Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
95 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Auto opgehaald en weer thuis gebracht. Beurt netjes, en een erg schone auto weer terug ontvangen."

23-11-2022 | Bert, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en duidelijk service"

"Ik kon makkelijk een afspraak maken. Kosten werden goed van te voren besproken en het onderhoud was optijd klaar. Service van de medewerkers was goed."

21-11-2022 | Matthijs, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, erg duur "

"Je wordt goed geholpen en ze zijn allemaal erg vriendelijk bij Broekhuis Zeewolde. Wel zijn ze erg duur als het gaat om onderhoud."

14-11-2022 | Bianca, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"goede afspraak en alles vlotjes verlopen"

07-11-2022 | Wil Metselaar, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"Op het verzoek om de auto in het weekend alvast te brengen in verband met drukke werkzaamheden werd positief gereageerd. We hadden een afspraak voor een onderhoudsbeurt welke na het weekend zou plaatsvinden, dus auto gebracht, worden we een paar uur later gebeld dat de beurt al is uitgevoerd en dat we eventueel de auto weer op konden halen wanneer dat beter uitkwam. Heerlijk dat er zo meegedacht wordt, dat noem ik nou service."

03-11-2022 | Edwin, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Bij de receptie is de ontvangst vriendelijk. Bij het ophalen van de auto werd alles keurig uitgelegd. Er werd een mail verstuurd als er iets aparts moest gebeuren. Dus geen verrassingen en zeer tevreden."

03-11-2022 | Henny, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon een prima stel vakmensen"

"Twee keer vlak achter elkaar een service beurt voor onze auto's, helemaal goed. Fijne werkplek om te werken en behulpzaam zonder dringerig te zijn om te snuffelen aan wellicht wel de volgende auto."

27-10-2022 | Fred, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed zoals je mag verwachten "

"Top"

26-10-2022 | Ph., | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verstand van zaken en zeer klantvriendelijk! "

"Bij de aankoop van onze Opel Mokka E zijn wij bij Broekhuis Zeewolde heel fijn begeleid. Goede deskundige adviezen, een prettige manier van zaken doen, de communicatie tijdens de levertijd. Alles was dik in orde. Reden des te meer om de auto daar ook in onderhoud te geven!"

26-10-2022 | Kerina en Reinier, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Goede ervaring."

25-10-2022 | Kitty, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden Broekhuis Zeewolde "

"Woon al jaren in Zeewolde en rij natuurlijk ook Opel . Garage op loopafstand en wordt erg goed behandeld"

19-10-2022 | Bé Wever , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig bedrijf, prima service "

"Ik heb nu circa 10 jaar ervaring met Broekhuis de service en klantgerichtheid ware voor mij reden om voor mijn nieuwe auto weer voor Broekhuis te kiezen."

18-10-2022 | Ben Abeln, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ontzettend fijn geholpen!"

"Afgelopen oktober onze nieuwe auto gekocht bij Opel Broekhuis Zeewolde. Wij zijn geholpen door Jefta Bakker, een enthousiaste, vrolijke en oprecht geïnteresseerde medewerker van Opel Broekhuis. Alles werd goed en vlot geregeld, waardoor wij een week later onze nieuwe auto al mochten ophalen. Kortom, een top service en vriendelijke medewerkers!"

14-10-2022 | Rianne, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Prima service, denken echt mee met problemen."

11-10-2022 | Paul , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service"

"Prima"

03-10-2022 | G.J.Stam-Hoogendoorn, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Degelijk, serieus, met zorg en volgens afspraak"

03-10-2022 | M, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren een tevreden klant!"

"Fijne medewerkers en prima service!"

03-10-2022 | H, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"12"

"Super"

29-09-2022 | Blazej Drygala, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het is altijd prima samenwerken met Broekhuis Zeewolde "

"Een afspraak maken is altijd zo geregeld. Ik kan de auto altijd een dag eerder brengen. Er is altijd een fiets beschikbaar om weer thuis te komen. Als er iets speciaals aan de auto moet gebeuren, dan word ik altijd even gebeld om hier toestemming voor te geven. Dus er gebeuren nooit onverwachte dingen."

26-09-2022 | Janny, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geluisterd en opgelost"

"Mijn vraag is opgelost nu alleen nog uitzoeken hoe alles werkt. Een meegenomen ombouwer dab + is voor mij ingebouwd."

22-09-2022 | Albert Tigchelaar, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede serves en correcte communicatie. "

"goede serves en correcte communicatie. en alles zoals afgesproken."

20-09-2022 | Anton, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend."

"Aardige mensen, Goede service en ze nemen de tijd voor je ."

14-09-2022 | Ed, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Waanzinnig goede service"

"Mijn auto bij de garage neergezet en APK-keuring met grote beurt uit laten voeren. Wat kleinigheidjes laten vernieuwen en rijden maar weer. Klantvriendelijkheid 10+"

07-09-2022 | Robertino, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"makkelijke en goede afspraken"

"ik wordt netjes op de hoogte gehouden van de kosten"

06-09-2022 | Paulus, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Ontzettend attente medewerkers. Geen verrassingen achteraf, prima communicatie over wat gedaan moet worden. Prijs prestatie in balans. Kom zeker weer."

05-09-2022 | Ronald Beek van, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud weer netjes geregeld zoals altijd"

"Onderhoud weer netjes geregeld zoals altijd en zelfs gewassen terug gekregen, top"

31-08-2022 | Frits , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Broekhuis Zeewolde daar is het nu Top, kleinschalig en je bent als klant koning! Wij zijn hier na googelen terecht gekomen na Broekhuis Opel Harderwijk, waar ik mijn rampen Opel nieuw heb aangeschaft een drama vanaf dag 1 en wij nog in de verlengde garantie met onze waslijst aan problemen die deze nieuwe auto had bleven zitten omdat wij op een gegeven moment niet meer gehoord werden. Onze nog steeds aanwezige klachten werden na eerst serieus genomen te zijn opeens gebachitaliceerd. We zijn ook nooit een importeur van Opel een gesprek met ons aan gegaan is. De mededeling u auto is zeker niet stil, maar we doen er niets aan werd ons letterlijk verteld! Tweede opmerking wij hebben hier geen klinkerwegen, hoe zo niet, wij hebben ze in Almere gewoon in woonwijken. Onze eerste echt nieuwe auto is een tranendal waarvan nog steeds problemen niet zijn opgelost, bv vocht en serieuze een bonk/resonantie bestuurderskant voor!! Nooit opgelost terwijl we Nog in de 3 jaar verlengde garantie zaten. Ik heb het laatste jaar extra garantie Rijk de Ruiter toen directeur Zeewolde ook nog gevraagd naar mijn bonk resonantie probleem te kijken maar hij wilde dit niet!! Dit terwijl ik nog garantie had!!! Rijk de Ruiter was de verkoper van mijn Astra K 3 sept 2016 Broekhuis vestiging Harderwijk en de directeur daar moesten zich schamen, men had met ons moeten communiceren of problemen op moeten lossen en eventueel een net voorstel andere Astra K moeten doen. Voor meer info kunt u mij altijd mailen."

29-08-2022 | Arnold Klokman, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Ze denken met me mee en zorgen dat ik veilig de weg op kan met mijn auto"

25-08-2022 | Caty, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorgd, snelle afhandeling "

"Erg goed en aardig"

24-08-2022 | Ton Verburg, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundige en fijne garage. "

"Alles weer prima voor elkaar!"

22-08-2022 | Rob Kamer , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top !!!"

"Alles gaat er zoals je van tevoren hoopt dat het zal gaan !!!"

20-07-2022 | Joep, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbare eerlijke garage. "

"Prima service. Overleg wat noodzakelijk is en goed en eerlijk advies. Beveel deze garage van harte bij u aan."

07-07-2022 | Janny Hornstra , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd uitstekend"

"Gewoon niks op aan te merken. Dat ik klant ben vanaf 1993 zegt hopelijk genoeg."

28-06-2022 | Hans, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Vanaf het moment dat ik digitaal een onderhoudsbeurt had afgesproken zijn alle afspraken nagekomen. Zelfs een inspectierapport werd digitaal opgestuurd. Bij aflevering had ik nog een aantal vragen. Deze werden door een specialist vanuit de werkplaats beantwoord."

27-06-2022 | Rob , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Als dit alles is voor 1 jaar."

"Door mijn ziekte heb ik bijna 15 maanden niet gereden. Een jaar geleden heeft mijn dochter de auto voor een minimaal bedrag elders laten keuren. Ik betaal nu € 1.346,00 voor 2 jaar. Als dit zo blijft, kan ik er mee leven."

24-06-2022 | Johan Baauw, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"een top garage,zeer klantvriendelijk"

"De technische kant van Boekhuis kan nog niets over zeggen., maar verkkoptechnisch zeer klantvriendelijk. heb je veel vragen ,niets is hen teveel om je goed op weg te helpen. zeer aan te bevelen bij vrienden en famillie. al is het jammer dat er geen brabantse vestiging van Broekhuis is. 4 weken geleden bij van Mossel in Breda geweest, en zij zouden binnen een week met mij kontaky opnemen,maar tot nu toe geenreactie. (gemiste kans )"

22-06-2022 | pieter , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Alles is gedaan wat ik vroeg en nodig was"

17-06-2022 | Sonja, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd uitstekend en punctueel "

"Bij de jaarlijkse APK + onderhoud fantastisch geholpen. Keurig netjes een telefoontje bij eventuele mankementen of wanneer de auto klaar is. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed."

16-06-2022 | Nigel, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service, wel lange wachttijd voor een service beurt."

"Auto daar gekocht wel ver weg van uit Utrecht maar door goede service blijf ik daar klant."

15-06-2022 | H.van Esse, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige mensen "

"Goed ontvangen goede mensen alles goed geregeld auto stond er netjes voor top"

14-06-2022 | Jan Weidenaar, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren