Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,8 gemiddeld
101 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Met dhr Dijkerman is het prettig zaken doen!"

"Ik heb proces om een nieuwe auto te vinden als zeer prettig en constructief ervaren. Omdat Citroën niet aan mijn eisen, een ev met groot aanhangergewicht, kon voldoen heeft de heer Dijkerman mij toch als klant behouden door een passende auto van een ander te leveren."

01-12-2022 | JW, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"normaal goed"

"Op de kosten ,na wel goed"

29-11-2022 | P.H van Oene, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Professionele goede service, alle afspraken werden nagekomen."

27-11-2022 | Astrid, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles oké"

23-11-2022 | Colleen, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima gehopen"

"goede commucatie"

22-11-2022 | jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!!!"

"Vriendelijke receptie. Goede uitleg van wat er aan de auto moest gebeuren. Daarna een overzichtelijke offerte. Dien overeenkomstig uitgevoerd. Kortom: overzichtelijk proces, en klantvriendelijk afgerond! Chapeau."

22-11-2022 | Dr. Pier Slump, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie"

"Alles netjes afgehandeld"

22-11-2022 | F.vdV, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Waardeloos/schandalige omgang met klant"

"Een Peugeot 108 gekocht uit 2020 met kilometerstand van 1070. Een vriendelijke verkoper maar die geen verstand van zaken heeft. Voor de aflevering afgesproken de auto grondig te inspecteren. Zoals de verkoper zei: de auto wordt van boven tot beneden grondig geinspecteerd. Dus niet alleen contrôle vloeistoffen. Bij thuiskomst hing 1 van de kentekenunits al los. Is de auto dan wel grondig geinspecteerd? Op de vraag hoe het met de mobiliteitsgarantie zit bij deze auto kreeg ik als antwoord: daar er geen afleverpakket afgenomen is heb ik geen recht op mobiliteitsgarantie. Pas als ik de eerste beurt bij Broekhuis laat uitvoeren dan heb ik daar pas recht op. Werkelijk schandalig voor een auto bij aanschaf met een kilometerstand van 1070. Uiteraard laat ik het hier niet bij zitten en zal ik in de volgende reviews het vervolg delen. Inmiddels heeft Broekhuis contact opgenomen nav de bovenstaande review. De auto wordt nu thuis opgehaald en er wordt vervangend vervoer geregeld. De auto wordt nagekeken en opnieuw gepoetst. Tevens wordt er mobiliteitsgarantie afgegeven en het incomplete gereedschap voor het wisselen van een wiel wordt aangevuld. Dit is niet standaard bij deze auto maar wordt als extra service wel geleverd. Voor alsnog vind ik dit een nette en snelle manier om een klacht af te handelen."

07-11-2022 | Henk, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"sorry maar ik was altijd bij Coolen Citroen ken alleen Henri van de verkoop"

"kijk hierboven"

07-11-2022 | jantinus prins, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Tevreden"

01-11-2022 | Jolanda Faber, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en zo als afgesproken,, volgens afspraak."

"Niks aan te toevoegen zo als in een zin benoemt ."

26-10-2022 | A Jansen , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en positief."

"wij worden altijd correct en voorkomend behandeld."

25-10-2022 | ArieJan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet goed"

"De dag na het bezoek aan de garage stond de klok op knipperen, het re.achterlicht deed het niet. En wij moesten het interieur ontdoen van vieze vingers.Dat zijn wij niet gewend."

25-10-2022 | A.Versloot, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer/mevrouw Versloot, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Indien u nog gebruik wilt maken van de poetsbeurt van uw auto, bent u zoals besproken van harte welkom! Met vriendelijke groet, Broekhuis Apeldoorn

7

Daarom ben ik enthousiast

"Niet verkeerd maar kan beter"

"Ik moest toch weer terug de volgende dag omdat de servicelampje niet goed was ingesteld. Dit kan gebeuren natuurlijk maar daarom geen 5 sterren."

25-10-2022 | Gijs, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en oprecht gesprek over aankoop auto"

"Ik heb onlangs een vier jaar oude auto gekocht bij Broekhuis en dat verliep van het begin tot het eind heel soepel. De gesprekken met de verkoopadviseur waren open en oprecht. De aflevering was goed en met aandacht. En natuurlijk is de auto helemaal naar mijn zin. Ik ben blij met Broekhuis en zal mijn auto ook door hen laten onderhouden."

25-10-2022 | Irene, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig en een goed advies."

"Duidelijk advies en een goede uitleg wat er moet gebeuren."

25-10-2022 | FRANS Portiek, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"weer prima"

"Ik had geen haast en de auto was aan het einde van de dag keurig klaar."

19-10-2022 | Hans, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en snelle servicebeurt"

"Duidelijke communicatie vooraf. Goede en snelle beurt."

18-10-2022 | Hans, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Vriendelijk en correct geholpen bij het maken van de afspraak. De dag voor de afspraak een herinnering per mail ontvangen. Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen. Er was bij het maken van de afspraak wel gevraagd of ik een leenauto wilde, maar Ik wilde wachten tot de auto klaar was. Tijdens het wachten kon je koffie of thee pakken, was goed geregeld. Tussendoor werd er nog met mij overlegd over een aantal zaken, of ik die wel of niet wilde. Na de onderhoudsbeurt kreeg ik de auto keurig gewassen weer mee. Deze keer met wat lekkers vanwege het 90–jarig bestaan."

18-10-2022 | Francisca, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en goede ervaring. prima werk. prettige sfeer"

"Waarom verplicht? De behandeling was erg prettig. ook de servicebeurt is goed afgehandeld. Ik hoop dat het zo blijft."

13-10-2022 | Cor. Bal, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Tevreden"

"Het enige kritiek puntje is dat wanneer men de moeite neemt om het onderhoud in Apeldoorn te laten doen terwijl men uit Epe komt, dat het aangeboden vervangend vervoer een fiets is."

11-10-2022 | Richard Nijhof, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"prettig en ontspannen ontvangst"

"aankomst voor onze 40000 km beurt,graag leenauto,tripje naar arnhem tot ca 3uur weer terug.meegekregen een c5 g??,wat een hemels rijplezier, eenvoudig te bedienen en ook nog een automaat,twas voor ons een prettige gebeurtenis, zo behandel je een jarenlange klant. Henry en collegas bedankt."

11-10-2022 | kees Draisma, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"We waren best wel moeilijk! Eerst het een dan weer het ander. Dhr vd Linden heeft dan goed opgepakt, dank daarvoor"

06-10-2022 | J.C., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"correct en prima service "

"De haal- en brengservice wordt op prijs gesteld"

04-10-2022 | Wim, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct "

"Goed geholpen"

04-10-2022 | Harry Gernaat, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig"

"na afspraak loopt alles zoals besproken is"

29-09-2022 | J.P. de Gier, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed, prettig en accuraat "

"Goed, prettig en prima volgens afspraak"

26-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"gewoon goed."

"voor afspraak en afwikkeling is prima."

20-09-2022 | rene vanessen, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Accuraat en klantvriendelijk!"

"APK en onderhoudsbeurt prima afgehandeld. Alles vooraf in overleg gedaan."

08-09-2022 | Engelien , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg."

"Na een vervelend, ongeïnteresseerde behandeling in Deventer naar Apeldoorn gegaan in de hoop daar beter ontvangen te worden. Het was of je in Apeldoorn in een warm bad terecht kwam. Vriendelijk ontvangst veel kennis van zaken en alles proberen om ons te helpen aan de auto die wij voor ogen hadden. Ook na de aankoop werden wij nog gebeld of alles duidelijk was en dat wij altijd langs kunnen komen of bellen met vragen. Wat ons wel heeft gestoord is dat de aanvraag voor de financiering zo lang op zich liet wachten, maar dat lag niet aan de dealer."

04-09-2022 | Gerda , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen. "

"Begin augustus een Citroën C3 van 1 jaar oud gekocht. Van de drie aangescheven dealers kreeg ik bij Broekhuis de beste prijs terug voor mijn in te ruilen Citroen C3. Vervolgens een goed (verkoop)gesprek gehad met Dhr. Dijkerman en de auto gekocht. De auto kon sneller opgehaald worden dan in eerste instantie was afgesproken en één mankement netjes opgelost. Stijn, collega van Dhr. Dijkerman, heeft de aflevering van de auto perfect afgehandeld. Het was voor ons 2x 3 uur rijden naar Broekhuis maar totaal geen spijt van. Al met al een zeer positieve ervaring."

30-08-2022 | Rob, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"accuraat"

"vriendelijke en behulpzame service, echter het probleem, vanaf de aanschaf, met het ECO-systeem (start/stop) hebben ze niets mee kunnen doen. Oorzaak zit in de batterij-spanning, die moet hoger als 78% zijn om dit te kunnen laten werken? Mijn vraag blijft als ik 2* 300 km rij (zonder gebruik te maken van de airco) moet ik er toch vanuit kunnen gaan dat de batterij verder oplaat als 78 %"

23-08-2022 | Wim Burger, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig personeel "

"Vriendelijk en deskundig personeel"

22-08-2022 | M.J.Bongers-Blankestein , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper, nette auto"

"2e hands peugeot 2008 aangschafd. Verkoper Henri een prettige vekoper. Hij nam voor ons alle tijd. Uiteindelijk onze oude 207 ingeruid voor een leuke 2008 die al na iets meer dan 1 week opgehaalt kon worden. Tot nu toe erg tevreden over onze aankoop, hopelijk vele jaren rijplezier."

17-08-2022 | Sjaak, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"We zijn netjes geholpen door Frank en nu door Joost Nog een paar dagen dan kunnen we de auto op halen we zijn tot heden tevreden Het Harry zoetbrood en joke zoetbrood."

15-08-2022 | Harry , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, correct en alle tijd !"

"We zijn zeer vriendelijk te woord gestaan, alles werd goed uitgelegd. Mogelijkheden besproken. Bovenal hadden we alle tijd om na te denken en te voerleggen. Zeer content met onze aankoop. Ga in de toekomst zeker terug !"

11-08-2022 | van Dijk, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima overzicht van wat er moet worden gedaan! Geen onzin en goede service"

10-08-2022 | Christian , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Peugeot dealer. "

"Al jarenlang een zeer betrouwbare Peugeot dealer. Prima service en fijn personeel."

09-08-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Servicebeurt adequaat uitgevoerd. Prima. "

"Advies: bezetting aan de balie zou uitgebreider kunnen/moeten. Wachttijden smorgens lang."

08-08-2022 | L. Oosting, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Een fijne medewerking met Broekhuis alles is naar wens gegaan."

03-08-2022 | A.E.Miedema, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren