13-12-2021 | Dennis Bouwmeester, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen!"

"Nadat ik jaren na volle tevredenheid via Broekhuis Lease heb gereden in een Audi Q2, was het nu tijd voor iets nieuws. Het is een Audi E-tron Sportback geworden, werkelijk een prachtige wagen en hij rijd heerlijk. Fantastisch geholpen door o.a. Jacob van Broekhuis Lease en Kevin van Broekhuis Audi Alkmaar."

10-12-2021 | Raymond, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele goede en snelle service"

"Goed advies, snelle service. Ze antwoorden zeer snel en doen wat ze beloven."

07-12-2021 | Triet, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service."

"Broekhuislease komt steeds met een specialistisch aanbod dat perfect afgestemd is op de wensen van de klant. Ook bij vragen en/of problemen zoals schades etc. wordt alles vakkundig en professioneel opgelost. Zeer fijne maatschappij om zaken me te doen. Zeker een aanrader. Ook bij de overige divises van broekhuis lease zoals Carplus etc, wordt je steeds door vakkundig personeel geholpen."

02-12-2021 | Iwan, | Lease Alkmaar, Lease Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren