Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
13 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig, zelfs gewassen en gezogen. "

"Geen enkele wanklank mijnerzijds."

15-11-2022 | F. van der Ouw, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden "

"De auto is netjes afgeleverd!"

30-10-2022 | Ko, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed snel accuraat en heel mooi gerepareerd "

"Alles verloopt exact op tijd en goed ingepland, je weet waar je aan toe bent en geen verassingen achteraf, vriendelijk en professioneel. Top"

27-10-2022 | Ben , | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service en zorgvuldige reparatie"

"Snel en goed geholpen door Broekhuis autoschade Ede. Vriendelijk personeel en uitstekende service (nette leenauto, snelle en zorgvuldige reparatie, en schone auto van binnen en van buiten weer terug)."

07-10-2022 | L Kappen, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klacht wordt klantvriendelijk opgelost."

"In eerste instantie was ik niet tevreden over de manier waarop ik mijn auto terug kreeg van herstel. Dit heb ik kenbaar gemaakt en ik moet zeggen dat mijn klacht heel netjes opgelost wordt. Overal kan er wel eens een iets minder dan verwacht resultaat optreden, maar de manier waarop dit vervolgens opgelost wordt, vind ik persoonlijk heel belangrijk. Hartelijk dank voor de nazorg en service."

09-09-2022 | Janssen, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Schade is perfect hersteld"

"De schade is snel en vakkundig hersteld. Ondertussen kreeg ik een leenauto mee. Bij ophalen was de auto ook helemaal schoongemaakt."

08-08-2022 | Ronald, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super gelopen en vakwerk "

"Van de week mijn Ford gebracht met lichte schade. Netjes behandel en correct. Eerder ook goede ervaring met grotere schade. Het zijn vakmensen. De auto wordt schoon en netjes afgeleverd"

11-05-2022 | H.C. Schouten , | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Geen communicatie"

"Ondanks afspraak werd niet gebeld bij aanvang en ook niet toen ze niet op het afgesproken moment klaar waren. Bij het ophalen bleken ze toch niet klaar en kon ik wachten. En blijkt de auto off line"

28-03-2022 | Suzanne, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte Suzanne, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven naar aanleiding van het bezoek aan onze werkplaats. We vinden het spijtig dat het contact moeizaam verlopen is en het verloop van de afspraak niet naar verwachting. De schade bleek omvangrijker dan wij hebben kunnen zien op de aangeleverde foto; hierdoor was de duur van het herstel langer. Toen u de auto kwam ophalen, waren wij de auto nog voor u aan het wassen, helaas heeft u daar even op moeten wachten. Wij hebben contact gehad met u over het offline zijn van de auto; dit wordt nu opgelost bij een plaatselijke garage. Natuurlijk hopen wij dat u in toekomst geen schade meer aan uw auto zult hebben, maar mocht dit wel zo zijn, dan verwelkomen wij u graag in onze werkplaats. Hartelijke groet, Team Broekhuis Autoschade Ede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top."

"Zo geregeld alles. Top gemaakt en auto gewassen en van binnen gestofzuigd. Zeer te spreken over deze garage."

25-03-2022 | Marlies, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend "

"Binnen de afgesproken tijd en de auto ook nog gewassen wn gezogen!"

01-03-2022 | henk, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Klantvriendelijk"

09-02-2022 | Jaap, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Suoer"

"Super goed gedaan en een hele fijne bijkomstigheid de auto gewassen en gestofzuigd ik ben blij"

27-12-2021 | Hetty, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel gehandeld en de auto als nieuw terug! "

"Na melding te hebben gemaakt van schade werd op korte termijn de auto opgehaald en vervangend vervoer achtergelaten. Nog dezelfde week werd mijn auto weer afgeleverd en ik moet zeggen: als nieuw! Gewassen, gepoetst en van binnen weer heerlijk fris. In een woord: geweldig!"

24-12-2021 | Bob, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren