Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
62 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld volgens afspraak. "

"Wordt keurig gebeld als er nog wat extra werk bij komt. Vervangend vervoer goed geregeld."

01-12-2022 | Paul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Prima garage duidelijk en geen gezeik"

30-11-2022 | Frank, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Een goede service"

28-11-2022 | Janpaul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Persoonlijke aandacht, eerlijk advies, eersteklas service. Ik onderhoud al een jarenlange relatie met Albert van Peugeot Dronten. Ik heb meerdere auto's bij Albert gekocht. Peugeot Dronten heeft een zeer deskundige werkplaats. Staan altijd voor je klaar, met een onafhankelijk eerlijk advies. Wat er ook is, het wordt altijd tot volle tevredenheid opgelost. Nu mijn 'oude' 508 ingeruild voor 'de nieuwe 508'. Wederom een hele fijne auto. Bedankt Albert en natuurlijk Jasper die in afwezigheid van Albert, voor een korte vakantie, mijn aanspreekpunt was en de overdracht begeleidde."

23-11-2022 | Michel, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Waren opzoek naar een andere auto . Na veel speurwerk terecht gekomen bij Peugeot Broekhuis Dronten. Wij zijn daar heel vriendelijk geholpen door de adviseur. Rustig persoon en hij was erg vriendelijk. Mede daardoor voelde het erg vertrouwd. We zijn daar geslaagd voor een andere auto."

22-11-2022 | D de Vries, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het kan niet beter."

"Naar ik nu inschat ben ik al 15 jaar klant van deze vestiging. Nooit problemen gehad. Ik ben altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. En als er een probleem was, werd dat opgelost. Ook waardeer ik het persoonlijke contact en zeker de service die gegeven wordt. Ik beveel deze vestiging ook consequent aan bij mijn eigen klanten."

21-11-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig geholpen."

"Zeer correcte afhandeling"

16-11-2022 | Ingrid van der Klooster, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn en prettig geholpen"

"Klantgerichte houding en meedenkend."

15-11-2022 | Anita, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima met goede uitleg voor beurt"

"Wij zijn vriendelijk, vlot en keurig geholpen. Niets op aan te merken."

08-11-2022 | Wim Aspers, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima de luxe "

"1e keer als klant. Uitstekende ervaring. Duidelijke informatie, nog belangrijker nakomen van gemaakte afspraken."

07-11-2022 | Aart Hanekamp, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima!"

"afspraak wordt nagekomen. Wat je graag wil dat er gebeurt wordt prima uitgevoerd, wordt goed op de hoogte gehouden. Broekhuis Dronten voelt vertrouwd."

03-11-2022 | ina meinders, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig"

"Worden altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Afspraak is afspraak en geen onverwachte verrassingen na afloop."

01-11-2022 | Bart, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke service"

"vriendelijke service"

01-11-2022 | ellen, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Uitstekend en vriendelijk geholpen en een duidelijke uitleg gekregen van reparatie en kosten."

01-11-2022 | Sabrina, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes, en alles zoals afgesproken uitgevoerd "

"Vriendelijk personeel, nemen echt de tijd voor je. Goede uitleg bij vragen Bieden ook nog een kopje koffie aan."

31-10-2022 | Toos Mocking , | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima."

"Zoal altijd ben ik vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gekregen en correct behandeld. Service gericht personeel op een prettige manier."

30-10-2022 | Gitta Vermaak, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service en klantgericht."

"Ondanks dat we zonder afspraak langskwamen om te informeren naar een bestelbus werden we zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het was een prettig gesprek zonder enige verplichting wederzijds. Ook direct een proefrit maken was geen probleem. Afspraken zijn goed nagekomen. Het contact resulteerde in de aankoop van een schitterende 2e hands bestelbus voor ombouw naar camper."

18-10-2022 | Jaap, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk en optimale service gekoppeld aan vakmanschap"

"Ik word altijd met een glimlach ontvangen. De onderhoudsbeurt wordt vooraf besproken en de verwachte kosten wordt doorgegeven. De eventuele gebreken wordt direct besproken en er wordt advies gegeven wat het beste is om te repareren of te vervangen."

18-10-2022 | Lammert, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne persoonlijke betrouwbare service "

"Er wordt niets verkocht, als ze er zelf niet 100% achter staan. En wanneer er toch iets mis blijkt, dan wordt dat direct opgepakt. Heel flexibel en keurig afgehandeld."

13-10-2022 | Helma Milatz, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Prima service"

11-10-2022 | Anita, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Mijn Peugeot 5008 heeft een onderhoudsbeurt gekregen bij de garage in Dronten. Uitstekende service door Jordi aan de balie en vervolgens ook tot de beurt meer tijd kostte dan verwacht. Prima!"

11-10-2022 | Fred , | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, aardige mensen"

"Onlangs onze 2e Peugeot gekocht. Ging net O als de eerste keer weer heel goed. Vriendelijk en goed geholpen. Deze keer een occasion. Mooie auto voor een goede prijs. Voor onze volgende auto kijken we hier weer als eerste."

10-10-2022 | Jan-Marc, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig!"

"Hulpvaardig, meedenkend en, zoals al vermeld: Prettig."

07-10-2022 | Alfred, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerste kennismaking met Broekhuis Dronten uitstekend bevallen."

"Persoonlijke benadering erg op prijs gesteld. Prima voorlichting en begeleiding. Conclusie: zeer tevreden!"

04-10-2022 | Wim Schouten, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Prima thuisbrengservice ."

28-09-2022 | EA, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"afwachten wat naamswijziging betekend voor relatie"

"n.v.t"

27-09-2022 | T G Holwerda, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima, zoals altijd goed en klantvriendelijk geholpen."

12-09-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen zoals altijd"

"Prima begeleiding en ze komen afspraken na."

06-09-2022 | K.D., | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima zoals vanouds"

"Al goede tot prima ervaringen met Autopalace van Albert (Verkoop) tot de monteurs in de werkplaats . Alken geven het gevoel dat een klant centraal staat en dat maken ze ook waar."

29-08-2022 | Peter D. Van Brenk, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en vriendelijke verkoper."

"We zijn vanaf het eerste moment vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daaruit is uiteindelijk de koop van een schitterende Peugot 3008 tot stand gekomen. Ook bij de aflevering werd er alle tijd genomen om de “ins and outs” van de auto uit te leggen. Dus we reden als zeer tevreden klanten bij de garage vandaan."

17-08-2022 | J. J., | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service "

"Alles is goed gedaan , alleen mijn navigatie doet het nu niet , ( en het is ge-update ) , dus ik zou graag willen , dat hier zsm naar gekeken kan worden , dit is voor mij dus een min puntje"

16-08-2022 | Lummie, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en klantvriendelijk "

"Ben zeer tevreden over dit bedrijf, luisteren goed wat de wensen zijn en komen met goed deskundig advies. Komen afspraken na en zijn duidelijk in hun communicatie. Gewoon prima geholpen."

29-07-2022 | Dennis de Vrij, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een fijn bedrijf met oog voor de klant Peugeot Dronten"

"Ken het bedrijf al via mijn dochter heeft naar volle tevredenheid haar tweede auto gekocht daar. Een belletje is de auto die ik gezien heb wat voor mij antwoord zeer zeker. Aangekomen kort gesproken proef ritje en geen onzin praatjes gewoon waar het op staat en dat ervaar ik als heel prettig Goede en eerlijke deal gesloten en inmiddels auto opgehaald."

22-07-2022 | Robbert, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en duidelijk"

"Na een onderhoudsbeurt tevreden de deur uit gegaan."

20-07-2022 | Remco, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Na 30 jaar weer terug bij Peugeot. En ze zijn niets veranderd. Bedankt Henk Smit en natuurlijk ook Albert voor de prettige samenwerking"

19-07-2022 | Jack Hansen, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige service"

"Auto voor apk icm onderhoudsbeurt en airco beurt. Kreeg sms dat auto klaar was echter bij aankomst nog net niet klaar. 2 minuten moeten wachten. Rekening kwam later wel hoefde ik niet op te wachten."

18-07-2022 | Eric, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed verzorgd en - geïnformeerd."

"Geplande afspraak, tijdige reminder. Goed overleg over nut en noodzaak van kleine beurt. Telefonisch overleg over noodzakelijke extra werkzaamheden."

12-07-2022 | Kees van den Haspel, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Boven verwachting"

"Een occasion gekocht bij Henk. Zeer goed door hem geholpen. Alle nog uit te voeren zaken zijn prima opgelost ondanks het korte tijdbestek. En de service houdt niet op als je het terrein verlaat daarom 5 sterren."

11-07-2022 | Rijco, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect geholpen!"

"Alles gedaan zoals afgesproken. Netjes gehaald en thuis gebracht. Ben zeer tevreden."

05-07-2022 | Sjaak, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik vind de peugeot garage een fijne garage."

"Ze komen hun afspraken over het algemeen goed na, en je wordt altijd vriendelijk ontvangen en als de reparatie lang duurt staat er altijd een leenfiets klaar."

01-07-2022 | Albert, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren