Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,9 gemiddeld
97 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Een super service!!"

"Heel erg tevreden over de verleende service. Ik moest naar het ziekenhuis en werd er heen gebracht en weer opgehaald,ik zou op de fiets er heen maar ivm het slechte weer kreeg ik een lift aangeboden door de collega's van Broekhuis,ik was er verbluft en verrast van!!"

22-11-2022 | Aline Beens, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Niet alleen goed werk geleverd maar ook begrip voor mijn persoonlijke situatie."

22-11-2022 | Trineke, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld en afspraken na gekomen"

"Wij zijn eerst geholpen door Dennis? en daarna heeft Robin het over genomen, heel netjes ontvangen, alles duidelijk ook ruimte voor onderhandelen gehad wat prijs en extra's betreft. Goede inruilprijs voor onze "oude" auto gehad. Dus over de gehele behandeling zijn wij uiterst tevreden!!!"

17-11-2022 | André en Margriet, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte levering nieuwe auto"

"Na 10 maanden nieuwe auto, Hyundai Ionic 5, opgehaald, na enige misverstanden alles naar wens uitgevoerd."

16-11-2022 | Anne, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon fantastisch "

"Auto gebracht voor een 2 jaarlijkse onderhoud, omdat de auto nog maar weinig kilometers gemaakt had is er een onderhoud op maat gedaan waardoor de kosten aardig beperkt bleven."

15-11-2022 | Barbara, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service, aardige en gemoedelijke sfeer en deskundig personeel"

"Mijn 8 jaar oude Fiat 500 moest een APK keuring hebben. Tevens heeft de auto een service beurt gehad. Er moesten wat kleine dingen vervangen worden, daarover heeft men eerst telefonisch contact met mij opgenomen om dit te overleggen. Ook is de servicepas verlengd. Auto was netjes gewassen, al met al goede service en prettige sfeer!"

11-11-2022 | Jetty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De onvoorziene steekproef maakte het wachten langer."

"Op zich was ik voorbereid op een lange wachttijd. De ontvangst was prettig. En duidelijk. Zo ook de tussentijdse uitleg. De wachtruimte is goed, evenals de koffie. Helaas de wachttijd liep uit door de steekproef. Ik weet niet of er een personeelskantine is want een broodje of koek zou prettig zijn geweest. Voor zover ik kan beoordelen heb ik alle vertrouwen in de professionaliteit. Dat de auto schoongemaakt stond te wachten was fijn."

10-11-2022 | Rose-Marie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Heb nu 5 jaar de auto, wordt goed geholpen bij de balie ( Frank) goed advies wordt er gegeven. Alleen vriend dat je na de beurt een week later voor de winter controle wordt uitgenodigd. Nu loop ik zonder gratis MUTS!"

08-11-2022 | p neeft, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden!"

"Vriendelijk personeel. Ze luisteren goed naar je klacht of wens. later leggen ze duidelijk uit wat ze gedaan hebben."

07-11-2022 | Marion de Mooij, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben uitstekend geholpen"

"Alles goed uitgelegd wat het beste is mij en de auto"

02-11-2022 | Alje, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Je wordt prettig geholpen. "

"De receptionist is vriendelijk en herkend je waardoor het contact makkelijk en prettig verloopt. Wel heb ik soms het gevoel dat ik meer geld kwijt ben dan in het verleden. Mogelijk komt dit ook omdat ik er minder gevoel bij heb. Ik krijg wel theoretische uitleg maar bij mijn vroegere garage liep ik gewoon de werkplaats in en praten de (hoofd)monteur mij bij en liet mij dingen zien. Dan kon ik met mijn eigen ogen zien wat er gebeurde."

01-11-2022 | Hans, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service"

"De werkzaamheden worden vooraf gecommuniceerd in binnen de afgesproken periode afgehandeld."

01-11-2022 | Ake, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super vriendelijk geholpen!"

"We zijn super vriendelijk geholpen. Alles netjes geregeld en top service! Jesse is een top verkoper!"

31-10-2022 | Leonie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Goed bedrijf, heel slim overgenomen met behoud van het “oude” personeel , zodat je weinig merkt van de overname. Tevens was ik in positieve zin verrast met de broekhuis pas."

31-10-2022 | Rob groeneveld, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijkheid top en kijken naar de mogelijkheden "

"Ik heb een zeer prettige ervaring gehad bij Broekhuis Zwolle. Men neemt de tijd voor je om te komen tot de suite keuzes en afwegingen worden uitgeluid tot dat er een goede keuze gemaakt kan worden. De klantvriendelijkheid en daadwerkelijk aandacht voor de mens geeft een positief gevoel en vertrouwen."

27-10-2022 | Paul, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"slecht"

"Broekhuis is te groot ,is er niet voor de klant . Auto voor een reparatie gebracht {airco nakijken }en bij vullen . s, morgens om 11 uur ontdekt de monteur dat hogedruk leiding airco stuk .en er is geen nieuwe voor auto te oud en model en merk wordt niet meer gemaakt in Nederland. dan verwachten wij daar een telefoontje over van uw kant . en niet pas middags om 16,30 . verder is er geen enkele poging van jullie kant gedaan om een oplossing te zoeken . wij zijn inmiddels over gestapt naar ander merk bij een bedrijf waar je geen halfuur aan de telefoon hoeft te hangen om een afspraak te maken voor een beurt +apk keuring"

25-10-2022 | Tjeerd, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de door ons geleverde service. Wij willen graag het e.e.a. uitzoeken om te kijken wat er is mis gegaan en zo onze service verbeteren. Nu zien wij in uw klacht geen volledige naam of kenteken staan. Wij hebben deze gegevens nodig om uw klacht in behandeling te nemen. Heeft u voor ons uw NAW gegevens en kenteken van de auto zodat wij dit kunnen gaan uitzoeken. Wij horen graag van u. Met vriendelijk groet, Broekhuis Zwolle

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, zowel aan balie, als in werkplaats."

"Langjarige berijder van Alfa Romeo´s, dus langjarige klant van Auto Palace geweest. Mijn tevredenheid over Auto Palace is met Broekhuis minstens geëvenaard. Verder niets toe te voegen aan samenvatting hierboven."

25-10-2022 | Henk Lunsing, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende en snelle service"

"Snel geholpen en ook binnen de afgesproken tijd. Ook administratie van km stand in orde gemaakt"

25-10-2022 | Joop, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon prettig en goed"

"Afspraken worden nagekomen er wordt gebeld om te overleggen en auto is klaar op afgesproken tijd"

14-10-2022 | Diana , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie volgens afspraak uitgevoerd"

"Een maand geleden met de receptie ( Frank ) de afspraak voor een jaarlijkse beurt gemaakt. Omdat ik weinig kilometers maak, nu in 5 jaar 20.000 km, is in overleg met Frank over de uitvoering van de beurt en vervanging van onderdelen overleg geweest. Hierbij heeft Frank mij uitstekend geadviseerd wat noodzakelijk is en wat (nog) niet nodig is. Oftewel Frank denkt mee met de klant, wat ik als klant zeer waardeer."

12-10-2022 | Willem, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima info en service"

"in een woord : uitstekend"

04-10-2022 | thijs aarten, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen"

"Uitstekende zorg vanuit het personeel/adviseurs. Ik raad iedereen aan zijn/haar auto hier te brengen!"

03-10-2022 | Joury, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Balie personeel vriendelijk en behulpzaam"

03-10-2022 | margreet, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig geholpen "

"Klantvriendelijk en deskundig personeel"

27-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"gewoongoed"

"zoals ik gewend ben om geholpen te worden met raad en daad met het kopen van een auto"

26-09-2022 | wim meijer, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd meedenkende en goede service!!"

"Al jaren kom ik hier en ben altijd goed geholpen!!"

26-09-2022 | Tina, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige serviceverlening"

"Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers en ben prima op de hoogte gehouden van de noodzakelijke reparaties die uitgevoerd moesten worden. Zodoende kwam ik niet voor onduidelijkheden te staan."

26-09-2022 | André Albersen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede nette en snelle service"

"Netjes en correct geholpen"

20-09-2022 | Wim, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk en accuraat"

"Het maken van de afspraak ging goed. De afspraak was binnen redelijke termijn. De ontvangst en afhandeling was prima."

20-09-2022 | Jaap, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed correct en netjes en er wordt met de klant meegedacht "

"Goed correct netjes en er wordt met de klant meegedacht"

20-09-2022 | Herman, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"prima!!"

19-09-2022 | J.H., | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service"

"Broekhuis houdt zich prima aan zijn afspraken en doet wat het belooft te doen"

13-09-2022 | Niels , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ontvangst en service. "

"Ik kan geen negatieve punten aangeven, ik ben op een prettige manier geholpen. Ga vooral zo door op deze manier."

13-09-2022 | Emiel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Vriendelijk personeel die goed met je mee kijkt bij wat bij je past. Zorgen daarna dat alles in orde is. Topservice"

05-09-2022 | Kevin, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele garage, denken mee"

"Na uitleg toch 2 nieuwe voorbanden geplaatst en de auto gewassen meegenomen. Top!"

31-08-2022 | Ina, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ontvangst."

"Nog weinig ervaring met dit bedrijf, maar het voelt wel goed."

30-08-2022 | WOUTER Meegdenburg, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd tot in de puntjes"

"Gebeld met prijsopgave en gebeld voor overleg wat echt moet worden uitgevoerd en wat optioneel is. Zo krijgt de klant het maximale stuur over wat er gebeurt. Ik heb geen andere dan goede ervaringen."

29-08-2022 | Peter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"100 % tevreden!"

"Marcel Adams behandelt je zoals je als klant behandeld wilt worden. Kundig, vriendelijk, niet pusherig, accuraat en met een gezonde dosis humor. Wat ons betreft een 10 uit een 10!"

23-08-2022 | Annemiek, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koop afspraken kloppen niet. "

"Zie hier boven ."

18-08-2022 | G, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij, per mail, contact met u opgenomen en zien graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwolle

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer tevreden"

"Tijdens mijn jaarlijkse bezoek word ik altijd zeer vriendelijk ontvangen en alles wordt duidelijk besproken. geen verrassingen!"

16-08-2022 | Rita, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren