Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
100 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Zeer tevreden, ik hoop dat ik veel rijplezier heb van mijn 2de hands auto."

18-11-2022 | Jannie godijn, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige ervaring "

"We kwamen na lang zoeken bij deze garage terecht omdat we daar de auto stond die we zochten. Bij de afspraak om de auto te bekijken waren we meteen verkocht en zijn meteen koppen met spijkers gaan slaan. Na het proefrijden een zeer goede deal kunnen maken. En nu 2 weken later super blij met de auto. Top garage met zeer vriendelijk personeel."

15-11-2022 | Eef, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service, kon erop wachten tijdens mijn onderhoudsbeurt."

02-11-2022 | Martin, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hier voel je je nog klant"

"Uitstekend geholpen door Sander en collega’s van Broekhuis de Bilt met de aanschaf van een occasion. Auto werd geheel volgens afspraak keurig afgeleverd. Ook over de details is goed nagedacht waardoor je je een gewaardeerde klant voelt."

29-10-2022 | Paul , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, vriendelijk bedrijf"

"Prettig bedrijf om zaken mee te doen."

20-10-2022 | Gerard, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en goede service "

"We kochten een zeer nette gebruikte Ford bij Broekhuis de Bilt. Het contact hierover verliep uiterst vriendelijk. Eigenlijk zoals we gewend zijn van Broekhuis (al jaren). Kortom een zeer tevreden klant!"

19-10-2022 | John, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Weer gedaan wat afgesproken is en weer lekker op tijd klaar…top"

17-10-2022 | Erwin metz, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Uitstekende service, vriendelijk personeel en denken met mij mee!"

11-10-2022 | Jolanda , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en kundig"

"Bij onderhoud afspraak altijd vriendelijk geholpen en binnen een redelijke termijn een afspraak kunnen maken. Ook wordt er bij een kleinigheidje direct aktie ondernomen - bv verlichting _"

07-10-2022 | Wicher, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van eerste afspraak tot aflevering: PERFECT!"

"Een online afspraak was makkelijk gemaakt. Ook is eenvoudig aan te geven waar extra op gelet moet worden. Daags voor de servicebeurt een herinneringsmailtje. Op de afgesproken dag stond er zelfs een serviceauto voor mij gereed, die ik overigens niet gevraagd had. En ongeveer 3 uur na de grote servicebeurt met (gratis) APK weer een mailtje dat ik mijn auto weer kon ophalen. Dit is voor mij klantgerichtheid ten top. Broekhuis Ford De Bilt verdient voor mij een dikke 10!"

22-09-2022 | Ger, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Van te voren een belletje geen verassing achteraf. Gewoon goede service."

15-08-2022 | Bert, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Optimale service gegarandeerd"

"Voor het vierde jaar op rij een niet aflatende topservice bij Ford De Bilt. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de werkzaamheden waardoor je niet achteraf voor voldongen feiten wordt gesteld. Het is een uurtje rijden naar De Bilt maar absoluut de moeite waard."

02-08-2022 | Dolf, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect gerepareed"

"Een perfecte garage goede monteurs en baliemedewer."

21-07-2022 | PAC van Hof, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige zaken"

"Wat een fijne Ford dealer. De 4e Ford dealer die ik bezoek om een auto in te ruilen en tot nu toe de beste. Hier is gewoon goed zaken te doen. Onwijs goede inruilprijs op mijn auto gekregen tov andere dealerschappen. Kleine probleempjes aan de auto worden aangepakt voordat ik de auto kom ophalen. Een kleinigheidje mag ik op kosten van de dealer nog zelf oplossen. Stukje service omtrent de auto ontbreekt ook niet wanneer ik op het laatst wat reclame eraf wil hebben. Een ding kan Ford in Nederland nog steeds simpelweg niet goed, en dat is het schoon en netjes afleveren van een auto. Simpel wasstraatje, geen waxbeurt gehad. Interieur had beter gekund, het voorraam was nog vet en de frisdrankspetters zitten rondom de bekerhouders en het plafondlampje. Allemaal niet schokkend maar ik zou zo graag eens 1 keer een Ford afgeleverd willen krijgen zoals het echt hoort en dat is me tot op heden bij geen dealer goed gelukt. Wellicht ben ik ook te kritisch. Al met al zou ik ondanks de afstand toch weer hierheen komen voor een volgende auto."

19-07-2022 | Sander, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijke vestiging "

"Zeer klantvriendelijk, goede service."

19-07-2022 | R, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"Onze ervaring met Broekhuis is al jaren helemaal top!"

14-07-2022 | H.P.J. Kortekaas , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service en kwaliteit"

"Uitstekende service. Klantvriendelijk en duidelijke uitleg. Top."

13-07-2022 | Wim , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring ,net bedrijf"

"Alleen auto was erg vies van buiten en van binnen ,bij aflevering ,"

11-07-2022 | J, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prettige service"

"Prettige service en altijd vriendelijk."

28-06-2022 | Marcel, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden"

"Goed geholpen, keurig gebeld om de beurt door te spreken, en snel klaar. Alles weer naar wens gegaan. Ben al jaren een tevreden klant."

27-06-2022 | Sarina, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een top bedrijf"

"Wij hebben, alleen maar lof voor dit bedrijf wij werden zeer goed geholpen bij de receptie van de garage. TOP"

22-06-2022 | Bert Methorst, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Super geholpen door Koen echt grandioos. Hopelijk maak ik fijne en veilige km met mijn nieuwe Ford Fiesta. En bedankt voor de leuke attentie!"

20-06-2022 | Marleen, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend goed bedrijf."

"Daar een tweedehands auto van 10 jaar oud gekocht een perfecte service gehad ging daar blij de deur uit mede door de goede verkoper Sander van Soest."

19-06-2022 | Leon reeders, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn tevreden en worden altijd goed en vakkundig geholpen!"

"Wij hebben enkel positieve ervaringen bij Ford, Broekhuis, De Bilt!"

18-06-2022 | Alexander Van Amstel, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend ."

"Auto voor een bandenwissel en zomerbeurt naar de garage. Daarbij werd ontdekt dat de remschijven vervangen moesten worden. Hier werd over gebeld zodat je bij het ophalen van de auto wist dat de rekening hoger uitviel. Zoals altijd prima communicatie en klantvriendelijk."

15-06-2022 | Wilna , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Positief "

"Inhoudelijk heb ik geen mening, maar de totale kosten waren voor mij heel goed, en het wachten met een kopje thee viel erg mee, ik was tevreden"

13-06-2022 | Marian Lewkowitz , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Netjes geholpen navigatie update voor ons extra gedaan.Bij service beurt."

08-06-2022 | Joop, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, eerlijke dienstverlening "

"Goed geholpen door Koen, zeer vriendelijk. Eerlijke degelijke auto gekocht."

07-06-2022 | Karlijn, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring , Prima Service"

"Heb een prachtige Mercedes CLA gekocht Contact was al vanaf begin met de Mail prima Ben geholpen door Wilko en die weet waar hij over praat, Kortom PRIMA service"

07-06-2022 | ronald, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd betrouwbaar en goed. Al vanaf 1979."

"Het was de reguliere onderhoudsbeurt van mijn Focus. Hele goed communicatie, tijdens en na afloop, over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik kreeg ook een hele mooie leenauto mee, een Mustang Mach E. Te groot en te duur voor een particulier. Nu weer gelukkig met mijn eigen Ford Focus. Ik blijf klant. Al vanaf december 1979 Ford eigenaar (eerst Renes De Bilt en nu Broekhuis De Bilt)"

06-06-2022 | Henk, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"'k ben ook nu weer tevreden over de service beurt"

30-05-2022 | joost, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Op zich goed. Wel teleurstellend dat de bandenspanning niet op orde eas"

"Aardige mensen, leenfiets prima maar hoewel ik 2 nieuwe banden had gekregen en een grote beurt merkte ik dat de bandenspanning totaal niet op orde was toen ik het een dag later toevallig zelf checkte. Niet goed. Ook viel de prijs erg tegen."

27-05-2022 | Ellen, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Mijn Ford Focus is prima gerepareerd. Tevens een zomercheck laten uitvoeren. Prima klantvriendelijke service."

23-05-2022 | Bob Klinkhamer, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto is bij Broekhuis in goede handen. "

"Na een afspraak voor een servicebeurt heb ik mijn auto bij Broekhuis gebracht. Vooraf heb ik enkele aandachtspunten gemaild. Deze punten zijn allemaal behandeld. Nadat de auto de servicebeurt gekregen had en keurig schoongemaakt was, heeft een monteur het een en ander uitgelegd. Hierbij ging het om de punten die ik vooraf gemaild had."

23-05-2022 | H. van Ek, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"erg kundig en klantvriendelijk personeel"

23-05-2022 | T.J Hondema, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een ‘feest’"

"Verkoop uitstekend, niet opdringerig. Aller tijd voor een proefrit. Na sluiten van de overeenkomst toch twijfelen (heeft te maken met mij persoonlijk. Doordat ik premium auto’s heb gereden). Toch doorgezet. Zeker geen spijt, aflevering helemaal top, Ford De Bilt maakt er een feest van en…… de auto. Een Ford occasion helemaal naar wens. Rijdt echt fijn. Alle afspraken omtrent de aflevering zijn nagekomen. Top dealer en top verkoopadviseur"

23-05-2022 | Daniel, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede Service en vriendelijk personeel"

"Goede service en vriendelijk personeel. Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden."

16-05-2022 | Thomas, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vakkundig"

"Mijn Fiesta uit 2010 is weer APK gekeurd zonder noemenswaardige herstelwerkzaamheden. De jaarlijkse onderhoudsbeurt is uitgevoerd en de zomer kan beginnen na de bandenwissel. Zeer tevreden over alle aspecten: van het maken van een online afspraak, de leenfiets tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden. Tel daar de vriendelijke ontvangst bij op en dan weet je dat je bij Broekhuis Weltevreden aan het goede adres bent."

11-05-2022 | Joke, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Vlot geholpen met APK, service beurt en banden wissel. Auto was na een paar uur weer beschikbaar en alle (kleine) euvels waren verholpen. En de auto zag er door de poetsbeurt weer goed uit."

10-05-2022 | Paul, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles geheel naar tevredenheid"

"Jaarlijkse kleine beurt en APK. Ik ben (altijd) zeer tevreden met de service van Broekhuis De Bilt en de vriendelijke en deskundige afhandeling. Mijn dank aan de medewerkers van het filiaal."

03-05-2022 | H.G.M., | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren