Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
101 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Fijn contact, duideijke uitleg over de auto."

02-12-2022 | Nuri, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij mijn laatste bezoek ."

"Ik ben tevreden omdat ik goed behandel ben ik de werkzaamheden na tevredenheid zijn afgehandeld ."

28-11-2022 | Johan kleef, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en fijn geholpen "

"Na slechte ervaringen met een andere broekhuis vestiging heeft Broekhuis Zwolle laten zien hoe het (in mijn ogen) wel hoort. Wat begon met een proefrit in een blauwe Ford KA, die niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed, resulteerde het uiteindelijk in de aankoop van een prachtige witte Fiesta. Daarbij uitstekend geholpen en begeleid door verkoper Joram Muntiga."

23-11-2022 | Mark, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"wakker gebeld"

"uit de nachtdienst gekomen auto ingeleverd bij de daeler,afspraak gemaakt 10.30 bellen voor onderhoud.bellen pas om 11.00 bellen ze mij voor onderhoud toen sliep ik al ,en met de afspraak dat ik de auto zou ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur ben weer gaan slapen.bellen ze mij om 16,30 dat de auto klaar staat mij weer wakker gebeld,"

16-11-2022 | f.e.derks, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Bij de laatste beurt helaas met een kater huiswaarts gekeerd."

"Ik werd gebeld met voor meer dan €500 aan adviezen, te beginnen met het vervangen van de batterij van mijn sleutel. Dat zou jaarlijks moeten gebeuren: vorig jaar net een nieuwe sleutel gehad en de vele jaren daarvoor is nooit de batterij vervangen. Dan krijg je meteen het gevoel dat ineens geld verdiend moet worden. Je hebt op dat moment meteen je voelhorens uit staan en denkt met alle adviezen dat men er alleen op uit is de kosten op te voeren. Achteraf hadddn misschien de bougies wel vervangen moeten worden naar als dat nodig is, doe het dan ook meteen. Na vele jaren waarin ik altijd heel tevreden was over Opel en Broekhuis, is dat gevoel Helaas ineens verdwenen."

15-11-2022 | J.A., | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer Veldink, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen maar vinden het spijtig te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben inmiddels contact gehad om onze werkwijze te verduidelijken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Zwolle

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Goede service en nette inruil voor mijn oude auto."

14-11-2022 | John, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service"

"Vriendelijk personeel. Goede communicatie en service"

01-11-2022 | Wim, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en welkom alsof je thuis komt. "

"Snelle en geweldige service en ik heb het gevoel alsof ik thuis kom met zo'n gastvrijheid."

31-10-2022 | Ruud , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Ben gewoon heel tevreden overde service"

31-10-2022 | Henk, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en snel"

"Goed overlegd, meegedacht in meerdere mogelijkheden voor het onderhoud. Deel kon worden verzet naar volgend jaar."

26-10-2022 | Ward Bannink, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben echt blij met aankoop bij BROEKHUIS"

"Professioneel advies met auto aankoop. Echt aardige en betrouwbaar mensen . Ik ben echt blij dat ik heb gekozen BROEKHUIS voor mijn gedroom Skoda kopen. Julian en Robert jullie zijn toppers Bedankt"

22-10-2022 | Krzysztof, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service!!"

"Wij hebben net vandaag onze nieuwe auto opgehaald. Wat een fantastische service, we zijn geholpen door Robert Bekendam, een heel fijn contact, hij geeft je als mens de aandacht!! En wat een fijne aflevering!! Zelfs nog 4 nieuwe banden op de auto wat we niet verwacht hadden!! Nogmaals dank. Fam Sinnema"

21-10-2022 | Gerben , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en eerlijk"

"Mijn complimenten aan Broekhuis Zwolle. Eerste keer een auto bij hen gekocht en ben erg tevreden over de aankoop, de aflevering en gastvrijheid. Mijn dank aan verkoper Julian, die mij zeer goed heeft geholpen en mijn persoonlijke wensen ook heeft meegenomen. Hij is transparant, meedenkend, eerlijk en staat altijd klaar als je hem nodig hebt! Ook na de aankoop is hij gewoon bereikbaar en beantwoord al je vragen of maakt er werk van. Zeer fijne verkoper in de omgang. Gewoon top service zoals het hoort. Bedankt Julian!"

20-10-2022 | B. Bisesser, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service bij Broekhuis Opel.Zwolle"

"Alles tot in de puntjes geregeld, een service die hoog in het vaandel staat, en waar de klant centraal staat."

18-10-2022 | Yvonne , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben uistekend geholpen!"

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben door verkoper Joram Muntinga. Hij luisterde goed naar mijn behoeften en toen er een probleem bleek te zijn bij het ophalen van mijn auto heeft hij daar meteen werk van gemaakt! Top!!"

16-10-2022 | Marleen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"onmogelijke opgave"

"Mijn auto gebracht voor de grote beurt en bandenverwisselen en e-bike geleend. Netjes ontvangen en binnen de tijd gedaan. Ik kan uiteraard niet beoordelen of alles technisch goed is uitgevoerd, maar hoop dat wel."

15-10-2022 | Betty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Probleem met de auto netjes opgelost."

12-10-2022 | Marcel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk contact, deskundige reparatie"

"Ben goed geholpen, auto ging voor beurt en APK en winterbanden. Enige minpuntje is dat de eigen meegebrachte banden met velg uiteindelijk niet gemonteerd zijn (dat was op zich een goede beslissing), maar dat de banden van de velg af teruggegeven zijn. Voor mij onhandig vanwege de opslag."

12-10-2022 | Simone, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goeie service"

11-10-2022 | Jw, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar Broekhuis"

"Goede ervaring gehad bij Broekhuis Zwolle. Het onderliggende probleem wat mijn eigen garage niet kon vinden werd bij Broekhuis direct gevonden en gerepareerd. Over de telefoon werden de kosten keurig vooraf besproken. Deze bedragen had ik genoteerd omdat ik verwachtte dat er wel weer 'gedoe' over zou komen bij de eindafrekening. Bij de presentatie van de factuur klopt alles echter tot op de cent! Verder: netjes een leenfiets gekregen, ik werd keurig ontvangen bij de receptie én de auto weer keurig gewassen en gezogen terug. Mij gaan ze vaker terugzien bij Broekhuis!"

10-10-2022 | Gerjan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Onze Opel Astra-Tourer heeft vorige week een beurt gekregen. Het bestellen hiervan hebben we gedaan via de site van Broekhuis. De kosten van deze beurt vielen hoger uit dan wat we gehoopt hadden, maar dit is in goed overleg toch uitgevoerd. De auto kwam gewassen terug en de medewerker aan de balie heeft ons prima geïnformeerd"

27-09-2022 | Gert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima bedrijf"

"Prima bedrijf"

27-09-2022 | Arno, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk"

"Jonge auto gekocht en zeer vriendelijk geholpen."

27-09-2022 | Herman Kettelerij, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Leuke morgen "

"Leuke en gezellige in ons geval morgen"

27-09-2022 | Willem, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Het was goed."

26-09-2022 | Janneke, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service zoals ik al jaren gewend ben. "

"Geweldige service zoals ik al jaren gewend ben"

26-09-2022 | Erwin , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar werk, aardig personeel!"

"Eerlijk en transparant Menselijk en vriendelijk."

26-09-2022 | J.V., | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer goed"

"Service was weer zoals gewoonlijk, helemaal goed. Niks op aan te merken."

26-09-2022 | J.Beeloo , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en correct"

"Vriendelijke en correcte behandeling en alles naar wens verholpen. Ik hoop nog jaren plezier te hebben met m’n Opel Karl."

24-09-2022 | Marco Kres, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al 12 jaar kom ik in deze, voor mij goede garage, goede service en ervarend vriendelijk personeel "

"Het is een garage met goede service, met ervarend personeel en je wordt op een vriendelijke manier geholpen, vandaar dat ik daar voor 12 jaar een nieuwe auto heb gekocht, er steeds weer terug kom."

21-09-2022 | Jan Vos, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Naar afspraak"

21-09-2022 | Lydia, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer deskundige garage"

"Ik ben al jarenlang klant."

13-09-2022 | Wil Lammers- van der Vegt, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slechte ervaring"

"Ik kom voor een Ford Focus 1.5 van € 18900,- euro, inclusief Broekhuisservice. Na een proefrit wordt mij een voorstel gedaan voor 19950,- met zgn. afleveringsbeurt en aanvullend afleverpakket. Volgens mij mag een auto van € 18900,- euro toch wel een beurtje gehad hebben of nagekeken zijn? Op het moment dat ik zeg dat ik vind dat ik te weinig inruil terug krijg voor mijn inruilauto, laat hij mij op de PC veel goedkopere Ford Fiesta 1.1 Trend modellen zien zonder navigatie en cruise controle. Dan gaat de verkoper naar zijn manager en komt dan met een nieuw voorstel. Ik moet de auto zo mee nemen zonder garantie en Is er ineens in het geheel ook geen Broekhuis garantie meer en krijg ik zgn. € 900,- euro meer terug voor mijn inruilauto. Smerige trucjes en helaas waren er voor mij maar 3 van deze Ford Focus 1.5 modellen met weinig kilometers. Ik wilde deze auto daarom graag hebben en heb een groot vertrouwen in Ford om deze auto van 2016 zo, zonder garantie mee te nemen, anders had ik meteen weggelopen. Smerige manier van doen bij deze Opel Dealer. Jullie moeten maar lekker groot worden met jullie ranzige praktijken. Ik ben 61 jaar en toch aardig wat auto's gekocht en ingeruild, maar nog nooit zo'n smerige manier van zakendoen meegemaakt. Ik hoop dat iedereen dit leest en misschien eens nadenkt voor ze bij jullie een auto kopen."

07-09-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Veringmeier, Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij, per mail, contact met u gehad. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Zwolle

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tot op heden hele fijne en klantvriendelijke garage."

"Prima zaken kunnen doen met goede en zeer vriendelijke verkoper.!"

06-09-2022 | Theo, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is Koning"

"Zeer klantvriendelijk en service ook perfect. Je voelt je er op je gemak en ook de verkoper is vriendelijk en gastvrij. Toppers"

05-09-2022 | Danny Rave, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Werd goed geholpen"

30-08-2022 | Bert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"De auto is nog niet afgeleverd, maar deze is bijna in aantocht. Het heeft lang geduurd voordat de bus (vivaro) eindelijk geleverd kon worden, maar de verkoper heeft meegeleefd/meegedacht, vooral omdat de bus (door een externe partij) is omgebouwd naar een rolstoelbus. Heel fijn!"

30-08-2022 | J.P. Fledderus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, bereikbaar, betrouwbaar"

"Ik heb met Julian zaken mogen doen en ben zeer tevreden. Het gesprek was open en geen enkel moment een gevoel van onbetrouwbaarheid gehad. Ook na de deal was hij bereikbaar en lost openstaande punten op. Compliment aan Broekhuis Zwolle en met name Julian."

26-08-2022 | Robert Wagter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Voor onderhoud geweest en auto keurig en schoon terug"

22-08-2022 | Harry, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Door mijn omstandigheden is het voor mij een hele opgave om de auto te brengen en halen, maar wordt door een zeer welwillende monteur uit de omgeving gehaald en weer gebracht, we zijn hier zo dankbaar voor!!"

22-08-2022 | Evertjan Eibrink, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren