Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,7 gemiddeld
128 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwalitatief prima bedrijf met uitstekend personeel."

"Hier kom je graag terug. Het overzicht, service en aandacht voor de klant werkt positief."

22-11-2022 | Hans Kuster, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima service"

21-11-2022 | Frits, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geluk bij een ongeluk "

"Erg grote reparatie nodig, maar goed uitgelegd en opgepakt door Broekhuis met alternatief vervoer als service. Ik ben tevreden."

21-11-2022 | MT, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Netjes en snel, ook toen zich een probleem voordeed na de beurt hebben zij dit netjes en snel opgelost."

14-11-2022 | Matthijs Bestebreurtje, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super ervaring"

"Bijzondere service, voelt zeer vertrouwd"

14-11-2022 | Cees, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Weet waar ze over praten"

14-11-2022 | Eppe, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn bijzonder goed geholpen."

"Goede service, meedenken en prettige communicatie."

08-11-2022 | Henk, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"We hebben hier een auto gekocht en kregen perfecte service en zijn heel blij met de auto. De verkoper Dirk Jansen heeft ons geweldig geholpen voor de perfecte auto ."

07-11-2022 | Abel, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zorgvuldige analyse voorafgaand aan een uitstekende uitvoering!"

"Complete diagnose; Schriftelijke vastlegging met advies en kostenplaatje; Keuzemogelijkheid voor aantal zaken; Afspraak voor uitvoering; Zorgvuldige uitvoering binnen afgesproken termijn; Ontzorging van de klant; Prima communicatie!"

07-11-2022 | Henk, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP service"

"Wederom TOP service verleent voor mijn Corsa. Alles gaat in overleg en wordt goed uitgelegd. Zelfs de auto gewassen terug na de onderhoudsbeurt."

05-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Hele fijne snelle en goede service! Auto’s zien er goed uit. "

"Wij hebben recent een nieuwe Opel gekocht bij Broekhuis te Deventer. De service was goed, de auto stond netjes klaar en de proefrit mocht een half uur duren. Wij hebben zelf gekozen voor een occasion. De occasions bij Broekhuis Deventer zien er tiptop uit. De auto’s zijn goed onderhouden en de auto die wij hebben gekocht heeft vrijwel geen gebruik sporen van de vorige eigenaar. Na de proefrit hebben wij de auto met veel plezier gekocht. De auto dient wel rijklaar te worden gemaakt maar dat is het wachten meer dan waard. Ook biedt Opel vanuit de Broekhuis vestigingen een verzekering voor je nieuw gekochte auto aan, zo ben je goedkoper uit en je hebt alles makkelijk en handig onder één dak. Ook dat is een groot pluspunt. Als je er niet uitkomt kun je bellen en wordt je direct geholpen. Al met al zou ik iedereen aanraden een occasion of nieuwe auto te kopen bij Broekhuis."

03-11-2022 | Mike, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en heel klantvriendelijk "

"De verkoper adviseerde mij goed. Ik ben heel tevreden over de aflevering van de knalgroene Mokka E. Tot nu toe bevalt de auto mij goed! Met vriendelijke groet Liesbeth"

02-11-2022 | Liesbeth, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"GEWELDIGE SERVICE"

"AFSPRAKEN WORDEN GOED NAGEKOMEN. JE KRIJGT GOEDE EN DUIDELIJKE INFORMATIE OVER DE WERKZAAMHEDEN DIE VOORGESTELD WORDEN EN DEDAARBIJ HORENDE KOSTEN. TEVENS AWORDT AANGEGEVEN WELKE WERKZAAMHEDEN OP TERMIJN UITGEVOERD MOETEN WORDEN EN DE DAARBIJ HORENDE KOSTEN. VRIENDELIJK PERSONEEL EN EEN PRETTIGE SFEER."

01-11-2022 | HENK, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles perfect geregeld"

31-10-2022 | Herman, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Meer dan tevreden"

"Duidelijke communicatie omtrent de APK en onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel."

24-10-2022 | Eva, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen "

"Onze ervaring met Broekhuis Deventer is erg goed geweest. De verkoper(Bart Noordover) was vriendelijk, behulpzaam, makkelijk in omgang en eerlijk. Vooral dat laatste vinden wij belangrijk. Plus de extra handelingen zoals nieuwe remblokken etc maken onze ervaring bij Broekhuis erg goed!"

19-10-2022 | Diana Hoorn, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, vakkundig, tussentijds overleg"

"Zie boven"

18-10-2022 | Paul Brinkmann, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen met de aankoop van een auto"

"Broekhuis Deventer heeft goede informatie gegeven en was tijdens het proces altijd beschikbaar voor vragen."

18-10-2022 | Peter Huisman, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Zoals altijd stipt, helder, geen verrassingen en uitstekende service! Top garage!"

17-10-2022 | Ad, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima geholpen met een mooie occasion. Bij de proefrit paar puntjes aan te merken, die waren bij oplevering van de auto netjes opgelost. Voor de vorige auto kregen we een nette inruilprijs terug. Na levering bleek de accu van de occasion zijn beste tijd te hebben gehad. Deze werd meteen vervangen. Al met al uitstekende ervaringen."

05-10-2022 | Albert-Jan, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en afhandeling."

"Uitvoering en informatie vooraf perfect. Goed werk !"

04-10-2022 | Joop Span, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service"

03-10-2022 | Frens Westenbrink, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden met de service bij Broekhuis Deventer "

"Ik had afspraak voor onderhoudsbeurt. Op tijd aanwezig en het was sneller klaar dan vooraf afgesproken."

27-09-2022 | Koert, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarlijks onderhoud en APK prima verlopen"

"Dit jaar weer een prettig verlopen beurt van mijn Peugout Partner L2. Terwijl de monteur de auto van voor tot achter naliep, kon ik gewoon werken in de showroom. Daarna kreeg ik bij het doorlopen van het onderhoudsrapport goed advies over wat ik nu kon vervangen of wat nog even kon wachten. Wat later stond mijn wagen schoongewassen weer op mij te wachten en kan deze er weer even tegen."

27-09-2022 | Jurgen van der Ent, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd tot uitleg bereid"

"Meestal kom ik alleen voor onderhoud beurten bij de garage in Deventer, maar ik heb ook andere ervaringen, met de afgelopen warme dagen is het glas van mijn buiten spiegels losgeraakt, enkele dagen na elkaar. Tot twee keer toe kon ik na een telefoontje direct in Deventer terecht. Een geweldige service. Waarom dan geen 10? Omdat ik bij navraag naar de prijs voor een geur unit voor mijn auto doorverwezen werd naar een web pagina, daar schiet ik dus niet veel mee op, omdat ik de unit daar niet vinden kan en dan nog weet ik de montage / unit prijs niet. Ik wer gewoon doorverwezen naar de werkplaats i.p.v dat zelf even te doen. Jammer dit was een gemiste kans op een 10"

27-09-2022 | Karel, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Hoogeboom, Bedankt voor de 9 en de tip. Wij gaan dit intern bespreken en oppakken. Wellicht wordt het de volgende keer een 10! Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Deventer

9

Daarom ben ik enthousiast

"9"

"Zo blij met mijn nieuwe auto mijn h dank voor de inruil van mijn karl edition voor een enovation prima inruil rijd geweldig h dank"

26-09-2022 | c bleijenberg -lokhorst, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klasse! "

"Bij aankoop van de auto werden we goed ontvangen en ze namen de tijd voor ons om de juiste keuze te kunnen maken."

21-09-2022 | Johan Furster, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvang bij broekhuis deventer is zeer goed."

"Ontvangst voortreffelijk, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk geholpen."

21-09-2022 | Rene ten Hag, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect geholpen."

"We zijn uitstekend door Bart Noordover bij de aankoop van onze nieuwe Opel Crossland geadviseerd."

17-09-2022 | Ton Spoor, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Zeer net en goede behandeling. Vriendelijke personeel."

14-09-2022 | Verschure, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Beleefd, snel geholpen en keurige omgeving wanneer je moet wachten"

"Klantontvangst is vriendelijk, aangegeven wordt wat je mag verwachten en je kunt de wachttijd bij onderhoud doorbrengen met voldoende leesvoer, gratis wifi en voldoende keuze in koffie enz. In een net verzorgde omgeving"

12-09-2022 | Jan , | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede deal met de hele nette inruil"

"Wij hebben een hele mooie auto gekocht en een goede inruil op de huidige auto gekregen. De verkoper denkt er goed mee met onze wensen. Goede deal met een keurige inruil."

07-09-2022 | Peter, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk advies en goede service"

"Er wordt eerlijk gekeken welk onderhoud nodig is en wat nog kan wachten. De kosten worden overzichtelijk gerapporteerd en het personeel is heel vriendelijk."

06-09-2022 | Jeroen, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"service is zeer goed"

"Ze komen de afspraken na en zijn erg klant vriendelijk."

29-08-2022 | Wim Ruiter, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Bijna alles prima"

"Helaas was de APK van onze gekochte Opel Karl verlopen toen we hem op kwamen halen. Beetje slordig maar werd de volgende dag wel keurig opgelost en met een fles bubbels alles toch nog goed."

29-08-2022 | Sjaak van den Burg, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Onderhoudsbeurt aan Opel Meriva prima uitgevoerd door garage Broekhuis in Deventer. Alles netjes overlegd qua onderhoud en extra werk."

26-08-2022 | Margreet, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Netjes. Vriendelijk. duidelijke uitleg over de gerepareerde onderdelen"

15-08-2022 | Andre, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De afgesproken toezeggingen bij aankoop mokkax alle waargemaakt."

"Door de heer D Jansen van opel Deventer op prettige wijze geholpen en geadviseerd voor aankoop mokkax."

10-08-2022 | willem kuperus, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettig ontvangen en goed op de hoogte gehouden"

"Heel fijn om van te voren te weten waar ik rekening mee moet houden mbt het onderhoud. mooi en duidelijk overzicht van de werkzaamheden. Fijn dat ik een e-bike kon gebruiken. Zeer goed!"

09-08-2022 | Margo, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top auto dealer."

"Fijne vestiging in Deventer, wordt daar vriendelijk geholpen en ontvangen."

09-08-2022 | Gert, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren